Bana da yüksek geldi. Sonomedde Nisan ayında 7.000 ödemiştim
Başka yerden fiyat aldınız m
Evet pahalı aslında daha uygun fiyatlar da aldım ama yok iyi çekememişler yok bulanık görüntü var işte yok tekrar çektirin vs diye beni yormasınlar diye Acıbadem’de çektireceğim. Maslakta tedavi görüyorum ama HSG için oraya gidemicem, en azından yine Acıbadem’in farklı bir şubesinde çektireyim de bahane bulmasınlar istedim. İstanbul’da yaşamıyorum. Yoksa Maslak , Fulya açık mr’ı öneriyor 7500’e çekiyorlarmış20 bin hsg için çok pahalı değil mi? Nerede çektiriyorsunuz?
Aaaa sonucunuzu bende merak ettim. Umarım hamilesinizdirKızlar ben dayanamadım kan verdim saat 17.00 de çıkacak
Ben de aynı durumdayımAmin inşallah hepimize pozitif sonuç almak nasip olsunbenimde 2.denemem ilkinde hiç bişey hissetmemiştim, bunda sadece transfer günü ve ertesi gün kasık bel ağrısı oldu sonraki gün her şey kayboldu, şu an göğüslerim çok şiş hassas oda estrofem başladığımdan beri öyle. Yani pek umutlanmıyorum çünkü ilkinde hayal kırıklığına uğramıştım
sizin çok az kalmış ya2 temmuz transfer 11 temmuz test
Bende 3 temmuzSelam ben 3 temmuzda oldum
hayırlı olsun bence var ve değer 100 lerde bişeyKızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi sizce
bende 3 temmuzBende 3 temmuz
bu normal kaset test demi erken gebelik testi değilKızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi sizce
O zaman ben kan vermeyehayırlı olsun bence var ve değer 100 lerde bişey
Normal kaset test artı medbu normal kaset test demi erken gebelik testi değil
Günaydın canım. Amin inşallah hepimiz pozitifi görürüz.İnşallah pozitif sonuçlanır emeklerimiz umutlarımız güzel sonuçlanır. nasıl gidiyor var mı belirtiniz kaçıncı denemeniz
Benim 3 transferimde de adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı olduBu sabahtan beri sanki adet olacakmışım gibi bir ağrım var böyle olanlar oldu mu
Kaçıncı gün embriyosuKızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi sizce
Kaçıncı gün embriyosu transfer oldu? Test gününüz ne zamanbende 3 temmuz
5. Gün AAKaçıncı gün embriyosu
5. Gün AA cuma aslında test günümKaçıncı gün embriyosu transfer oldu? Test gününüz ne zaman
Benim 3. Gün embriyosu ama benimde test günüm cuma5. Gün AA cuma aslında test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?