Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

kimse yazmamış ben kaldığım yerden devam edeyim :)
arada yarım muz yedi
akşam bi kase muhallebi
yatarken devam sütü verecektim ama halıda uyuyakaldı kalkarsa gece veririm.

masallah bebişlerinizee ne guzel yiyorlarr bende dünü yazayımm
sabah cicibebe bal peynir ve bıldırcın yumurtası
öğle yarma çorbası 1 kaseye yakın oyunla içirdim arada öğürmeler oldu tabii.)
1 1 bucuk saat sonra 2 tane yoğurt peşinden koşakoşa yesinde bunada razıyım
bizimle 4 5 kaşık pilav yedi
akşamda muhallebi 1 kase içinede aldığım bebelac junior tozdan kattım içmedi çünkü
öle olur değilmi kızlar mamalarına katsam o junioru faydası olur herhaldee
kanaycım ben kan sayımı yaptırdım normal çıktı çok şükür idrarınada bakıldı ama ege çok hareketli dediğim gibi yemek yerken bile geziyoruz yediği yaramıo tabi gezerek ama napalım yesinde sağlıklı olsunda kilolu olmasınnn napayımm belki memeden kestikten sonra alır mecbur yicek o z mn ins sütede alışırsa ii olurr
haftaya izmire gidiyorum orda memeden kesmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısıı

bugunde sabah 8 de kalktı hatta çeyrek geciodu 9 a doğru kahvaltısını yedi şükür cicibebe bal peynir yumurta
öğlen çorba iciricem şuanda uyuyo sonra yoğurt yediricem gene bizimlede yer herhalde yada uyanınca pilav veririmm
akşamada muhallebi sonrada yatıss gecede kalkıyoruz 4 5 kere meme emio

aynen melisicm bizimkide 11 ay 10 gunlukken yurudu ve cok hareketlii aynen küçük suratı bizimkinede diorlarr egenin suratı bide minyon babası gibi suratına bakan çok zayıf dio aslında ben kilosunu doktora sordum normal dedi onun yapısı bu dedi gelde bunu insanlara anlatt
gecen dışardaydık kadının biri geldi ay ne kdr küçüksün sen çok yemek ye tammı dedi bende yiyo zaten dedim kendi oğluydu sanırım tombikti dolaşıodu oralarda genetik dedim onun yapısı ben zayıfım baba zayıf ondan sisman olmasını bekleyemem dedim anlamıstır herhalde laf carptım ama anlayana iştee kadında şişkoydu salakk sinir oldum çokk bizimkide meme emioyor hala izmire gidicem haftaya orda bıraktırıcm artıkk ona guvenip yemek istemior bakalım ins kolayca bırakır ve süte alışırrr

denizcim maaşallah senin paşanada oda gayet güzel yiyor sen sıkma canını kimsenin dediğinide dikkate alma.devam sütünü muhallebisinede katabilirsin tabi eğer içmiyorsa o şekildede alacağını alır canım.
kanaycım arada inek sütüde veriyorum ama ağırlık devam sütünde iki yaşına kadarda vermeyi düşünüyorum.içerik bakımından daha zengin çünkü.

duruda bugün sabah 7 gibi 240 cc devam sütü içti
arada bi danino yedi ve ben kahvaltı yapareken peynir ekmek ve çikolata atıştırdı
uykudan kalktıkdan sonra 12,30 gibi üzüm suyunda ezilmiş 10 bisküvi ve yumurta sarısı+danino yedi.

kızlar siiznkilerr yumurta sarısını felan ölee geveleyerek yiyorlarmı benimki hemen diliyle atıyor sıpaa..çok büyük lokmaları istemmiyor..daha doğrusu kuş kadar lokma ama ona büyük gelenleri hemen diliyle itiyorr.

ben karıştırıyorum tekno ama mamayı vermeden önce yumurtanın beyazını yediriyorum severek yiyor kaanda bayılırdı yumurtanın beyazına

teknocum bende mamasına katıyorumm iice eziyorum yiyo o yuzden
saol aysegulcumm takmıycam artık zatenn önemli olan sağlıklı olması

iyi bizde bir sorun var sandımdaa.çünkü öle lokma lokma peynir filan yediği yok..bir zeytini kemirmeyi çok seviyorr..daha reçel koymadık ağzımızaa..sositososito

Bizimki de yumurtayi dille itiyor ve ben biraz peynirle karistirip veriyorum.Bir kac kez yumurta verip bir kez meyve suyu veriyorum boyle bitiriyor ancak.Tahil mamalari yogurtla karistirip yidirebiliyorum.
Benim sutum de cok azildi devam mama vermek istiyorum ama icmiyor.Aptamilin 1+ sisede sut var onu iciyor.Yogurd hem babymix hem danino veriyorum.mamadan da yogurt yapiyorum onu yemekler arasinda ayran gibi iciyor.Bu sekilde 500 ml sut urunleri tamamlanmaya calisiyoruz

dunku menumuz.
sabah erken kalkti 7 de biberonda 150ml sut,pekmez,meyveli 8 tahilli mama icti.
saat 11 de kahvaltilik peynir,yumurta,bir danino ve meyve suyu
bir saat sonra anne sutu ve uyudu
kalkinca saat 3 olmustu kabak corbasi icti yaninda da balik
sonra denize gittik ordada meyve yedi(muz,armut,erik,uzum) hepsinden azar isirdi.ayran icti
aksam iki kofte biraz cacik ve patates puresi yedi,
anne sutu icti ve uyudu

fikriyecim süte nasıl alıştırdım cnm bizimki içmio bebelac junior aldım tozunu içmedi süte nasıl alıştırıcm bilmiyorum çok istiyorum içmesini şeker flnmı katıyosunn nasıl veriosun nasıl alıştırdıını yazarsan sevinirimm

canim bizimki de ilk bastan istemedi ama her gun bir iki cay kasigi verdim her gun birer kasik artirdim ve kendi kendin daha fazla istemeye basladi.Benimki galiba oyun gibi goruyor sutu istemiyordu ama siseden cok hoslandi mikrofon gibi aliyor ve sarki soyluyor.Tabiki sise dolu olunca azina sut de kaciyor.Ilk bastan surat yapiyordu ama baktim ki zamanla icmeye devam etti.Simdi de direk siseden iciriyorum.BAzen ona gosteriyorum siseden bardaga dokmemi oyle bardaktan iciyor,sut bittince bana da siseyi bardaga doguru itiyor sut dokeyi diye.

tavsiyem sutu de sanki yeni gidaymis gibi bir iki kasikla basla tadina alisinca kendisi daha vazla istiyecek.Bir hafta dene eger tepki gostermeye baslarsa brak bir kac gun tekrar dene eger tekrar eski tepki gosterirse bir hafta sonra tekrar vermeye calis.

canim benim verdigim sut yine aptamil 1+ ama tozu degil benimki de icmiyor onu yogurt olarak veriyorum.Benim verdigim aptamil1+ hazir seklinde sisede var 200ml ve 500ml lik var.Onlardan dene istersen.

duru bugün
8 de 250 cc devam sütü 7 bisküvili
arada bi daninoya bi yumurta sarısını karıştırdım yedi sonra uyudu
kalktıktan sonra ekmak ufaladığım bi kase sebze çorbası içti
ıhlamur kaynattım biraz öksürüyor içine elma kabuğuda attım bal katıp vericem umarım içer.

sabah kahvaltısı klasik peynir,yumurta,pekmez,zeytin ezmesi falan
yatmadan erik rendeledim onu yedi şimdi uyuyor kalkınca yogurt çorbası akşama yerse bizle köfte sonra mama yatış:))

deneyim fikriyecimm alıyım o sıvı olanlarından sıvıların tadı farklımıkii esek sıpalarıı herşeyide biliolarr ins alışır cnm yaa çok istiyorum alışmasınıı
egede sabah cicibebe peynir bal ve yumurtayı bugun vermedim alerji yapar die
2 tane meyveli yoğurt yedi ve 2 gibi uyudu kalkınca tarhana çorbası yediricem içine yoğurt katıp ins yer
sonra kakaolu bisküvüyü sütle ezip vericem
akşama muhallebi ve sonra yatışş

aysegulcum daninayo yumurta sarısnı çiğdenmi karıstırdınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…