Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım merhaba genelde besıncı gun oluyor senın neden altıncı gun merak ettım
merhaba canm, genelde embriyo 5.günde blastokist aşamasına geliyor donduruluyor yada transfer ediliyor, bazende embriyo gelişimini 6.günde tamamlayıp blastokist aşamasına geliyor, bu şekilde biliyorum canım
Herşey nasip bakalım bnde ilk defa 6.gün embriyosu transfer olacam

Canım merhaba normalde hep besıncı gun embrıyoları oluyor senın neden 6.gun embrıyosu merak ettım
Kuzum o dönem benim 29 yumurtam toplandı 23'ü yeterince olgunlukta 20'i dollendi bunlarin 3 tanesi 5 güne istenilen hızda ulaştı kalan 9 tanesi biraz yavaş ilerledi. Dediler ki bunlarında gelişimi güzel takip edeceğiz. İki tanesi de 6. Gün istenilen gelişimi tamamladı ve donduruldu. Ama hemen hemen hepsi istenilen kalitedeydi. Hatta bu 6. Gün olanlar çözüldügünde biraz daha gelişti. Normalde 3bb ve 3bc idi sonra 4bb ve4bc oldu. Bende başlarda 6. Gün olunca korktum ama 7. Gün olanda oluyormuş bakalım bekliyoruz sonucu.

Ozaman inş HSG den sonra gerek görmezler diyelim. Genelde HSG sonrası karar veriliyor.
Evet malesef bu işlem biraz pahalı inanın Acıbadem bana iyi bile fiyat verdi.. Haber verin HSG sonrası

Kızlar 3. Gün embriyosu ve bugün transferin 6. Günü dayanamadım test yaptım idrar sizce hayal çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_1300.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba bende sizden 1 gün sonra 3 temmuzda transfer olmuştum, transfer günü ve ertesi gün bel kasık ağrılarım sızlamalar oldu yani sadece 1.ve 2.günü ama sonrası her şey kaybolduçok korkuyorum tutmadı mı diye 2.Transferim bu ilkinde hiç bişey hissetmemiştim başından sonuna kadar ve negatif olmuştu. Bu seferde öyle olacak mı acaba diye kendimi umutlandırmıyorum. Normal hayatıma döndüm sadece ağır iş yapmıyorum yatmaktanda sıkılmıştım

Öyle düşünme kuzum zaten o ilk iki gün daha tutunmamıştı bile. Bazı kişiler hiç belirti yaşamıyor bunu kendine olumlu yada olumsuz değerlendirme olarak düşünme. Daha yeni başlıyor onun içeride işi. Olacak Allah'ın izniyle

İnşallah ya ilk transferimde çok umutluydum ve bir anda negatif sonucu alınca yıkılmıştı o yüzden bu sefer kendimi kötüye hazırlıyorum açıkçası hayal kırıklığına uğramamak için daha rahat atlatmak için çok korkuyorum. İnşallah tutunurlar son çift embriyolarım transfer edilmişti inşallah hepimiz pozitif sonuç alalım Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Teşekkür ederim desteğiniz için

Daha çok erken. Kendini hemen üzme. Bazı insanlar pozitif hatta değer 500 üzeri bile olsa idrarda negatif görmüş. O yüzden o testlere takılma. Bekleyelim olacak Allah'ın izniyle
Sizce

Eklentiler

• IMG_1300.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 82
Bence tutar çift transfer edilmiş şansın çpk emin ol

Amin inşallah bizde pozitif sonuç alalım sizinki tutmuş bence silik görünüyor bişey var sanki ama 3.gün olduğu için biraz erken inşallah bir kaç gün sonra dahada koyulaşır
Umarım ya 3. Gün embriyosu 6 gün oldu 9 günlük yani inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…