kızlar yaş incir yediren varmı ben iki gündür incirin içinden meyve püresi armutla yapıp veriyorumm acaba sorun olurmuki ??
kanaycım ne vitamin verdin merak ettim, biz multitabs veriyoruz da iştahına çok da etki etmedi.
Kizlar benim ogulucum zeytini cok seviyor.Ben pek zeytinden anlamiyorum acaba hangi marka versem siz nasil bir zeytin veriyorsunuz.Bide yemekler icin ben zeytinyagi kullaniyorum.Benim kullandigim Taris naturel sizma zeytinyagi ACABA BEBEKLER ICIN UYUGUN MUDUR.
febicim beslenme listen cok guzel,anlamak icin daha kolay.
canim sen vitamin veriyormuydun Merveye.bizim de kilo alima ile sorun var onun icin vitamin vermek istiyorum hepinizden fikir almak istiyorum.
Kizlar benim ogulucum zeytini cok seviyor.Ben pek zeytinden anlamiyorum acaba hangi marka versem siz nasil bir zeytin veriyorsunuz.Bide yemekler icin ben zeytinyagi kullaniyorum.Benim kullandigim Taris naturel sizma zeytinyagi ACABA BEBEKLER ICIN UYUGUN MUDUR.
teknolog ben incir hiç vermedim ama ceviz fındık falan da vermedim. Ne bileyim içindeki tanecikler poposunu çizer diye düşünüyorum sanırım yanlışım :bbo:
fikriye geçmiş olsun bebişine inşallah çabucak iyileşir. Benim kızım hiç zeytin sevmedi bana çekmiş, tuzunu alıp verdim yine yemedi. Tariş en kaliteli yağlardan canım neden uygun olmasın. Ben de bazen onu bazen komili kullanıyorum. Verdiğin menü çok açıklayıcı ama kendi adıma konuşayım melis asla o kadar yemez.
Febicim sen de dikkat et yazık yavrucuklara, hastalanmasın. Vitamin takviyesi yap istersen.
kanaycım teşekkür ederim supravit ben de içirdim bir ara ama tadı çok kötü ve kokusu da çok yoğun nasıl veriyorsun? multitabsa bayılıyor parçalara bölüp elimde tutuyorum gelir gidip çiğniyor.
selam egeyi memeden kesme çalışmam bugun basladı napcak die kahve sürdüm telvesini ağzına aldı bıraktı tekrar aldı bıraktı sonra dudak yapıp basladı ağlamaya annecim uff oldu meme yara oldu dedim gitti tekrar geldi silmedim peçete koydum tekrar gösterdim gene gitti sonra istemedi fazla 6 den beri emzirmedim gece napıcak bilmiyorum ins anlar uf oldu deiğimde vermiycem insallah zorlanmayız kızlar ins dua edin nolur ç.ok üzüldüm ama artık oyun haline getrmişti aramızdaki bağ kopucak ama yemek yesin süt içsin daha ii bence benden hbrler böle öptüm sizleriii
duruda yine
6 gibi 180 cc devam sütü
10,30 gibi bi domatesi rendeledim içine bi k.k. peynir bi haşlanmış yumurta ve biraz ekmek ufaladım bikase oldu onu yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?