Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

kıyma ve yoğurt karıştırılmaması gerekiyor faydasından daha çok zarar olur.
Şekersiz ıhlamur iştahı kapatır ona dikkat edin.

Kızlar aynı yarışmada ben de varım eğer Özleme oy vermek için üye olduysanız bana da verirseniz sevinirim ERGENEKON diye aratınca çıkıyor. Şimdiden çok teşekkürler

şekekrsiz ıhlamuru kesiyorum derhal çünkü bugünde üç öğüne düştük. sabah kahvaltıda peyniri çıkarmama mama eklemememe rağmen 800 den 200 ye kadar hiçbişi yemedi . 200 de çorba içti az sonra yoğurdu ve meyveyi pas geçip 700 de kalan çorbasını içti yattı.demin de kalktı 20 cc mama zar zor içti kafayı yicem ya baharmı çarptı nedir? aralarda ekmek veriydum eline onuda keseyim.tırtıklıyo ama ??? suluğu yanında oluyo lıkır lıkır akşama kadar su içiyo çaktırmadan onuda mı saklasam?

sabah bisküvili biberon maması,öğlen tahıllı mama,ikindide danino,akşam kavanoz meyve püresi-1 kase yoğurt,gece yatarkende muhallebi.
bugün çorba yapamadım mama ağırlıklı oldu yarın kıymalı şehriye yapıcam.

bizimde bugünki beslenmemiz:
sabah kahvaltı maması: bisküvi,labne,pekmez,su+süt
öğlenden sonra sebze çorbası: kabak,havuç,ıspanak,brokoli az tereyağda kavrulmuş unla yaptım.
akşam balık verdim bir çorba kaşığı kadar elimle yedirdim ilk defa yedi beğendi.
sonrada 6 adet kayısı haşladım püre yaptım yedi.

aralarda da meme emiyoruz.

maşallah bebişimee ve tüm bebişlerede tabii iştahları bol olsunn. cokacimcoook

kahvaltıda 3 zeytin, 1 dilim kaşar peyniri ,çok az kızarmış patatesin içini verdim ve herzmanki gibi zeytin suyuna banılmış ekmek.bunu çok seviyor nehir hergün ver hergün yer.
bir danino yedi öğleden önce.
öğlende kahvaltılık daninonun içine elma rendeledim bir tane bisküvi attım zorla yedirdim.
akşama da kıymalı tarhan deniycez bakalım yiyecekmi ??
bol iştahlı günlerr.

ben değişik olarak bugün kayısı-üzüm kompostosu içirdim. kayısılar falanda yumuşacık olmuştu bi güzel yedi.
birde havuç verdim ama havucu tükürdü.
şimdiye kadar verdiğim herşeyi yedi tek reddettiği Havuç.
bu ikinci denememdi, 1 ay kadar önce denemiştim o zamanda tükürmüştü.

kıymalı tarhana denememiz başarıyla sonuçlandı :)))))
hiç zorlamadan yedi allaha şükür çok az da yoğurt yedik üstüne.

Çok su içiyorsa o iştahı kapatıyordur.Küçücük midesi suyla doluyor.Benimki de suyu ço seviyor ama mecbur saklıyorum ypksa sadece suyla beslenir.

sabah fıw mwnu kahvaltı olen uyuyo uykunun arasında 100cc mama içiyo sonra yogurt sebze corbası meyve ve muhallebı yıyyo sbahaa kadarda 250cc mama içyo çok mu yıyo acaba?

bu arada benımkı cubuk kraker yıyo valla erıste desen onuda yıyor pılav yapıyortum onuda yıyo ben hıc blendırdan gecırmıyorum kızlar ilk zamanlar ogurdu ama alıştı yavas yavas alışrırın

kahvaltıdada mama ekliyormusun tatlım?
bence çok yemiyor. alması gereken herşeyi alıyor gibi maşşalah. gelişimi iyiyse hiç dert etme bırak yesin.
biz hala mamayla uğraşıyoruz tam inek sütüne geçeyim yeter diyordum bugün kesinlikle vermeyeceksin diye kızdı dr.hiç kilo almamışız bu ay 3 ay daha çile.gece beslenmemiz kabus şeklinde hem uyanıyor hem yemiyor anlamadım.kahvaltısına ekleyincede kıyamet kopuyor.
pütürlü alıştırmaları devam ediyor. bugün küçük yıldız makarnalardan yaptım az biraz ezdim arada bütün gidende oldu çok sevmedi ama (sulandırdım biraz)peynire alıştık sayılır.meyve hala yok.

bizde bugün sabah yine bisküvili biberon maması yaklaşık 240 cc,öğlen tahıllı mama,ikindi kıymalı şehriye çorbası,akşam ayranın içine biraz pilav kattım onu yedi-bi dilim elma tırtıkladı.yatarkende muhallebi yer yine 200-240 arası.gece bişey yok.

Son düzenleme:
canım biberon mamasının yada sulandırılmış sütün içine 8-10 tane bebe bisküvisi atıyorum onu yiyor.öğlenki kaşık mamasının içinede yumurta,peynir v.s. katıyorum.çünkü sabah kalktığında uykulu oluyor biberonu daha rahat emiyor.
canım benim kız emmeyi bıraktı artık bu yüzden daha çok yiyor gibi görünüyor.sağlığı yerindeyse ve doktor normal diyosa kilosunu problem etme canım.

canım biberon mamasının yada sulandırılmış sütün içine 8-10 tane bebe bisküvisi atıyorum onu yiyor.öğlenki kaşık mamasının içinede yumurta,peynir v.s. katıyorum.çünkü sabah kalktığında uykulu oluyor biberonu daha rahat emiyor.
canım benim kız emmeyi bıraktı artık bu yüzden daha çok yiyor gibi görünüyor.sağlığı yerindeyse ve doktor normal diyosa kilosunu problem etme canım.

canım bisküvili biberon maması nasıl anlamadım.bebe bıskuvısını mı sulandırıyorsun benım bebeğim çok iştahsız galıba 250 cc bizim ıçın hayal.mama da bile en fazla 90 cc.ve bu duruma canım fena sıkılıyor

sabah ilk uyandıgımızda 210 cc mama içiyoruz
4 saat sonra 190 gr kavanoz maması(bir gün tavuklu bir gün kırmızı etli)
4 saat sonra 190 gr meyve püresi
gece yatarken 210 cc mama ve icine gece tahılı 3 kaşık

ana menü yukarıdakiler gibi
fakat aralarda badem ceviz yogurt yediriyorum az miktarda
eline bisküvi veriyorum
biz kahvaltı yaparken kepek ekemegi
yumurta ve peynir yediriyorum biriaz biraz

sizce yeter li mi

bence yeterli, gramaj olarak oldukça fazla canım daha ne olsun.
Benimki daha az yiyor ama emiyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…