Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim 2. denemem ilkinde çok bel ağrısı yaşamıştım bunda daha az. arada kasıklarımda ağrı hissediyorum. Ama pek belirtim yok gibi. Oğlunuzu allah bağışlasın. İnşallah abi olsun inanın hiç geçmiyor zaman , geçen sefer evde test yapmamıştım negatif olunca çook üzüldüm bu kez evde test yapsam mı diyorum olumsuz olursa en azından gardımı yükselltirim biraz siz ne dersiniz

Merhaba kızlar benim de transferim yarın için planlandı. Sabah progesteron bakılacak. Sonuca göre transfer olacak

İnşallah ikimizde aynı aynlarda ilkinde ve ikincisinde olduğumuza şaşırdım bu son olsunda pozitif sonuç alalım
Evet ben de kaç yaşındasınız hangi ilde yaşıyorsunuz. Ben izmir’deyim 30 yaşındayım. Şu ana kadar bilinen bir biyolojik sorun çıkmadı ikimizde de . pcos var ama gebeliğe engel düzeyde değil dedi doktorlar. Yine de gebelik elde edemedik. İnşallah bu kez

Ben ilkini Fulya Açık mr da yaptırdım. Amerikan da Acıbadem de ikinciyi sonomed de istedi bilginiz olsun. Sonomed e daha çok güveniyorlar
Ben Adana’da çektireceğim için burda en iyisi Acıbadem sizce herhangi bir kusur bulurlar mı? 2 yıl öncesine ait de HSG var ama eski diye kabul etmediler , sonuç temizdi. Şimdi transfer aşamasındayım tekrar istediler. Teşhisimizse sebepsiz infertilite. Sadece döllenmeme problemimiz var. İlk iki tüp bebekte döllenme olmadı. Sonra 3.yü maslakta yaptıralım dedik, 2 tanesi döllendi şükür, 3.günde dondurdular. Sizce ne olur

Adanada en iyisini bulmuşsunuz zaten
Kimse HSG yi görmeden tahmin yürütemez... transfer öncesi HSG de tüplere bakacaklar.. Diyelim ki çok küçük polip vs varsa zaten histeroskopi yapıyorlar. Ve bunların hiçbiri "kusur" değil

Aynı bizim bir eve taşınmadan önce baktığımız gibi bakacaklar... Orası da yavrunuzun ilk evi.

Amin canım. İnşallah o da abi olmayı yok istiyor. Elimizde kalan son embriyolar transfer edildi. Oldu oldu yoksa sıfırdan tekrar başlama şansımız da yok. Ben 39 eşim 45 yaşındayız. Sizinde pozitif olur inşallah.
Ben erken test yapmayı düşünmüyorum, hiç yapmadım biraz da onun şeyi var üzerimde. Tüp bebek öncesi günüm ne zaman geçse idrar kan fark etmez test yaptığımda hemen üzerine adet oldum. O yüzden tüp bebekte hep günümde gidip test verdim. Şimdi erken versem olumsuz olursa ona bağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…