canım peynirle pekmezi aynı anda verme istersen bildiğim kadarıyla peynir ve pekmez arasında en az 1 saat olması gerekiyor.aynı anda verince kansızlık yapıyor
dun sabah 8 cıcıbebe bır yumurta sarısı bır zeytın ve yarım labne peynır
oglen yatmadan 90 ml anne sutu
3 gıbı uyanınca sebzelı bulgır pılavı
5 gıbı 3 cılek
6 gıbı de makarna ayran ve kıymalı tarhana
aksam kasık maması
ve yatmadan 90 ml anne sutu
biz ne yedik,
sabah emdi sonra ben işe gittim.
7 tahıllı mama pekmezle, sonra peynir ekmek
arada danino
öğlen sebze çorbası bulgur pilavı biraz ürlü ezmiştim ona
ben işten gelince emsi ve biz yemek yerken biraz tırtıklıyor, biraz tavuk, pirinç pilavı, balık hepsinden azar azar tırtıkladı.
5 kiraz 2 kayısı 2 malta eriği yedi
akşam muhallebi
emdi uyudu
afıyet olsun kuzuna canım.danıno verıyor cogu arkadas.ben vermeyı dusunuyorum fakat tedırgınım.beybımıx verıyordum o da her markette bulunmuyor.doktorlar bu yogurdu tavsıye edıyorlar.fakat butun yegenlerım de danıno yıyerek buyuduler.yanı kafam karısık anlayacagınız.
fikriye cim, arpayı nerden alıyorsun? ben de yulaf ezmesi veriyorum migrostan doga markalı. arpa hiç görmedim, varmı ki marketlerde acaba dikkat mi etmedim? bulgur olarak da bildiğimiz pilavlık olan degilmi? ince olanlardan degil galiba?
fikriye cim, arpayı nerden alıyorsun? ben de yulaf ezmesi veriyorum migrostan doga markalı. arpa hiç görmedim, varmı ki marketlerde acaba dikkat mi etmedim? bulgur olarak da bildiğimiz pilavlık olan degilmi? ince olanlardan degil galiba?
Hava isininca hep disardayiz bazen bebegimin yemeyine gecikme oluyor ve artik pratik olmaliyim diye dusundum.Sabahtan yada geceden biraz bulgur,pirinc.arpa,buhday irmigi hasliyorum bir kavanoza dokuyorum.Yemek yaklasinca bu karisimdan biraz isitiyorum milupanin sebze toz karisimlarindan ekliyorum ve guzel ve besleyici bir oglen yemegi oluyor.Sonra aksam biraz devam mama hazirliyorum,bir meyve rendeliyorum icine ine bu karisimindan ekliyorum gece muhalebimizi hazir.
Sizde bebekleriniz zevke gore ayarlayabilirsiniz.Sevdigi sebzeler veya meyveleri ekleyebilirsiniz.Bu sekilde bir gunu kurtarabilirsiniz.Hem bol bol gezmis olurdunuz yda bebekle ilgilenmis olursunuz hemde gercekten besleyici bir gun olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?