Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

o toz mamadan yoğurdu nasıl yapıosunuz anlatırmısınızz kıslar rica etsemm

duru ıhlamurunu içti severek
17 gibi 100 cc devam sütü içti dünde 150 cc içmişti sanırım ıhlamur şişirdi biraz :)
bu arada dün ve bugün ilk kez gün içindede devam sütü vermiş oldum.bundan sonrada vermeyi düşünüyorum.
kalkınca yoğurt yedirmeyi planlıyorum.

masallah sosise yarasın iileşsin kuzuu

merve sabah 7 de 160 cc süt içti içinde cicibebe 3 tane ve biraz bal.. öğlene doğru yumurta beyaz peynir ekmek sütle ısladım . . öğleden sonra üzüm rendeledim bisküvi pekmez tahin ekledim.. ikindi yoğurt içine ekmeğinden ufaladım.. akşam bulgur tavuk yedi çok az .. muhallebi yedirip yatırcam .. gündüz 2 kez emdi gece de 1 kez emer oda iki çekip bırakıyo doymazsa devam sütü.. tüm bunlardan çok az az yiyo .. hiç büyümedi kilosu kaç aydır aynı yaklaşık hep 10 kg ..:sinifsinif:

feridecim maşallah merveye ne olsun bak eloşa hala 9 kg:gitme:ama takmıyorum saglıklı bi şekilde besleniyor sonuçta ne yapıyım gerçi tartılalı çok oldu 1 aya yakın ama aldıgını sanmıyorum
boyu kaç mervenin

devam mamadan yogurt

90 ml sicak suda 3 olcek toz mama guzelce karistir icine bir cay kasigi yogurt hafifce karastir,su cok sicak olmayacak ama 35 derece .havluyla sar ve 4=5 saat sicak ortamda beklet sonra bir saat buzdolabinda beklet.bundan sonra bebegine verebilirsin

boyu da 75 ancadır cnm.. fındık kurdu kaydirigubbakcemile3

tsk ederim fikrtiyecimm deneyim bende egeninde kilosu 9 mervenin gene ii kilosuu masallahh

ben de dün neler yediğini yazayım:
sabah: kahvaltı yapmak istememiş bir dilim kek çok az peynir
ara: 5-6 üzüm
öğlen: 1 kase tarhana çorbası (içine ekmek doğranmış)
ara: 1 danino
akşam: biraz barbunya, bir baybmix, biraz haşlanmış brokoli
yatmadan muhallebi istemedi yarım dilim kek yine
yatarken anne sütü, gece de 3 defa uyandı emdi.

kızım 6. hastalık oldu 1 hafta önce başladı ve çok ağır geçirdi, 3 gün 40 dereceyi geçti ateşi çok zor düşürdük, 1 hafta memeden başka bir şey yemedi. Zaten zayıftı iyice zayıfladı şimdi yeme düzeni oturtmaya çalışıyorum yeniden. Bugün işteydim, bakıcısı canı ne istyiorsa onu vermiş aç kalmasın diye. Yeniden sebze meyve ağırlıklı bir düzen kurmalıyım.
Devam sütüne de alıştırmak istiyorum hiç sevmedi şimdilik ama doktorumuz kışa doğru memeden keselim dedi o zamana kadar alışsa iyi olur. Memeden kesince kilo da alır belki.

bugün sabah biraz daha fazla yedirdim:
yarım kutu (küçük kutulardan) labne, biraz pekmez, 1 parmak dilim peynir, yarım ekmek içiyle yedi.
1 danino, yarım dilim kek yedi.
geç uyandığı için kahvaltısını geç yedi, meyve saatini kaçırdık acıkmamıştı bugün evdeyim emdi ve uyudu.
kalkınca şehriye çorbası ve haşlanmış sebzeler yiyecek (kabak, havuç,brokoli, mısır).

kahvaltı karışık peynirli yumurtali herr zamanki gibi
kayısı verdim uyuyacak kalkınca kabak yemegi sonra mercimek çorbası
yatarkende mama
inşallah çorbayı içirebilirim kabak yemeginden sonra zorda bakalım

selam arkadaşlar,
oğlumda aptamil devam sütünü ve nestle çocuk sütünü sevdi( mamalardan çok çekmiştim)gece yatarken içiyor 150cc kadar sabah tahılını da onunla karıştırıp veriyorum.
danino dediğiniz meyveli yoğurtmu(çilekli muzlu danone )yoksa peynir olan küçük renkli olanlardanmı ?ben artık yoğurt yapamıyorum haftaiçi bakıcımızın yaptığınıda yemiyor çilekli danone yazanlardan bazen yiyor bazen babymix elmalı.orman meyveli daninoyu sevdi bitek bazen ondanda veriyorum aralarda.
sabah tahıllı mamasını yedi. kahvaltıyı hazırlarken yumurta beyazını elimle verdim onu yedi(sarısını artıks evmiyor tahılına karıştırıyorum)biraz peynir üç zeytinle karıştırıp verdim.
arada bir biskuviyi şeftali rendesinde karıştırıp verdim. mısırını yemeye çalıştı.
öğlen kıymalı erişte yedi birazdan yoğurdunu yer akşamada pirinçli kabak yapmayı düşünüyorum...
afiyet olsun bebişlerinize.

bizimkide sabah cicibebe yumurta bal ve labne peynriri yedi
babasıyal dışarı çıktılar 2 saate yakın gelince 2 tane yoğurt yedi gezerek aralarda sürekli anne sütü:)
uyumak istemedi az önce tarhana corbası yaptım içine yoğurt kattım onu yedirdim gene oyunla
şimdi anne sütü alıp uyudu zar zor saat 9 da kalktı çok uykusu var uyumamak için direnio sıpa kalkınca ii uyursa bizimle yemek yer yerse taze fasulye ve makarna yapıcam makarnayı sevior ama bakalım belli olmaz genede akşamada muhallebii yatıs sonrada

mayalıhamur sütü ilk kezmi verdin cnmm anne sütü alıyormu bende istiyorum alıştırmak çok ama içemedi benim sıpa fikriyenin dediği gibi çay kaşığıyla deniycem vermeyi belki öle alışırr

çoook geçmiş olsun ama şükret merve tam 10 gün ateşlendi kuzum .. viral enf. kızamık gibi oldu her tarafı nokta nokta .. ayağını basamaz hale geldi çiçeğim elinden tutunca koşan çocuk.. neyse hatırlamim fena oluyorum.. merve de gelişimi o dönem durdu hatta geriledi tabii ama olucak o kadar napalım .. Allah başka keder vermesin .. acil şifalar.

mayalıhamur sütü ilk kezmi verdin cnmm anne sütü alıyormu bende istiyorum alıştırmak çok ama içemedi benim sıpa fikriyenin dediği gibi çay kaşığıyla deniycem vermeyi belki öle alışırr

biz mamayla çok problem yaşadığımız için ben 10. aydan beri sürekli sütü denedim durdum.şekerli şekersiz vs ama doyurucu içmiyordu.emzirme işi 8. ayda bitti. aptamili genelde uyku sersemi alıştırdım gece yatarken bişi vermiyordum gece 1200 gibi uykusunda içirmeye çalışıyordum.öyle ilk başta kana kana içivermedi.hem çok pratik 200 cc olanı yatağın yanında duruyor biberona hemen doldurup içiriyorum.(biizmki ıyyyy dediğinde verdin verdin bir dk geçse asla içmez)sütü ılıtmak sorun oluyor nestlenin onu genelde tahılı ıslatmada kullanıyorum.

arkadaşlar ne balı kullanıyorsunuz ben hala veremedim ailede bal alerji öyküsü çok. ama 8 tahıllı ballıyı denedim yeni onda bir sorun olmadı.balparmak var evde ondan versem olurmuki?bebeklere özel ballar varmış onlardanmı veriyorsunuz?

gecmiş olsun meliscim hastalıklar zaten mafedior çocukları egede hastalık ve diş girmesiydi şimdiye kilos 10 u geckin olurdu ama maleserf olamadıı

bizim de kahvaltimiz genelde gec oluyor.
dun sabah yumurta,peynir,2 tane zeytin meyve suyu ve yogurtlu tahilli mama
uyumadan once bir ceviz yedi ve anne sutu
oglen yemeyimiz saat 3 te oldu.tavuklu sehriye corbasi icti
ikindi yogurt meye puresi ve biraz tahil mama
aksam musaka ve ayran
uyumadan once anne sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…