kızlar meyve suyu yazıyorsunuzyaa..hergün kendinizmi hazırlıyorsunuz hazır meyve sularındanmı veriyorsunuzz??
kendin nelerden ahzırlıyorsunn ..birde hazır dediğin normal meyve sularımı çocuklara özel olandanmI??
kase degince gercekten farkli olabilir.ben her zaman corba kasigi ile olcuyorum,bir yerde okumustum en az 7 corba kasigi yemeli oertalama 9 corba kasigi olmali.ve benimki 10 kasik yiyince cok mutlu oluyorum.
valla bizde bir kase var 50ml ancal alır bir kase var 250 ml alırr bir tanesi var 15o ml ondan 4 de 3 nü yiyor çorba fşlan olduğunda yeterli bencee..
ne kadar zman aralıkalrla kaka yapıyorr güzel yiyen çocuk genelde hergün kaka yapıyor bazen günde 2 kere olabiliyorr..
listede öğle ve akşam iyi ama kahvaltı ikindi ve aralar çok yeterli gelmedi bana.kaselerin boyutuda çok önemli evet.sabah ve gece annesütü diyor eğer dolu dolu emiyorsa emen bi bebek için yeterli olabilir.ama duru emmediği ve gecede bişey vermediğim için bu menü bize çok uygun değil.her bebeğin bünyesi ve iştahıda farklı tabi o yüzden standart bi liste kullanmak çok doğru olmaz.
Canim bebegin saglikli gozukuyor,masallah baya da buyumus.Yemeyen cocuk zor gercekten.Bizimki tam yemeye basliyor biraz yanak yapiyor hop brakiyoruz yemeyi,sanki bu cocuk bilgisayar kalorisini olcer biraz fazla olunca hemen yemeyi brakiyor zayiflayinca deli gibi yemeye basliyor.anlamadim bu cocugu.:uhm:
arzu ela ve fikriye benim kızım da öyle ne yapalım bunlar doğuştan toklar. Bir lokma fazla yemez melis de, ölçüsü vardır. Hayatları boyunca kilo problemleri olmasın inşallah, bu da tesellimiz olsun.
12 akannehirmi arzu maşallah elaya biizm daha 8 i,nci diş 10 gün felan önce patladı..diğerleri kabarık ama hala bir belirti yok..
yememeside dişten sanırım kolaymı 3 azı çıkardı zilli:roflol:
ayy merwe o kadar diş çıkarsa merwe de bişey yiyemez ne acelesi biraz yavaşınn yetişemiyoossss alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?