Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

farklı olarak yeşil mercimek çorbası , pazı sarması yedi.. çok az tabii.. fix kahvaltılık meyve yoğurt değişik kaşık mamalarından veriyom muhallebi olarak ..

bugün değişik olarak karnıyarık ve karpuz yedirdim.karnıyarık yağlı gelir belki diye az verdim. karpuzuda birazcık yedi ama pekte aç olmadığından çok yemedi.

afşyet olsun elçin kuzusunaa..
bizde bugünn tavuklu poirinçli erbiyeli uydurma bir çorba yaptım ondan yedi..değişik olarak...
birda kavunla muzu karıştırdım iki kaşık zorla yedii..

ben de 1-2 gün önce tavuk parçalarını önüne koydum, ben çorbasını yedirirken kendisi leblebi yer gibi tavuğunu yedi, tabi bitirmedi. olsun :) dün akşam da bir dilim kavun verdim eline, hepsini bitirdi, kavunu sevdi.. ona ayrı çorba yapıyorum az zeytinyağlı, çok az tuzlu ya da tuzsuz oluyor ama akşam yemeklerinde kendi çorbalarımızın da tadına bakıyor. bugunde yufkadan yapılan börek yedi 1 küçük dilim.

benim kız hastalandığından beri hiç bişey yemek istemiyo önlüğü görünce başlıyo ağlamaya durumumuz çok kötü sabah bulamcını veriyom blendırdan geçiriyom yada tel süzgeçten kusuyo yoksa çok hassaslaştı ilaçlardan çünkü yoğurt meyvezorla yiyo.. muhallebi bile yemek istemiyo çok az az zorla .. kilosu kaç aydır aynı nerdeyse tamamen durdu gelişimi hastalık da tuz biber oldu oooff :çok üzgünüm:

afiyet olsun kuzucuklarımaaa
feridecım benımkıde yemıyor hastalandığından berıı bu akşam bıraz yedırebıldım şükür tavuk vardı ondan yedıı biraz oda acuk normalde maşalalhı var önunde ne koyarsam yıyorrr...böyle iştehsızda hiç iyi olmuyr ama ınşalalh düzelirler en kısa zamanda sıkma canını canım süt azaldıkça mecbur acıkacaklar ve yıyecekler iyilleşsin bı kuzulardaa

iyileşmiş merve canım bugün baktırdım kanına crp negatif çıktı şükür yani mikroplardan temizlenmiş kanı .. ama huy değiştirdi sanki yiyen çocuk iştahsız bişey oldu çıktı .. nolcek bakalım yarın erencime de çook geçmiş olsun iyileşsinler yaw yaz geldi

sabah 240 cc içine 6-7 bisküvi atılmış mama
öğlen bi kase sebzeli tavuklu çorba (içine bi avuçta makarna attım sonra rondodan geçirdim)
akşam bi kase meyveli yoğurt
arada yarım muz
yatarkende 210 cc devam sütü

bugünde aynı menü vardı.bu sabah daha erken kalktığı için bir öğün daha eklendi oda muhallebi.

sabah biberon mamasına 6-7 bisküvi 200 cc
öğlen yumurta,peynir biraz ekmek içi
arada iki danone
uykudan kalkıncada tavuksuyuna mercimekli bulgurlu şehriyeli havuçlu atmasyon çorbasından içecek :))
yatıncaya kadarda yoğurt,meyve ve devam sütü içer.

nurcan öğretmen hoş geldin seni hiç göremiyorum buralarda :) desene 3 çocukla nasıl gireyim çalışmaya başladın mı .. bebişinin bir resmnini koy 2008 temmuz anneleri ve bebeklerine görseydik bir .. tabii istersen cnm güle güle büyüt yedikleri de afiyet olsun .. 2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri - Sayfa 385 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

duruya da afiyet olsun .. ben de kızımla sabah kahvaltı yapıyorum aç olduğu için yiyo biraz biraz tabii 1 saat sonra yemediği yumurta peynir bisküvi filan bulamaçı da yediriyom,
misafirlikte ağzına bişeyler verdim çok çok az, az da emzirdim yani çorba öğünü bugün pas geçtik evde yoğurt yedi köfte çıkardım onu vericem çilek yer, gece yarısından sonra muhallebiyi sulu yapıyom biberonda 150 cc onu içer inş karnı doyunca daha iyi uyuyo :) ..

merhabalar , ben sizleri sessizce takip edenlerdenim. kızım 10 ay 17 günlük, ve anlayacagınız üzere hiç nefes aldırmıyor, sürekli hareket içinde ben de peşinde. bir de yalnızım, ailemden uzak, çok zor oluyor böyle çocuk büyütmek. neyse fırsat buldukca bakıyorum yazılarınıza.
kahvaltısında; 1dilim haslanmıs patates + yumurta sarısı+peynir +tereyağ bunları patatesin suyuyla eziyorum kumpir gibi oluyor. ayrı bir tabaktada 3-4 bisküvi+aksamdan ısladıgım hurma+ceviz bunları da kayısıve üzümü hasladıgım su ile eziyorum.
arada elma+muz+portakal karısımı bunlara 1 tatlı kasıgı pekmez koyuyorum ki demir biliyorsunuz c vitamini ile alındıgında daha güzel emiliyor.
sonra yeşil mercimek yemeği yapmıştım dün onu süzgecten gecirip içine sabahtan artan patatesi, biraz sehriye ve yulaf ezmesiyle karıstırıp corba gibi pişirip verecegim şimdi.uyandı çünkü.
paylaşımlarınız için teşekkürler, görüşmek üzere

zeynep ceren bebişin kaç kilo canım :)) maaş. güzel besliyosun .. hepsi de çok faydlı besinler..

sabah kahvaltılık Allah ne verdiyse birlikte yaptık kızımla .. sonra yemediği yumurtayı ezdim muzla yedirdim .. kabak dolması ve yoğurt şimdi vercem .. akşam çorba yediririm ..

febi; kızıma bunları hazırlıyorum ama inan yedirmesi o kadar güç ki; malesef dişlerle birlikte iyice iştahımız azaldı, su anda 9100 gr. boyumuz da 74 cm. normal allaha şükür, şöyle mama deyip agzını aça aça benden yemek isteyip yiyecekmi bir gün diye bekliyorum. çünkü yedirirken eline mutfakta ne bulursam veriyom , o onlarla ilgilenirken yedirebiliyorum ancak malesef
yanlışbir yöntem ama ne yapayım yemeyince hangi anne rahat olur?

ewet zeynep ceren iştahı mervenin de hiç yok ama zorla da olsa yedirtmeye çalışıyoz .. sessizce takip etme güzel tariflerini bizimle paylaş canım ..ben de ceviz fındık veriyodum doktoru verme dedi kayısı üzüm ben de kaynatıyom arada .. kilosu boyu ii kızının maaş.. sağlıklı büyüsünler..

febicim merakettim neden verme dedi ki doktorun ? ben her gün veriyorum nerdeyse, evde ne varsa ceviz fındık, badem...
bana doktorum günde 3-4 badem falan verebilirsin demişti ama kabuklu olanlarından al kuruyemişleri dedi.

sitede birkaç yerde daha okumuştumm..verilmemeliymiş..sanırım bebeklere göre ağır geliyor yağlarıı vs vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…