Amin hepimiz insallah . Çok zormuş gerçekten hep okurdum ama yaşayınca daha bir anladım . Maalesef maddiyat kafamızı çok meşgul ediyor . Doktora yap ne gerekiyorsa her ay deneyelim ver coşkuyu diyemiyoruzGerçekten tahmini şu kadar tutar diye hesapladık çok üstünde çıktı hem maddi hem manevi çok zor bir süreç. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Ben ilk denememde progestan kullanmıştım ama fitil olandı, bir de iğne vardı adını hatırlamıyorum şu anda ama o da göbektendi, kalçadan hiç yapılmadı evetSiz göbekten olanı vuruluyor olabilirsiniz. Bu kalçadan vurulan progeston.
Ben ilk denememde transfere hazırlanırken sadece estrofem, progestan fitil ve bir tane de iğne vermişti adını hatırlamıyorum şu an, hiç ne vitamin ne kan sulandırıcı, arada bir kez kontrol olmuştu sonra da transfer. Şimdi daha farklı ilerliyor daha iyi gibi geliyorBende estrofem, profestan dex iğne, progestan fitil, coraspin, prenetal life vitamin kullanıyorum
Ay şu ver coşkuyu kısmına çok güldümAmin hepimiz insallah . Çok zormuş gerçekten hep okurdum ama yaşayınca daha bir anladım . Maalesef maddiyat kafamızı çok meşgul ediyor . Doktora yap ne gerekiyorsa her ay deneyelim ver coşkuyu diyemiyoruz. Allah hayirlisini bilir bizim için inşallah bizlerde anne oluruz
Umarım canmSenin gününü beklemen gerek. 2 ara bir değer. Transfer gününü saymıyorsun. Şu an 6. Gün.. 8. Gün bir daha ver.
Kafayı kiracagiz napalimAy şu ver coşkuyu kısmına çok güldümValla Allah yardımcımız olsun
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinKafayı kiracagiz napalim15 yıllık hasretim son bulacak mı acaba. Bir türlü tedaviye gecemedik yillardik ilk yillar korunalim dedik sonra olsun dedik olmadı sonra anne baba kanserdi onlara baktık vefat ettiler sonra mali kriz yaşadık birak tüp bebeği ayın sonu zor getirdik . Yıllar geçti şimdi nistepeten şükür halimize ama o ara yaş ilerledi . Hayat garip gerçekten
Sağolun . Aynen herkesin bir hikayesi var . Vardır bir sınavımız hayırlısı inşallah bizde o güzel duyguyu tadariz bir günBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesinişte herkesin ayrı bir hikayesi var gerçekten.
İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda en güzel en kolay şekilde alalım da bari akıl sağlığımız yerindeyken
İnşallah pozitif sonuçlanır emeklerimiz umutlarımız güzel sonuçlanır. nasıl gidiyor var mı belirtiniz kaçıncı denemeniz2 temmuz transfer 11 temmuz test
Merhaba hayırlısı olsun umarım pozitif sonuçlanırSelam ben 3 temmuzda oldum
İnşallah pozitif sonuçlanırBende 30 Haziran
Ya ben sizi nisan ayında da takip etmiştim sanırım yine aynı gün transfer olmuştukSelam ben 3 temmuzda oldum
Hangi hastaneydi acaba benim de ileri yaş umut oluyor duyuncaDün Hastanede biriyle tanıştım, yaşı 42 doktor genetik taramalı ve havuz yöntemi önermiş , ilk toplamadan bir tane embriyo gelmiş genetikten doktor tekrar toplayalım demiş maddi imkansızlardan dolayı yapamamış ve o teki transfer istemiş sonuç pozitif hamileydi :)
Amin inşallah hepimize pozitif sonuç almak nasip olsunMerhaba hayırlısı olsun umarım pozitif sonuçlanır. Nasıl gidiyor belirti var mı ve kaçıncı denemeniz. Benim ikinci denememen birinci de çok bel ağrısı çekmiştim bu kez çok belirtim yok diyebilirim.
A öyle miYa ben sizi nisan ayında da takip etmiştim sanırım yine aynı gün transfer olmuştuk4 nisan değil miydi sizinde
Naçizane kendi tecrubem ile fikir verecegim. Benimde esimde morfoloji ve dna hasari vardi 28 yasindayken ikimizde tedavi olduk 5 dondurulmus 5. Gun embriyom olustu doktor once birini transfer edelim en kalileti olani 5aa eger tutmaz ise genetige gondeririz dedi . Ve 5aa bir kizim oldu sukurler olsun simdi 4 yil sonra 2. Embroyomu transfer ettik. Bu surecte baska bir merkezde tedavi olan arkadasimin olusan embriyoslarini genetige gonderdiler ve 5ba olani vs uygun bulmadilar 3ba kaldi oda negatif sonuc verdi ve arkadasim arastirdiginda diger imha edilen embriyolarin cikan genetik hastaliklar1000 1 olabilecek vs . Zaten hepimizin bu sekilde olabilir yani bana o yuzden benim merkezimin yaklasimi cok daha makul ve mantikli geliyor.merhaba benim de muhtemelen Temmuz ayında transferim olacak. Bir tana 3. Gün bir tane de 5. gün embriyom var. Ama transfer konusunda kararsızım çünkü eşimde DNA hasarı yüzde 60 çıktı morfoloji de 1. O yüzden embriyolarım sağlıklı değildir herhalde diye düşünüyorum. Yaşım 38 doktorum Funda Hanım 3. Günü çözdürelim 5. Güne gidecek mi bakalım ona göre ikisini de transfer edelim dedi ya da ardışık olarak transfer edelim dedi. Ben çok kararsız kaldım. Ama doktorum transferi yapalım kısmet dedi. Sizce ne yapmalıyım? Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
DuygulandııımYa ben sizi nisan ayında da takip etmiştim sanırım yine aynı gün transfer olmuştuk4 nisan değil miydi sizinde
2 temmuzda varim canim 11 i test gunumKızlar selam 3 temmuz transfer olanlar var mı beraber takip edelim?
Embriyolarda eşlerde sorun olmasa dahi kromozom bozukluklarının oluşması için belirtilen yaş zaten 35 ve sonrası, siz zaten 28 yaşındaymışsınız nispeten daha erken yaşlar bunlar o yüzden denenmiş olması normal. Sağlıkla kavuşmuş olmanız çok güzel, hepimize bunu dilerimNaçizane kendi tecrubem ile fikir verecegim. Benimde esimde morfoloji ve dna hasari vardi 28 yasindayken ikimizde tedavi olduk 5 dondurulmus 5. Gun embriyom olustu doktor once birini transfer edelim en kalileti olani 5aa eger tutmaz ise genetige gondeririz dedi . Ve 5aa bir kizim oldu sukurler olsun simdi 4 yil sonra 2. Embroyomu transfer ettik. Bu surecte baska bir merkezde tedavi olan arkadasimin olusan embriyoslarini genetige gonderdiler ve 5ba olani vs uygun bulmadilar 3ba kaldi oda negatif sonuc verdi ve arkadasim arastirdiginda diger imha edilen embriyolarin cikan genetik hastaliklar1000 1 olabilecek vs . Zaten hepimizin bu sekilde olabilir yani bana o yuzden benim merkezimin yaklasimi cok daha makul ve mantikli geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?