biz bu sabah erkenciydik 7:30 - 8 gibi kızımla birlikte kahvaltı ettik.. sonradan sütün içine peynir cicibebe ve tahin ekledim onu yedirdim..öğlende domatesli makarna yanında yoğurt ikindi pirinçli domates çorbası ..akşam üzeri armut rendesine pekmez kattım ekmek rendeledim.. sofrada yediklerimizden atıştırdı diyemicem daha çok ortalığı dağıttı :)) ama çatalıyla almaya çalışıyo filan öğreniyo bişeyler :) muhallebi yedirip yatırıcam gece de pınarın 1+ devam sütünü vermeye başladım.. aralarda az da olsa hala emiyo..
mervenin kilosu 10 boyu 74 .. nerdeyse 13 aylık sayılır.. biraz da genetik bi durum bazısı boyuna bazısı enine gidiyo .. diğer bebişlerle kıyaslama bizim türk toplumuna has tam bi hastalık bence .. aaaaa daha yürümedi mi diyolar bana da .. :sinifsinif:
kanaycım senin kuzun iyi maşalah boşa takılıyorsun bizimkjide 78 cm 10100 gr erkek çocuğu olmasına rağmenn artık ben taşan taşa vurim kendimi:)))
üstelik kan değerleride düşük çıktı..
sen boşuna üzülüyorsun canımm gayet iyi kuzun boşuna takma sağlığı yerindeee çok şükür..
bizim kahvaltimiz biraz gec olur saat 09.00-09.30 gibi olur.
bir yumurtanin sarisi 1/2 kibrit kutusu peynir karastirip yer
bir danino ve 2-3 kasik tahil mamasi karastirip yer
meyve 1/2 armut ya da 1/2 muz boyle yemese meyve suyu yapiyorum 50=80 ml icer.
bir saat sonra Anne sutu icer.
Oglen uyumadan once keyfine gore biraz corba ve yogurt corba istemiyorsa meyve ve yogurt.yani cok kez ikindi yecekler oglen oluyor ve sonra ikindide corbasini yidiriyorum.
saat 3 gibi ikindi yemeyimiz ve ondan 2-3 saat sonra tahilli meyveli yogurt yer
yatmadan once biraz corba icer ve uyumak uzereyken anne sutu icer
canım bızımkı de 10.00 gibi kahvaltı yapıyor.dediğin gibi yarım saat sonra veriyorum.iştahla yemiyor zaten zayıf iyice zayıflıyor ve ben bunu felaket takmış durumdayım.yolda yaştaş olan bebeklerın kilolarına sürekli bakıyorum.tatilde kayınvalidem bana kendine bakıp bebeğe bakmamışsın dedi çook üzüldüm.arı poleni yedirsem faydası olur mu.bi bilginiz var mı.bu arada kızım 13 aylıkken 10500 kılo 82 cm.allah sağlık versin gerisi boş.fakat ben başkalarını çok kafaya takıyorum galiba.
kanaycım ben öleyim o zamann ege 13 aylık 9 kiloyayakındı ama simdi dişlerden 8500 çıkıo boyuda 75 cm bende takıyorum kafama çokk bunaldımdayım resmen yemio die ama inanılmaz hareketli ve sağlıklı kilosu az ama yapıcak bişeyim yokk bende küçükken ölemişim kürdan gibimişim banada diyorlar ne kdr zayıf die insanlar çok mal hemen şişman bi çocuk gördülermi kıyaslama yapıolar deli oluyorum her cocuk aynı deilki yapısı farklı hepsininn
benimkide hiç bişi yemi deliricem artık wallaa çok guzel yiyodu 5 öğün yiyordukk
sabah ciicbebe peynir yumrurta ve bal koyup yediriyorudm
öğlen çorbasını bir kase yiyordu için eyoğurtta katıyordum
çorbadan 1 1 bucuk sat sonra 2 tane meyveli yoğurt yiyodu
ikindide kakaolu bisküviyi çok sevmişti onu sütle karıstırıp bir tabak yiyodu
biz yemek yerken bizimlede yiyodu az da olsa gece yatmadan muhallebi 1 kase yiyodu
dün sadece sabah3 kaşık kahvaltı yedi
öğlen yemek vardı tavuklu patates 2 kaşık bile yemedi çorba ısttım 2 kasık belki yemiştir yoğurt çıkardım ki çok severdi meyvelileri 2 kaşık yedi kaçtı
babamız gelince çorba yiyecektk verdi ona acıkmıs herhalde bişi yemeyince yarım tabak fln çorba içti
muhallebisinide yemedi gece az karpuz yedi dün yediği sadece bu kdr çok üzülüyorum çokkkk nolucak bilmiyorummm
fikriye seninki ne kadarlık kuzun canımm..biizmki tam 13 aylık 2 gün sonraa..
bizimkininde 10.7 çıktı birkaç değeri daha düşükmüşş
oda benim suçumm fazla vermedim santaforu devitte sayılı vermişimdirr dışardan verilenn böbreklere ikinci bir yükk..birdee
şimdi artık tüm mamalar demir takviyelkii yabancı ülkelerde artı demir ve kan ilacı verilmiyorr..
ben şimdi doktor sölemedi ama ferro sanol başladm kilosuna göre damla veriyorum 10 damla..mutlaka su veriyorumm o diş boyama işi ilaç bitince kendilliğindne geçiyormuş şeker sıkma canını...
birdee devamlı etli yemekler vermeye başladımm..ve c vitamini olacak şeylerle kan ilacını vermeye özen gösteriyorumm..
valla bi nasıl büyüdük şaşıyorum kan ilacı devitt bunlar nerde kuru ekmeğe muhtaçtık..
Allah sağlık versin hepsineee...bakalımm biraz kullanalımdaa ölçülmesi gerek tekrar 3 ayda bir kontrol edilmesi gerekiyormuşş..
canım bızımkı de 10.00 gibi kahvaltı yapıyor.dediğin gibi yarım saat sonra veriyorum.iştahla yemiyor zaten zayıf iyice zayıflıyor ve ben bunu felaket takmış durumdayım.yolda yaştaş olan bebeklerın kilolarına sürekli bakıyorum.tatilde kayınvalidem bana kendine bakıp bebeğe bakmamışsın dedi çook üzüldüm.arı poleni yedirsem faydası olur mu.bi bilginiz var mı.bu arada kızım 13 aylıkken 10500 kılo 82 cm.allah sağlık versin gerisi boş.fakat ben başkalarını çok kafaya takıyorum galiba.
kanay gelir saçını başını yolarım senin haaklava: klava:daha ne olsun maşallah bebegine demekki benim kız sende olsa hepden sıyırırsın kafayı:roflol::roflol:
bekliyorum hayatım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?