cnm yok neden yanlıs anlayayım yoğurdu çok sevio o yuzden hergun mutlaka veriyorum sebzede verdiğim çorbalarda oluo genelde mesela tarhana corbası zaten sebze biz izmirliyiz izmir tarhanası öle olur içinde her sebze olur kurutulmus olarak yemek olarakta kabak yemeği fln veriyorumm oda sebze ama öle haslanmıs sebzeyi bizimki sevmio sebze çorbasınıda sevmio o yuzden o şekilde karsılıyorum sebze ihtiyacınıı meyvede veriyorumm elma armut rendeliyorum yada seftali kısın kivi çok yedirdim çok seviodu şimdi olmadıgından veremiyorum kabız olmuo çok şükür eğer yapamazsa 2 gun ki çok nadir oluo masallah diyeyim zeytinyagı içiriyorum yumusatması için bebekken sadece anne sütü alırken cok çektim kabıuzlıktan şimdi ç ok şükür yokk
deniz canım eloşda sebze çorbasını sevmedi hiç yemedi desem yeridir yani ama kaana hergün taza yapardım en sevdigi çorbaydı her bebek farklı oluyor bende kabak yemegiyle falan denklemeye çalışıyorum(hoş bu aralar iştahımız sıfır o yüzden yazmıyorum ne yedigini:)))yemedigini desem daha iyi olur:)))
canim makarna gibi.2 corba kasik sehriyeyi hasliyorum hazir olunca bir cay kasigi tereyagi katiyorum o icine eriliyor biraz peynir ve haslamis yumurtanin sarisi.Eger yumurtanin beyazini veriyorsan bebegine sehriye kaynarken pismemis bir yumurta kir icine.Zaten sehriye 10 dk da hazir yumurta da 10 dk kaynamis olur.Bazen domates de katiyorum o zaman tereyagin yerine zeytin yagi kullaniyorum.Genelde sehriyeyi ayri haslarim ben kalanidan corba yaparim.Farkli sebze et haslarim karistirip corba oluyor.
bugun istahimiz daha iyi.
sabah sutlu tarhana icine tereyagi ve yumurtayi kattim.peynir ve birkac tane zeytin,meyve puresi,(erik,muz,ve uzum),bir danino
Ara anne sutu ceviz ve pekmezli armut.bir danino
oglen ispanak corbasi ve bulgur pilavi.bir dilim ananas
ikindi iki erik birkac tane uzum ve bir dilim seftali ve bir babymix yogurdu
aksam icin bulgur pilavdan fazla yapmistim biraz havuc ve mercimek hasladim karistirdim corba oldu.yanina ya meyve yada yogurt istege bagli :içelim:
yatmadan once cok az anne sutu.mafoldumben
Fikriyecim bu sabah verdiğin sütlü tarhanayı pek anlayamadım...tarhana çorbasının içine yumurta süt tereyağı katarakmı pişirdin...bu peynir ,zeytin falan bunları ayrı ayrımı veriyosun...pekmezli armut demişsin ?hazır ürünler mi bunlar...
ayyyyyy bayılazaaaammmm akannehir walla bu iş ne zor bir iş yaws .. aman az mı demir aldı kalsiyum bugün eksik kaldı aman öğün atladık ne yaman meslekmiş annelik :umursamaz: hele bi de yapıyorum ediyorum yemiyo mu
fikriye menünde yedirdiğin değişik şeyleri uyduruyomusun bir yerden mi alıyosun .. bi de hiç üşenmiyomusun :sinifsinif: bi de kızlar küçük bi kase mi yediriyosunuz büyük bi kase mi kaşık hesabı mı .. kafamçokkarıştı
Febicim mervenin sehriyenin yemesine cok sevindim.Insallah baska bir seyler aklima gelir de size de yardimci olurum.
canim Merveye yumurtanin beyazi veriyormusun artik.Eger veriyorsan kucuk kucuk kes uzerine sarisini koy belki boyle hosuna gider.Bizimki bugun fazla yemedi ama yumurtanin beyazini verdim tadina duyunca resmen elimden cekti.Yumurtayi nasil sardi gozlerime inanamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?