ben 2 yaşına kadar emzirmeyi çok isterdim fakat kızım 6 ay emdi geriye kelen 6 ay sağıp verdim.1 yaşında artık pes edip bıraktım.fakat ağlayarak bıraktım çünkü çok üzüldüm.keşke sizler gibi olsam yani emzirsem.ben de zayıf olmasını meme olmamasına bağlıyorum.çevremdeki kilolu bebekler emen bebekler.bence bünye meselesi.2 yaşına kadar emzirin derim kızlar.
ben de emziriyorum günde 2-3 kez emiyo çok az yani.. hastalıktan iştahsızlaşmıştır cnm merve de hastalıktı dişti yemek tabağını görünce öğürüyo .. bazı günler zorlamak da işe yaramıyo .. zaten fazla zorlasam kusuyo..ben de seveceği yeni tarifler aramaya başladım bakalım inş. işe yarar.. :umursamaz:
ben de şeyi sorcaktım kızlar bebişler büyüdü günde kaç saat dışarıya çıkarıyosunuz ? biz genelde günde 1 saat civarında dışardayız.. yeterli mi sizce ?
Canim seni cok iyi anliyorum.Ben de bebegim 2 yasa kadar anne stu almasini istiyordum.Ama kismetimiz olmadi.Benimi ilk gununden beri anne sutu alir ama hic emmedi ben hep sutumu sagip veriyorum.Artik cok yoruldum acikcasi.Sut az gelince de daha da yoruldum sanki.Bu gunlerde brakmayi dusunuyorum.zaten ben brakmasam sutum kendinden kesilmeye basladi.
Genelde bir bebek meme cok duskun oluyorsa istahi olmaz.Anne sutu daha tatli geliyor onlara.Anne sutun tadi cok saf bir tadi varmis,onun icin emziren bebeklere daha saf tadinda bir yiyecekler sunmali.Ornegi sutlu patates puresi.meyveli yogurt.yogurtlu makarna ,yogurtlu pilav,yayla corbasi gibi.Menuye yeni gidalar daha yavas eklenmelidir.Normalde mama ile beslenen bebeklere her 3-4 gunde yeni yiyecek sunuyorsa anne sutu alan bebeklere ise her 7-10 gunde olmalidir.
bunu coktan internette bir yerde okumustum.dun defterimde buldum size de yazayim dedim.belki de birisine yardimci olur.
kızlar yaş incir yediren varmı ben iki gündür incirin içinden meyve püresi armutla yapıp veriyorumm acaba sorun olurmuki ??
kızlar yaş incir yediren varmı ben iki gündür incirin içinden meyve püresi armutla yapıp veriyorumm acaba sorun olurmuki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?