canım bisküvili biberon maması nasıl anlamadım.bebe bıskuvısını mı sulandırıyorsun benım bebeğim çok iştahsız galıba 250 cc bizim ıçın hayal.mama da bile en fazla 90 cc.ve bu duruma canım fena sıkılıyor
sabah ilk uyandıgımızda 210 cc mama içiyoruz
4 saat sonra 190 gr kavanoz maması(bir gün tavuklu bir gün kırmızı etli)
4 saat sonra 190 gr meyve püresi
gece yatarken 210 cc mama ve icine gece tahılı 3 kaşık
ana menü yukarıdakiler gibi
fakat aralarda badem ceviz yogurt yediriyorum az miktarda
eline bisküvi veriyorum
biz kahvaltı yaparken kepek ekemegi
yumurta ve peynir yediriyorum biriaz biraz
sizce yeter li mi
aynı dert bizdede. giderek soğudu gitti mamadan gerçi bizimkide en fazla 100 içerdi.yakşalış 300 cc günlük. gündüzleri kesinlikle içmiyor uyku sersemi olsa bile.1 yaşa kadar 300- 500 cc arası günlük anne sütü yada devam sütü alması gerekiyormuş. bende kafaya fena takmış durumdayım. 6 ay sonrası beslenmesinin yarısı anne sütü yada devam maması yarısıda ek gıdalar olmalıymış.
eline bisküvi veriyorum
sizce yeter li mi
eline bisküvi veriyorum
sizce yeter li mi
bu arada ben dün öğlen yoğurtlu mantı yedirdim
akşamda etli yeşil fasulye yedi.
bugünde henüz kahvaltıyla duruyo uyuyor şu an
sizlere bir sorum olacak hanımlar bebeğim 7.5 aylık sabah kahvaltı veriyorum karışık yiyor hazır kahvaltılığın içine kahvaltılıklarını ekliyorum,11 de meyve 14:30 da çorba, 18:00 da meyveli yoğurt yiyor sonrasında uykusu geliyor bikez daha çorba vermek istiyorum ama uykulu olduğu için istemiyor sütüm çok azaldı emziriyorum ama doymuyor gecenin 3 ünde acıkıyor biberon maması veremiyorum kilomuz fazla olduğu için siz bebeğinizi en son saat kaçta besliyosunuz bazıları akşam 7 den sonra beslenmez diyor bazıları akşam 10 da veriyorum diyor ne yapmalıyım? sütüm çok azaldı 300-500ml asla çıkmıyor günde bu yöndende eksik kalıyor devam maması vermelimiyim
bu arada ben dün öğlen yoğurtlu mantı yedirdim
akşamda etli yeşil fasulye yedi.
bugünde henüz kahvaltıyla duruyo uyuyor şu an
ben bizim yediğimiz besinlerin vitamin değerlerinin bebekler için yeterli olmadığını düşünüyorum açıkçası .. bana doktorum tarafından verilen beslenme proğramında kendi yemeklerimizin suyundan filan vermenin hiç faydası olmadığı yazdığı düşünülürse biraz erken olabilir cnm mantı ve yeşil fasulye için yine de sen bilirsin tabii.. ben bir yaşına kadar kızıma özel menüde devam etmeyi düşünüyorum yılmazsam ..
bugün kayısı peynir az tereyağı 3 cicibebe ve ceviz ile kahvaltı etti.. yoğurt yedi , köfteyi suda pişirdim çatalla ezdim irmik de ekledim .. akşam da muhallebi yediriyorum artık diğer türlü doymadığından gece devamlı kalkıyo sütüm de yetmiyo maalesef.. ama hala emiyo şimdilik..
canım gündüz iyi yiyosa gece illede bişey yemesine gerek yok.benim kızımda gece hiç yemez.kilosuda gayet iyi.
tatlım uyanıyor ama açlıktan mamanın tadını sevmiyor. gündüz mama içse şöle 200 cc gece hiç önemsemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?