Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ya bu estrofem insanın modunu mu düşürüyor yoksa bi tek benim mi modum düşüyor
Estrofemden çok promester bana çok ağır geliyor kullananlarda da aynı şikayet var mı bilmiyorum. 3 güne bir yaptırıyorum ama oturamıyorum bile

Estrofemden çok promester bana çok ağır geliyor kullananlarda da aynı şikayet var mı bilmiyorum. 3 güne bir yaptırıyorum ama oturamıyorum bile
Her defasında yavaş uygulamaları için uyarın yağlı bir iğne olduğunu söyleyin o zaman gerçekten sonrasında ağrı ve şişlik morarma olmuyor

Canım benim de 2-3 tane görüldü. Amh ın kaç senin? Perşembe toplama olacak benim inş senin nasıl ilerliyor süreç
Benim 1.6 ya da 1.7 idi yaş 39 . Gonal f ler boşa gitti tabi diğer ay tekrar 20 bin verecegim ben ama toplama için 90 bin verecektim doktor şansın az olur dedi diğer aya bıraktık. Mali açıdan biraz bizim için sinirlarda çünkü . Eşim çalısmiyor ben çalışıyorum sadece. Bende hem hamile kalmaya çalışıyorum hemde ıssız kalmamaya calisiyrum. Eşim destek herşeyde

2 çıktı canm transfer gününü sayarsak 7 günüm saymazsam 6. Günüm
Acele etme kuzum belki daha yeni başlamıştır. Transfer gününü sayma. Bak senin embriyon 3.gün embriyosu düşün ki içeride gelişmeye devam edecek 6/7. Günlükken kabuğundan çıksa tutulması da 24 ila 48 saat sürüyormuş. Daha yeni başlıyor bile olabilir.

Ben estrofem, prednol, folik asit içeren bir multivitamin, coraspin ve devit-3 kullanıyorum, kontrolden sonra eklemeler olacak sanırım
Bende estrofem, profestan dex iğne, progestan fitil, coraspin, prenetal life vitamin kullanıyorum

Bunun kesinlikle promester ile alakası yok. Çünkü ben ilk transferimde aynı sizin gibiydim. Berbat ağrım oluyordu. Gün aşırı yaptırıyordum 3 gün yatamiyordum. Sağlık ocağında yaptırdım salak gibi. Bu sefer eğitim araştırma Hastanesi'nin acilinde yaptiriyorum. İnanır misiniz zerre Ağrı yok. Tamamen sağlık personelinin doğru yere doğru şekilde yapması ile alakalı bir durum. Bunu anladım. Maalesef ki siz de acemi birine denk geliyorsunuz.

Gerçekten tahmini şu kadar tutar diye hesapladık çok üstünde çıktı hem maddi hem manevi çok zor bir süreç. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

2 çıktı canm transfer gününü sayarsak 7 günüm saymazsam 6. Günüm
Senin gününü beklemen gerek. 2 ara bir değer. Transfer gününü saymıyorsun. Şu an 6. Gün.. 8. Gün bir daha ver.

Evet sanırsam öyle ilk sağlık ocağına yaptırdım ağrıyınca hastane aciline yaptırdım orada da ağrıyınca demekki böyle sabret dedim. Sağlık personelleri maalesef önemsemiyor zaten ben sedyedeyken sıradaki perde ardında bekliyor oluyor hızlıca yapıp gönderiyorlar

Her defasında farklı personel geldi. Böyle durumda eğitim araştırmaya gidin. Sağlık ocağı bu işin ehli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…