arzu ela ve fikriye benim kızım da öyle ne yapalım bunlar doğuştan toklar. Bir lokma fazla yemez melis de, ölçüsü vardır. Hayatları boyunca kilo problemleri olmasın inşallah, bu da tesellimiz olsun.
Evet ben de kilolu da saglikli degil deyip kendi kendimi rahatlamaya calisiyorum.Insallah canim ilerde de hep saglikli bir insan olarak buyusunler.
Benimki bu gunlerde meyve pureleri cok sevdi onceden yidirmekle zorluk cekiyordum simdi ise yemek yer meyve puresi icin yer brakiyor efendimiz.:icecream: tatli sevmezdi ama simdi pek de hosuna gitmeye basladi.Fazla kullanmak istemiyorum hazir pureleri ama benim yaptigim pureleri pek istemiyor.
Bilmiyorum kilosu yok fazla ne de boyu.Sanberk 12 aylik kontrolunde 11.640 gr ama birkacgun once dr gitigimizde 10.840 gr cikti.dr onceki kontrolde yanlis bakmisiz dedi o kadar kilo veremez dedi.
ama sanberk 8 aylikken 10.200 grdi o zaman da emeklemeye basladi ve simdiya kadar 600 gr almis ancak.en sonunda bize de supravit vitamini verdi.hic vermeme izin v ermiyordu.Bu seferde vermeseydi ona sormadan baska dr ile danisarak vermeyi dusunuyordum.
benim arkadasimin bbegi kilosu daha iyi bizimkiden ve onun dr daha ne zaman vitamin vermisti,bizimki niye oyle bilmem.
gercekten oyle bugun bisy cok sevdigise yarinda sevecek diye bir kural yok bunlarda,
Ben yeni regim yapiyorum Sanberke daha onceden ara yemeyinde anne sutu meyve ceviz gibi seyler verirdim ama gittikce oglen yemegi gecikmeye basladi.oglen yemegi ikindi olurdu,
simdi arada fazla bisey vermiyorum bir parca meyve onu yemek bile saymiyorum.
Direk oglen veriyorum ve daha iyi yemeye basladi.INsallah doguru yapmisim kontrolde gorcez.
Bilmiyorum kilosu yok fazla ne de boyu.Sanberk 12 aylik kontrolunde 11.640 gr ama birkacgun once dr gitigimizde 10.840 gr cikti.dr onceki kontrolde yanlis bakmisiz dedi o kadar kilo veremez dedi.
ama sanberk 8 aylikken 10.200 grdi o zaman da emeklemeye basladi ve simdiya kadar 600 gr almis ancak.en sonunda bize de supravit vitamini verdi.hic vermeme izin v ermiyordu.Bu seferde vermeseydi ona sormadan baska dr ile danisarak vermeyi dusunuyordum.
benim arkadasimin bbegi kilosu daha iyi bizimkiden ve onun dr daha ne zaman vitamin vermisti,bizimki niye oyle bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?