bugünde mantar sote yedirdim. Muz yedi. Birazdanda domatesli bulgur pilavı ve yoğurt yedircem.
kızlar nasıl sizin yediğiniz yemekleri yiyebiliyor bebişler? bizimki blendırdan geçmiş çorbaları içiyor hala. yediği yemeğin içinde biraz pütürlük olsa öğürüyor.
sizin bebişler yemekleri yerken çiğneme refleksleriyle mi yiyorlar, yoksa yutarak mı? bizimki böyle bir durumda direkt yutmaya çalışmıştı denemelerimde?
kaşıkla içinde pütür olan bişey verince merve de öğürüyo ben annelerimizin usulü gidiyom elimle eziyom bir iki çiğniyo diş de yok daha zati :)) öyle yutuyo.. küçük küçük verince yutabiliyo yoksa öğürüyo yine.. bugün süzme mercimek yapcam blendırdan geçircem geçende tavuk suyuna tel şehriyeyi zorla az yiyebildi.. zamanla yani yavaş yavaş.. ben de zorlanıyorum şu anda az yiyebiliyo üzülüyorum ama olsun böyle böyle alışsın 9 aydan sonra daha az kaloriye ihtiyaç oluyo büyüme hızı yavaşlıyo 9 aydan küçükleri daha bol beslemek lazım pütürlüye alıştırma ikinci planda olmalı 9 aydan küçükse bebeğiniz bence .. doktorunuza danışın yine de yerimseniben
febicim artık fizik olarak büyüdükleri ve daha çok hareketlendikleri için daha çok kaloriye ihtiyaç duymuyorlarmıki.duru büyüdükçe doktor bizim porsiyonlarımızıda büyütüyo valla.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?