kesmeme kararı aldım memedenn kıyamadım çünküü 1. bucuk 2 yasına kdr emziricem insallahh kescem dedim dedim ama içim el vermedi çok üzüldümm:)))
Ben de sabahtan beri sutu sagmiyorum icim parcalaniyor,ama brakmak istiyorum artik,acikcasi cok yoruldum,butun gun icin 100-120 toplayabilirim artik hic gelmiyor.sik sik sagmakla denedim caylar su ama olmuyor.Ama brakmayi hic istemiyorum ne yapsam,simdi yazrden de gozyaslarimi tutamiyorum,emziren anneler emzirin ne kadar olabilirse emzirin.
kesmeme kararı aldım memedenn kıyamadım çünküü 1. bucuk 2 yasına kdr emziricem insallahh kescem dedim dedim ama içim el vermedi çok üzüldümm:)))
Ben de sabahtan beri sutu sagmiyorum icim parcalaniyor,ama brakmak istiyorum artik,acikcasi cok yoruldum,butun gun icin 100-120 toplayabilirim artik hic gelmiyor.sik sik sagmakla denedim caylar su ama olmuyor.Ama brakmayi hic istemiyorum ne yapsam,simdi yazrden de gozyaslarimi tutamiyorum,emziren anneler emzirin ne kadar olabilirse emzirin.
duruya maşallah yaaa ela hiç bişey yemiyo beni çıldırtıyorrr
azıcık kahvaltı yatmadan erik kalkınca çorba içer zorla en sonda mamasını yer buna şükür diyorum(((
1 YAŞ ÇOCUĞA ÖZEL BESLENME PLANI
Uyanınca:
Anne sütü
Kahvaltı:
1/4 ince dilim ekmek içi
1-2 dilim domates dilimi
karper kadar tuzu alınmış peynir
1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı
Ara:
1/4 kase meyve
Öğle:
1/4ince dilim ekmek içi
1 kase sebze yemeği( etli)
1/2 kase yoğurt
İkindi:
2 adet bisküvi
1/4 kase meyve
Akşam:
1/4 ince dilim ekmek içi
1/4 kase pilav/makarna
1/4 kase kuru baklağil yemeği
havuç salatası (püre halinde)
Gece:
Anne sütü
Not: Porsiyonları siz anneler istediğiniz gibi dağıtabilirsiniz. Ben size sadece bir uzman olarak menü hazırladım. Her gün için ayrı menüler hazırlayabilirsiniz. Örneğin sebzesinde et kullanmadınız et porsiyonunu kahvaltıda 1 adet haşlanmış yumurta olarak kullanabilirsiniz. Süt porsiyonunu topladığınızda peynir ve yoğurtla 2 porsiyon edecektir, önerilen ise 3 porsiyondur. Gece anne sütü alan bebekler 1 süt porsiyonunu tüketmiş olurlar. Yemeklere sıvı yağ desteğini unutmayınız!
kızlar bunu bebek.com haftalık bülteninden kopyaladım .. biraz gayret etsek uygulanabilir sanki çok abartılı değil gibi kaydirigubbakcemile5
eloş formunu koruyor zilli zemuszemus emziriyosan çok iştahlı olmayabilir canım genelde çevremden gördüğüm emen bebekler çok iştahlı olmuyorlar ama emmeside onun için bi avantaj sıkma canını:1hug:
1 YAŞ ÇOCUĞA ÖZEL BESLENME PLANI
Uyanınca:
Anne sütü
Kahvaltı:
1/4 ince dilim ekmek içi
1-2 dilim domates dilimi
karper kadar tuzu alınmış peynir
1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı
Ara:
1/4 kase meyve
Öğle:
1/4ince dilim ekmek içi
1 kase sebze yemeği( etli)
1/2 kase yoğurt
İkindi:
2 adet bisküvi
1/4 kase meyve
Akşam:
1/4 ince dilim ekmek içi
1/4 kase pilav/makarna
1/4 kase kuru baklağil yemeği
havuç salatası (püre halinde)
Gece:
Anne sütü
Not: Porsiyonları siz anneler istediğiniz gibi dağıtabilirsiniz. Ben size sadece bir uzman olarak menü hazırladım. Her gün için ayrı menüler hazırlayabilirsiniz. Örneğin sebzesinde et kullanmadınız et porsiyonunu kahvaltıda 1 adet haşlanmış yumurta olarak kullanabilirsiniz. Süt porsiyonunu topladığınızda peynir ve yoğurtla 2 porsiyon edecektir, önerilen ise 3 porsiyondur. Gece anne sütü alan bebekler 1 süt porsiyonunu tüketmiş olurlar. Yemeklere sıvı yağ desteğini unutmayınız!
kızlar bunu bebek.com haftalık bülteninden kopyaladım .. biraz gayret etsek uygulanabilir sanki çok abartılı değil gibi kaydirigubbakcemile5
canım sıma canını zaten 2 yaş öneriyorlar. Çok zor bir şey tabi hem sen hem o nun için 13 aydır bir alışkanlık artık karın doyurmaktan daha çok duygusal tatmin oldu tabi. Ben de kararsızım çok zor olur gibi geliyor. Kızım çok mutlu memeyle.
ayy hayatım ne olur üzme kendini ağlama, hepimiz aynı durumdayız, hiç sağmadım yakın zamanda ama ancak o kadar çıkıyordur ya da çıkmıyordur herhalde. Bir yıl vermişsin zaten sütünü bundan sonrası artık sana eziyet bence tüm günü sağmakla geçecektir. Artık artmaması çok normal doktorumuz 1 kaşık ek gıda alınca sütün 1 kaşık azalır demişti yani onun ihtiyacı kadar süt üretiyor vücud, artık ihtiyaçları kalmadı zaten çoğu alışkanlık. Onun için sıkma canını lütfen.
duruya maşallah yaaa ela hiç bişey yemiyo beni çıldırtıyorrr
azıcık kahvaltı yatmadan erik kalkınca çorba içer zorla en sonda mamasını yer buna şükür diyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?