Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bu sabahtan beri sanki adet olacakmışım gibi bir ağrım var böyle olanlar oldu mu

Bana da yüksek geldi. Sonomedde Nisan ayında 7.000 ödemiştim

Başka yerden fiyat aldınız m

20 bin hsg için çok pahalı değil mi? Nerede çektiriyorsunuz?
Evet pahalı aslında daha uygun fiyatlar da aldım ama yok iyi çekememişler yok bulanık görüntü var işte yok tekrar çektirin vs diye beni yormasınlar diye Acıbadem’de çektireceğim. Maslakta tedavi görüyorum ama HSG için oraya gidemicem, en azından yine Acıbadem’in farklı bir şubesinde çektireyim de bahane bulmasınlar istedim. İstanbul’da yaşamıyorum. Yoksa Maslak , Fulya açık mr’ı öneriyor 7500’e çekiyorlarmış

Ben de aynı durumdayım inşallah pozitif alırız.

Kızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi sizce

Eklentiler

• 01FA52B1-4020-4EEF-8CC6-0849CCA2FC2D.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah pozitif sonuçlanır emeklerimiz umutlarımız güzel sonuçlanır. nasıl gidiyor var mı belirtiniz kaçıncı denemeniz
Günaydın canım. Amin inşallah hepimiz pozitifi görürüz.
Bu benim üçüncü transferim 2 tane 6. Gün 4bb ve 4bc embriyo transfer edildi.
İlk transferimde 5. Gün 3ab tek embriyo transfer edildi. Sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu birde çok iştahım açıktı, pozitif oldu şuan 4.5 yaşında bir oğlum var.
İkinci transferde 5.gün 3bb tek embiryo transfer edildi onda da sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu ve iştahım çok açıktı bir de göğüslerim şişti uçları genişledi ağrıdı. O da pozitif oldu ama 8+3de kalbi durdu.
Bu üçüncü transferim bunda iki tane 6. Gün 4bb ve 4bc transfer edildi, bunda da adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı var göğüslerimin uçları acıyor. Dünden beri belim de anı ağrılar giriyor. Midem de sık yanma oluyor iştahım yok hemen tıkanıyorum, yorgun hissediyorum uyukluyorum. Bakalım bekliyorum bugün 6. Gün zaman geçmiyor san ki. İlk gibi heyecanlıyım.
Senin durumun nasıl, ne hissediyorsun? Senin kaçıncı denemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…