valla canım ben şimdiye kadar hiçhazır birşey vermedim, bilmemki yermi acep o mamalardan? biberon da kullanmadı sıpa, anne sütü alıyor hala,neyse bakalım karartıp gözümü gidecem olmazsa:1rolleyes:
bu gezmeler kısa süreli de, biz tatile gitmeyi düşünüyoruz ama ben hala kararsızım arkadaşlar, yani gözüm korkuyor, böyle yeme sorunu olan bir çocukla nasıl yapacam oralarda diye düşünüyorum, bi de ordaki herşeyi yiyebilecek mi? nasıl hazırlayacağım mesela otelde olursak; giden,önerisi olan varmı? beslenmesi düzensizleşecek ben de istemiyorum napsam ki?
fikriye anne sütünü sağıp mı veriyosun 150 cc ben ne çıkıyosa onu içiyo hiç bilmiyom aslında bi kere sağsam ne kadar çıkıyo acaba .. evdeyken de mi sağıyosun demek istediğim ..
fikriye anne sütünü sağıp mı veriyosun 150 cc ben ne çıkıyosa onu içiyo hiç bilmiyom aslında bi kere sağsam ne kadar çıkıyo acaba .. evdeyken de mi sağıyosun demek istediğim ..
canim benimki benden hic emek istemedi ilki gunundenberi hep oyleyiz.Canim ne kadar varsa o kadar ver zaten bebegine yetmiyorsa aglar dahda ister.Sagip gorebilrsin ama gunun farkli saatlerde ciktigi miktari farkli.Yani sabah 200 cc cikarsa oglen ancak 120 cc cikiyor.Emiyorsa bebegin hic kafana takma ne kadar varsa o kadar emer doymadiysa ek gida daha cok yer.
canim sutun daha fazladir buyuk ihtimale benim kullandigim pompa ameda elektrikli.Senin dedigin pompada bendede var ama onunla aynen senin gibi ancak 50 c cikiyor.walla bende şu kauçuk hazneli ilkel bi elle sağma pompası var zaten ondan da pek çıkmadı sırf meraktan denedim beceremedim ama en fazla birinden 50 cc anca çıkar tahminim maaş.. 4 kez 150 yani 600 cc sütün bayağı varmış.. günde 150 anca çekiyodur benim kız tahminim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?