mayalıhamur sütü ilk kezmi verdin cnmm anne sütü alıyormu bende istiyorum alıştırmak çok ama içemedi benim sıpa fikriyenin dediği gibi çay kaşığıyla deniycem vermeyi belki öle alışırr
fikriye tqze fasulyeyei ezerekmni veriyorsun geveleyebiliyormu benn yutacak kadar eziyorumm bzen etkiyse zondodan geçiriyorumm yyiyebilsin diyee..
öle fikriyecimde ben kesicem memeden haftaya gidicem memeleketime annemlerin yanına izmire orda kesmeyi düşünüyorum hem artık onun bir faydası yok hemnde daha ii yer die düşünüyorumm çünkü zorla yiyoruzz kıyamıyorum ama bakıcaz artık o yuzden süte alıştırmak istiyorumm
sanberk baya kilolu sanırım resimlerde öle gözüküoo bizimki zayıf 13 aylık 9 kilo çok hareketli ama yeme problemmiz var iştee
ben de dün neler yediğini yazayım:
sabah: kahvaltı yapmak istememiş bir dilim kek çok az peynir
ara: 5-6 üzüm
öğlen: 1 kase tarhana çorbası (içine ekmek doğranmış)
ara: 1 danino
akşam: biraz barbunya, bir baybmix, biraz haşlanmış brokoli
yatmadan muhallebi istemedi yarım dilim kek yine
yatarken anne sütü, gece de 3 defa uyandı emdi.
kızım 6. hastalık oldu 1 hafta önce başladı ve çok ağır geçirdi, 3 gün 40 dereceyi geçti ateşi çok zor düşürdük, 1 hafta memeden başka bir şey yemedi. Zaten zayıftı iyice zayıfladı şimdi yeme düzeni oturtmaya çalışıyorum yeniden. Bugün işteydim, bakıcısı canı ne istyiorsa onu vermiş aç kalmasın diye. Yeniden sebze meyve ağırlıklı bir düzen kurmalıyım.
Devam sütüne de alıştırmak istiyorum hiç sevmedi şimdilik ama doktorumuz kışa doğru memeden keselim dedi o zamana kadar alışsa iyi olur. Memeden kesince kilo da alır belki.
fikriyecim anne sütü derken emziriyomusun yoksa sağıptamı veriyosun yoksa daha önce sağdığın sütlerimi veriyosun.afiyet olsun sarı paşaya
saol fikriyecimm memeyi gunduz vermemyi deniyorum ama maleseff yalnız oldugum için butun beni gördüğü için yakalrıma yapışıo vermeyince ağlıo deli gibi veriyorum sonunda oyalayım diyorum ama beni gördükç ememe istio o burda mümkün olmuo yani izmirde ins kalabalıkla unutur bir an önce popmpamda yok alayım o zmn yada elimle sağarımm ins öle içerr pek sanmıyorum bberonla onuda alıcagını memeden içmek çok hoşuna gidio dişlerinide kaşıoo ısırıo rahatlıo herhaldee ins kolayca keebilirm tek isteğim bu ne bebegim nede ben üzülürüm keserken ins
öle fikriyecimde ben kesicem memeden haftaya gidicem memeleketime annemlerin yanına izmire orda kesmeyi düşünüyorum hem artık onun bir faydası yok hemnde daha ii yer die düşünüyorumm çünkü zorla yiyoruzz kıyamıyorum ama bakıcaz artık o yuzden süte alıştırmak istiyorumm
sanberk baya kilolu sanırım resimlerde öle gözüküoo bizimki zayıf 13 aylık 9 kilo çok hareketli ama yeme problemmiz var iştee
fikriye tqze fasulyeyei ezerekmni veriyorsun geveleyebiliyormu benn yutacak kadar eziyorumm bzen etkiyse zondodan geçiriyorumm yyiyebilsin diyee..
canim benimki 12 aylik kontrolunde 11.640 gr iyidir ama boyumuz kisa 77 cm ondan da biraz tombis duruyor.
canim memeden kesmeyi dusunuyorsan gogus pompan yoksa al.normal sute alisana kadar biraz sut sayip verirsin.Bu aylarda en az 210 ml sut icmesi gerekiyor biraz yogurt,peynir gerekli miktara ulasirsiniz.hala devam sut icmek istemiyorsa ilk bastan anne sutuile karastirabilirsin oyle de verirsin.mesela 30 cc hazirlanmis mamaya 60 cc anne sutu eklersin bir kacgun sonra 50 50 yaparsin boyle bir hafta yada 10 icinde alisir.
Emzirme sikligini azaltmaya denedinmi?Bi sabah aksam emzirsen belki de gunduz yemeye baslar.
saol fikriyecimm memeyi gunduz vermemyi deniyorum ama maleseff yalnız oldugum için butun beni gördüğü için yakalrıma yapışıo vermeyince ağlıo deli gibi veriyorum sonunda oyalayım diyorum ama beni gördükç ememe istio o burda mümkün olmuo yani izmirde ins kalabalıkla unutur bir an önce popmpamda yok alayım o zmn yada elimle sağarımm ins öle içerr pek sanmıyorum bberonla onuda alıcagını memeden içmek çok hoşuna gidio dişlerinide kaşıoo ısırıo rahatlıo herhaldee ins kolayca keebilirm tek isteğim bu ne bebegim nede ben üzülürüm keserken ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?