Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

duru dün değişik olarak yeşil fasulye,pilav ve salata suyu yedi :) sabahları biz kahvaltı yaparkende peynir,yumurta,zeytin,pekmez hepsinden veriyorum.

evet teknocum baharattan kastım acı olması.yoksa yoğurt çorbası veriyorum naneli onda problem yok.

sağol teknom.evet tamamen iyileşti çok şükür.dünde kontrole gittik.doktor çok sağlıklı görünüyo herşey süper dedi.kan değerleride yüksek çıktı çok sevindim:)

[ı]kan ılacı nasıl kullanıyorsunuz ayŞegÜl bırde devıt ve kan ılacından baŞka vıtamın evrdımı doktor bıızmkkısı hıÇ deĞıŞtırmedı ama kan ılacına doĞrusu hıÇ yÜklenmıyorumm.sabah pekmez verıyorum bır kaŞık kadar mamasına katıyorum bır kÜÇÜk kavanozumuz bıttı ıkıncısıne baŞladıkk
sızde durumlar nasıll..[/ı]

afiyet olsun kuzucuklarımaaaa..maşallah hepsıneee..
erende sabah kahvatısını yaptıı yumurtanın sarısıı,bıraz peynır bır zeytınn sıyah ,ve bır kaşık pekmez verdımm..şimdi yatmadan öncede bır tabak yoğurt yedııı,
tekmom ben hep unmutuyorum şu ilaçları yawssss alalhımm bı düzene sokamadım neyseee inşalalh soru omlmuyordur bazen vermıyorum bazı gunler ama vemreye çalışıyorum hep sevmıyor eren hiç kan ılacınııı(((

canım bizede başka bişey vermedi doktor.kan ilacı ve devit kullanıyorum ama öyle çok düzenli değil bizdede.kahvaltıda pekmez veriyorum çorbalarına az kırmızı et katıyorum.söylemiştimya ben inek sütüne bile başladım sulandırarak mamalarında kullanıyorum.

HıÇ kan baktıran oldu mu aranızda??? Evet sevmıyorlar rose benımkı bır devıt sevıyor aÇ aĞzını dıyorum aÇıyor damlatıyorumm ŞıŞenın bırını boŞaltıp kan ılacı doldurdumm..aÇ dıyom devıt sanıyo aÇıyo ama acayıp akıyor sınır oldum damla sayamıyorumm..

canım geçen hafta yaptırdım tunaya kan testi hayırdır ne soracaksın.

bu arada bende ferrum kan ilacı ve supravit vitamin ilacı veruyorum.

ya ben burayı yeni gördüm neden haber vermiyonuz bakim.klava:

bu arada bende günlük menümü yazayım.

sabah kalkar saat 7 de emer sonra saat 8-9 arası tahıllı bir sabah kahvaltı mamassı hazırlıyorum yanındada krem peynir yumurta sarısı bir zeytin salatalık veriyorum

sonra arada yine emer.saat 11de yoğurt veriyorum büyümix 2 tane yiyor
arada meyve veruyorum özelikle portakal suyunu çok seviyor.
baende aptamil 3 bolu devam sütünden veriyorum. arada tabi

sonra çorpa veriyorum bizim yediklerimizdendew akşam az çok yiyor.

saat akşam dokuzda gece takılı veriyorum saat 10 dada emzirip yatırıyorum

doktorumun kesinlikle bir yaşına kadar vermemen gerekenler listesi:SÜT,DOMATES,PATLICAN,ÇıLEK VE BAL

Son düzenleme:
maşallah sağlıklıysaa boşver...doğukanı görenlerde zayıflamış diyorr bir götüremedim tarttıracam emrak ettim banada zayıfladı geliyorr.

yok canım sana öyle geliyor bana resimlerinden hiç öyle gelmiyor yada boy atmıştır o yüzden sana öyle geliyordur.

kızlar bana da sağlık ocağı kan testi yaptır dedi ama doktorum gerek görmedi 1 yaşında demir takviyesini kesince yapılcakmış.. şu an gerek yok takviye alıyo zaten dedi .. bazı günler ben de vermiyom demiri öğürüyo çok kuzum ..

supravit 6 aydan sonra başladık bir şişe bitti ben bıraktım 9 ay kontrolünde doktor bir tane daha yazdı 1 yaşına kadar kullan dedi bir şişe daha biter bırakırım diyorum.. balık yağı ile dönüşümlü veriyorum zaten bir gün biri diğer gün biri.. supravitte tüm vitamler var d vitamini verilmiyo ayrıca..

ayşegülcüm prensese afiyet olsun cnm .. bosnike pamuşa maaş.. doğu paşamıza ve erene de afiyet olsun, cres in fıstığı idmanlı zati herşeyden yiyo maaş.. :)

kızlar bana doktor yumurtanın beyazına da başla dedi siz veriyonuz mu .. bir de baharat ayrımı yapmadı yemekleri baharatsız yap dedi .. ceviz veriyodum verme dedi.. faydalı ama alerjik.. ben merveye bişey yapmadı dedim o da ilerde yapabilir dedi.. faydalıbişey yapmaz nolcak ki diye kafamıza göre herşeyi vermek doğru dil belki de .. her doktor da başka bişey sölüyo o da ayrı kafamçokkarıştı

bugün kahvaltılık meyve et haşlama pilav yoğurt var menüde yerse tabii kaydirigubbakcemile3 az az yiyor ama olsun sağlıklı olsunlar da .. baktım doymadı akşam muhallebiyle doyurur yatırırım yerimseniben

Son düzenleme:
febi afiyet olsun kuzuşaa..

bakalım bend egötürüp bir kan ölçtürmek istiyorumm ..ne çıkacakk..

gün içinde kahvaltı,yoğurt,meyve,muhallebi fix yiyor.onun haricinde bizim yedirdiklerimizden az veriyorum ve ona özel çorba hazırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…