melis duphalac surubu dr bize de vermisti ama ilk once aktiviy dene dedi eger iki gunde kabizligi gecmese o zaman ver dedi ama hic kullanmamiza gerek kalmadi.Istersen sen de aktiviya dene ikindi bebek yogurdu yerine onu ver yada yemeklerin yanina.
canım bizim durum biraz farklı tama kabızlık da değil. Bir kere kabız oldu katılaştı çok o da fistül yaptı ondan sonra korkmaya başladı. Şimdi gelince yapmıyor tutuyor tuttukça katılaşıyor katı yapınca yine fistül oluyor tam bir kısır döngü. Şurupla sürekli yumuşak tutmaya çalışıyorum arada fitil koyuyorum. Sürekli merhem sürüyoruz. Yani aslında kabız değil hergün yapıyor ama korkuyor. Duphalacın hiç bir yan tesiri yokmuş aslında faydası da oluyormu emin değilim.
Activa olurmu bebek için gerçi herşeyi yiyorlar artık onu neden yemesin. Deneyeceğim bugün alaım bakalım tadını sevecek mi. Teşekkürler canım.
çok geçmiş olsun cnm yaaa.. daha küçücükler yazık yavruma nasıl da korkmuş
cnm melis in hala dişi yok ama maaş. herşeyi götürüyo bi de dişi olsakaydirigubbakcemile3 yazdıklarınızdan anladım ki mama sandalyesinin bu işte etkisi bayağı var biz yerlerde yedirmeye uğraşıyoruz tabii aman halıya gelir aman şudur budur diye bir iki deneyip bi daha da uğraşmıyoruz.. gerçi benim kız o sandalyenin tepesinde de oturmazdı sanırım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
bi de ben de çok aşırı olmasa da ürkek annelerdenim galiba ben hep elimle genelde de ezerek yediriyorum büyük koparır boğazına gider filan diye.. hele üzümü nasıl kendi yiyo zeytini filan yaa.. bizimki toptan atar ağzına .. ondan sonra çıkarmaya uğraş .. üzümü de zeytini de ben ısırtıyorum 2 - 3 kerede filan yiyo :sinifsinif:
bi de merak ettim bebişler günde kaç saat uyuyo kızlar .. uykuları azaldımı .. merve bazen çok uyuyo bazen az .. belli olmuyo pek.. ama dün mesela 12 saati buldu uykusunda besledim yorulmuştu da gündüz uyumamıştı da pek .. gündüzleri de genelde 2 kere 1 er saat .. gece uyumadıysa öğlende 2 saat .. mirmirmirmir
florr biizm doktor ne verdi ne söledi..
doğduğundan beri sadece devit ve santoforr vitamine bile geçmedi..
onlarıda 1 yaş itibariyle bıraktırdı...
ne kadar devam edeceksiniz vitamin ve flora ne kadar veriyorsunuz doktormu tavsiye etti size??
bizimkide çok guzel uyurdu öğlenler 3 4 satti bulurdu bu ara gunduz uykusundanda ağlayarak 4 kere fln kalkıor diş sanırım gece zaten sormayın hiç sürekli kalkkıyoruz meme için
egede bugun sabah cicibebe süt peynir yedi
1 saat sonra 2 yoğurt
öğle yarma corbası ve yoğurt
uyuyor şimdi kallkınca makarna yediricem akşamada muhallebii
zyfalomou r die bişi kullanıyoruz bizde ismi yanlış olabilir öle bişi bakmadan yazdım dişleri için çok sevio onu emmeyi küçücük bi hap zaten veriyorum ben hergun dişleri sağlam olurmus öle diolar kan ilacı ve deviti bende vermiyorum artıkk pekmez içiriyorum hergun bide minadex die şurup veriyorum bi ara iştahsızdı o yuzden istemiştim doktordan gerci hala iştahla yemior...
ay biz de bugun.Sabah uyandiginda biraz atesi vardi.bisey yemek istemedi tek meyve puresi yedi biraz sut icti birkac tane zeytin yedi.haslamis sehriye cok sever onu yaptim icine domates ve yumurta kattim ama ancak birkac kasik yedi.birkac uzum simdiya kadar yediklerimiz bunlar.Birazdan yogurt vermeye calisacam.Onu yemese biraz seftali vercem alerjisi var ama seviyor belki yer.
cnm şehriyeyi nasıl veriosun sabah peynirini fln içinmemi katıyosunn bende değişik bişiler arıyorumda cicibebeden ben sıkıldımm mamada vermek istemiyorumm seninki değişik geldi nasıl yaptığını yazarmısın bana rica etsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?