Seni çok iyi anlıyorum. Zaman geçmiyor ve insan netlik istiyorBenim 3. Gün embriyosu ama benimde test günüm cumazor duruyorum,erken test yapsam çok erken çıkmaz
Ne güzel 3 kişi olduk 3 Temmuz inşallah hayırlı pozitif sonuçları alalımBende 3 temmuz
Benim 2. denemem ilkinde çok bel ağrısı yaşamıştım bunda daha az. arada kasıklarımda ağrı hissediyorum. Ama pek belirtim yok gibi. Oğlunuzu allah bağışlasın. İnşallah abi olsunGünaydın canım. Amin inşallah hepimiz pozitifi görürüz.
Bu benim üçüncü transferim 2 tane 6. Gün 4bb ve 4bc embriyo transfer edildi.
İlk transferimde 5. Gün 3ab tek embriyo transfer edildi. Sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu birde çok iştahım açıktı, pozitif oldu şuan 4.5 yaşında bir oğlum var.
İkinci transferde 5.gün 3bb tek embiryo transfer edildi onda da sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu ve iştahım çok açıktı bir de göğüslerim şişti uçları genişledi ağrıdı. O da pozitif oldu ama 8+3de kalbi durdu.
Bu üçüncü transferim bunda iki tane 6. Gün 4bb ve 4bc transfer edildi, bunda da adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı var göğüslerimin uçları acıyor. Dünden beri belim de anı ağrılar giriyor. Midem de sık yanma oluyor iştahım yok hemen tıkanıyorum, yorgun hissediyorum uyukluyorum. Bakalım bekliyorum bugün 6. Gün zaman geçmiyor san ki. İlk gibi heyecanlıyım.
Senin durumun nasıl, ne hissediyorsun? Senin kaçıncı denemen?
Bence varKızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi
İnşallah hepimizin bebekleri bizimledirBende 3 temmuz
Merhaba benim de transfer günüm 12siSelam kızlar 12 temmuz transfer günüm benimde ilk olacak dualarınıza talibim
Ben ilkini Fulya Açık mr da yaptırdım. Amerikan da Acıbadem de ikinciyi sonomed de istedi bilginiz olsun. Sonomed e daha çok güveniyorlarYoksa Maslak , Fulya açık mr’ı öneriyor 7500’e çekiyorlarmış
İnşallahBen de aynı durumdayıminşallah pozitif alırız.
Evet ben deİnşallahikimizde aynı aynlarda ilkinde ve ikincisinde olduğumuza şaşırdım bu son olsunda pozitif sonuç alalım
Ben Adana’da çektireceğim için burda en iyisi AcıbademBen ilkini Fulya Açık mr da yaptırdım. Amerikan da Acıbadem de ikinciyi sonomed de istedi bilginiz olsun. Sonomed e daha çok güveniyorlar
Aminnn inşallahNe güzel 3 kişi olduk 3 Temmuz inşallah hayırlı pozitif sonuçları alalım
İnşallahİnşallah hepimizin bebekleri bizimledirsıkı sıkı tutunur
Adanada en iyisini bulmuşsunuz zatenBen Adana’da çektireceğim için burda en iyisi Acıbademsizce herhangi bir kusur bulurlar mı? 2 yıl öncesine ait de HSG var ama eski diye kabul etmediler , sonuç temizdi. Şimdi transfer aşamasındayım tekrar istediler. Teşhisimizse sebepsiz infertilite. Sadece döllenmeme problemimiz var. İlk iki tüp bebekte döllenme olmadı. Sonra 3.yü maslakta yaptıralım dedik, 2 tanesi döllendi şükür, 3.günde dondurdular. Sizce ne olur
sizin test gününüz erkenmiş 3 gün olmasına rağmenBenim 3. Gün embriyosu ama benimde test günüm cumazor duruyorum,erken test yapsam çok erken çıkmaz
Evet 1 temmuzduBence varumarım kanda da yükselerek artar, 1 temmuz mu transferiniz
Evet ya aslında pazardı ama doktorum cumada yaptırsan olur dedisizin test gününüz erkenmiş 3 gün olmasına rağmen
Evet erken ama onu bile zor bekliyorumsizin test gününüz erkenmiş 3 gün olmasına rağmen
ÇOK AZ KALDI ,HEYCAN ARTIYOR BUGÜN GÜN EVDE TEST YAPSAM ÇIKAR MI ACABA,GEÇEN İKİSİNDE 6.GÜN ÇIKMIŞTIEvet ya aslında pazardı ama doktorum cumada yaptırsan olur dedi
Evet erken ama onu bile zor bekliyorum
Amin canım. İnşallah o da abi olmayı yok istiyor. Elimizde kalan son embriyolar transfer edildi. Oldu oldu yoksa sıfırdan tekrar başlama şansımız da yok. Ben 39 eşim 45 yaşındayız. Sizinde pozitif olur inşallah.Benim 2. denemem ilkinde çok bel ağrısı yaşamıştım bunda daha az. arada kasıklarımda ağrı hissediyorum. Ama pek belirtim yok gibi. Oğlunuzu allah bağışlasın. İnşallah abi olsuninanın hiç geçmiyor zaman , geçen sefer evde test yapmamıştım negatif olunca çook üzüldüm bu kez evde test yapsam mı diyorum olumsuz olursa en azından gardımı yükselltirim biraz siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?