sabah 1 küçük labne peynir, yarım domates, biraz pekmez ve ekmek
sonra üzüm
öğlen etli yemek sebze (kabak, brokoli) haşlama
sonra üzüm kek
ben işten geldim biraz meyve püresi yedirdim yarım kavanoz yedi
akşam 1 kabak dolması, biraz pilav, 1 dilim peynir iftar sofrasındaydık masadan ne istediyse verdim.
yarıdan fazla krem karamel (boluludan almıştık istedi verdim, neredeyse bitirecekti benimkini cadı)
genelde 2 öğün sebze, 2 öğün meyve yedirmeye çalışıyorum kabızlık probelmi var biraz, eşim çocuğu light besliyorsun tabi kilo almaz diyor ama 2 gün üst üste pilav makarna patates yesin hemen kabız. Bu kadar az su içen çocuktan başka ne beklenirki.
bi de akşam az yiyor muhallebi artık hiç sevmiyor, değişik şeyler deniyorum bende, sütlaç, irmik tatlısı, puding falan.
cnm ben de meyve sebze ağırlıklı besliyorum merveyi .. süt yumurta peynir yoğurt da yiyo hergün mutlaka artı olarak genelde çorba oluyo ben de çok kilo aldıran şeyler vermiyorum galiba .. bisküvi günde 5-6 tane , ekmek içi de anca bir dilim yoğurduna çorbasına hepsi bu .. CADIARZU
bi de etli yeşil fasulye yaptım blendırdan geçirdim ben blendırdan geçirmesem katiyen yemz onu da öğürerek yedi.. hastalığından sonra böyle oldu daha yemek tabağını görünce kusma hareketi yapıyo :bbo:
gece sahurda bi armut rendeledim bi raz süt 3-4 bisküvi az bal aatım yedi.. öğlene doğru bir yumurta beyazını yarım veriyorum sevmiyo hiç, peynir çok az tereyağı tahıllı ekmeğinden ufaladım bir kaç tane de fındık attım blendırdan geçirdim tadı kötü olcak ki istemeyerek açlıktan yedi :) yoğurt içine şeftali rendeledim az da ekmek ufaladım akşam yeşil fasulye yatarken muhallebi .. gündüz 2 kez azıcık emdi gece de 1 kez emer .. devam sütü içer.. bunları hep az az yiyor..zorla yani
melisicm meyve suyu falanda icmiomu senide emdiği için ordanda alıodur suyunu ama genede içmesi lazım tabiki havalarda sıcakk az az da olsa yeter ona yetceği kadar içiodur kuzu merak etme cnm
masallah kuzulara ben veriyorum cicibebe kimi onaylamıo ama benim doktorum vermişti ama ona bakarsak mamalardada katkı maddesi vardırr sevio cicibebeyi hem öle ne kdr yediğinide anlıyorum ii oluo pekmezi bende vericem kansız çıkmadı ama faydalı sabah akşam bi çay kaşığı vericemm
ben de sordum doktoruma cicibebeyi, sürekli danonede filan da bu tür söylentilerin çıkarıldığını bir süre sonra da kaybolduğunu bunlara iltifat etmememi söyledi.. ben de cicibebe veriyorum ama yine de tam böyle içime sinmiyo olduğu gibi şeker çünkü.. ama o tad veriyo yediriyo biraz da .. devam sütüne 2 tane atıyorum biberonda çok rahat içiyo bu şekilde ..
suyu merve de çok içmiyo meliscim.. süt ve çorbadan alıyo biraz ama bu sıcaklarda nasıl yetiyo bilmiyorum.. ben sorun etmiyorum susarsa içer diyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?