Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Gerçekten tahmini şu kadar tutar diye hesapladık çok üstünde çıktı hem maddi hem manevi çok zor bir süreç. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Amin hepimiz insallah . Çok zormuş gerçekten hep okurdum ama yaşayınca daha bir anladım . Maalesef maddiyat kafamızı çok meşgul ediyor . Doktora yap ne gerekiyorsa her ay deneyelim ver coşkuyu diyemiyoruz . Allah hayirlisini bilir bizim için inşallah bizlerde anne oluruz

Bende estrofem, profestan dex iğne, progestan fitil, coraspin, prenetal life vitamin kullanıyorum
Ben ilk denememde transfere hazırlanırken sadece estrofem, progestan fitil ve bir tane de iğne vermişti adını hatırlamıyorum şu an, hiç ne vitamin ne kan sulandırıcı, arada bir kez kontrol olmuştu sonra da transfer. Şimdi daha farklı ilerliyor daha iyi gibi geliyor

Ay şu ver coşkuyu kısmına çok güldüm Valla Allah yardımcımız olsun

Ay şu ver coşkuyu kısmına çok güldüm Valla Allah yardımcımız olsun
Kafayı kiracagiz napalim 15 yıllık hasretim son bulacak mı acaba. Bir türlü tedaviye gecemedik yillardik ilk yillar korunalim dedik sonra olsun dedik olmadı sonra anne baba kanserdi onlara baktık vefat ettiler sonra mali kriz yaşadık birak tüp bebeği ayın sonu zor getirdik . Yıllar geçti şimdi nistepeten şükür halimize ama o ara yaş ilerledi . Hayat garip gerçekten

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin işte herkesin ayrı bir hikayesi var gerçekten.
İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda en güzel en kolay şekilde alalım da bari akıl sağlığımız yerindeyken

Sağolun . Aynen herkesin bir hikayesi var . Vardır bir sınavımız hayırlısı inşallah bizde o güzel duyguyu tadariz bir gün

Kızlar nasılsınız. Aramızda transfer olacaklar vardı sanki oldular mı acaba nasıl geçiyor

Hangi hastaneydi acaba benim de ileri yaş umut oluyor duyunca

Amin inşallah hepimize pozitif sonuç almak nasip olsun benimde 2.denemem ilkinde hiç bişey hissetmemiştim, bunda sadece transfer günü ve ertesi gün kasık bel ağrısı oldu sonraki gün her şey kayboldu, şu an göğüslerim çok şiş hassas oda estrofem başladığımdan beri öyle. Yani pek umutlanmıyorum çünkü ilkinde hayal kırıklığına uğramıştım

Naçizane kendi tecrubem ile fikir verecegim. Benimde esimde morfoloji ve dna hasari vardi 28 yasindayken ikimizde tedavi olduk 5 dondurulmus 5. Gun embriyom olustu doktor once birini transfer edelim en kalileti olani 5aa eger tutmaz ise genetige gondeririz dedi . Ve 5aa bir kizim oldu sukurler olsun simdi 4 yil sonra 2. Embroyomu transfer ettik. Bu surecte baska bir merkezde tedavi olan arkadasimin olusan embriyoslarini genetige gonderdiler ve 5ba olani vs uygun bulmadilar 3ba kaldi oda negatif sonuc verdi ve arkadasim arastirdiginda diger imha edilen embriyolarin cikan genetik hastaliklar1000 1 olabilecek vs . Zaten hepimizin bu sekilde olabilir yani bana o yuzden benim merkezimin yaklasimi cok daha makul ve mantikli geliyor.

Embriyolarda eşlerde sorun olmasa dahi kromozom bozukluklarının oluşması için belirtilen yaş zaten 35 ve sonrası, siz zaten 28 yaşındaymışsınız nispeten daha erken yaşlar bunlar o yüzden denenmiş olması normal. Sağlıkla kavuşmuş olmanız çok güzel, hepimize bunu dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…