Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

Ay duru cok komik ya annesine supurgeyle temizlik yapiyor kardesi olursa ona da bakacak artik EEE ANNESI ne yapacak hep kk de olur,

fahriyecim gel sende şekerim takıl buraya güzel burasızemuszemus maaşallah eren paşaya oda pek dilliymiş yerim ben onuu Şeniz
fikriyecim sanberkte maaşallah bizden bir ay küçük olduğu halde bizim gibi oda dilli maaşallah 2008 erkekleride kızları gibi dilli olacak sanırıma.s çişinidemi yaptırıyosun bravo valla biz daha o aşamaya geçemedik.ama duruya kakamı yapıyosun dediğimde ıkınıyor :roflol:altını değiştiricez bezini getir dediğimde getiriyor ıslak mendiliyle beraber :dance:
kafasını bilerek bi yere çarpıp gelip bana dert yanıyo masuscuktan ağlıyor bende teselli ediyorum ahh kızım nooldu bitaneme diye oda sırıtıyor tabi.sırnaşık şey
ay sizleride okudukça yeni şeyler geliyor aklıma bunların marifetleri say say bitmez valla hepsine kocaman maaşallah.

Ay duru cok komik ya annesine supurgeyle temizlik yapiyor kardesi olursa ona da bakacak artik EEE ANNESI ne yapacak hep kk de olur,

yaa evet bide o maceramız vardı :icecream: valla duruya güvenip çocuk yaparsam yandığımın resmidir.bırak KK'yı w.c ye gidip k.k. bile yapamam :roflol:

canım benim teşekkür ederiz .. burayı da takip ederiz..

saol cnm yaa.. bu tür şeylerde ok. merve soğuk sıcak bişey sevmez sıcağa yakın ılık olucak ..meyvelerle oyun oynuyo eline veriyorum ama harap ediyo .. genelde püre yapıyorum ben.. bizim sorunumuz genel bişey yemek tabağını görünce dilini çıkarıyo kusma hareketi yapıyo.. 10 gün ağır hastalık geçirdi aynı dönemde 3 diş birden patlattı.. ben de zorladım işte sonuç.. yemek tabağını görünce kusma refleksi oluştu.. şimdi de düzeltmeye uğraşıyorum .. o yemeyince sinir krizi geçiriyorum napim.. ama siz sakın zorlamayın ..daha kötü oluyo :gitme:

bak yaaa zeka küpüm ben niye düşünemedim kız bunu biz de yanında dikiliveririz nolcek dimi .. haftaya sultanahmete gitmeyi düşünüyordum hadi kızım atlı karıncaya binicezzz hooopppp :sm_cool:

yaa evet bide o maceramız vardı :icecream: valla duruya güvenip çocuk yaparsam yandığımın resmidir.bırak KK'yı w.c ye gidip k.k. bile yapamam :roflol:

allah seni emi :roflol::roflol:

delikafadulden ay cok komik
kizlar bebeklerimiz gelisimi ilgili bir baska yer mi acsak.orda sadece dedikleri ve ne yapabildikleri degil bunlari nasil ogrendikleri de yazalim.oyle komik durumlari ve olaylari da yazilim.bundan sonra cok olur herhalde.ne dersiniz.

iyi varsa o topik uygundur ordda yazalim bundan sonra iyi olur.Burda yazdiklarimizi simdilik kopiyalip ekleyelim ve bundan sonra gunluk gelisimi ve komik olaylari yazalim.

ben o topige girdim sanbek icin yazdim sizinkileri de bekliyoruz.yazdikca aklima baska seyler de aklima geliyor ama onlari baska gun icin saklarim birden olmasin.

dun kahvaltisinda yine yarim dilim ekmek uzerine labne peynir ve yumurtanin sarisini yedi,yumurtanin 1/2 beyazini 50 gr meyve puresiyle yedi.Bir corba kasigi tahil mamasinin icine bir cay kasigi tereyagi ve bir cay kasigi pekmez ekledim uzerine bir danino.
ara vermiyorum artik yoksa oglen yemez.
oglende bir kase sebseli tahilli corba,bir danino,50 gr meyve puresi.
ikindi bir danino,bir babymix ve 50 gr meyve puresi.
aksamdan once yarim peynirli pide
aksam bir kase tahili corba ve iki halka balik.
yatinca sut istemedi sadece 40 ml icti.

bu sabah sahurda kalkti 90 cc aptamil icti
kahvalti 1 dilim ekmek, 2 kasik labne peynir,bir yumurtanin sarisi,1/2 yum beyazini,40 ml aptamil,bir corba kasigi tahilli mamada bir cay kasigi tereyagi ve pekmez,bir danino,birkac kasik meyve puresi.

Delikız kullanıcısından alıntı
bugün ilk kez balık çorbası yaptım onur severek yedi

hemen tarifini yazayım
balığı kızartmıştım aslında ama onur yemedi ben de ona çorba yapıp yutturdum

1 tane uskumru balığı istediğiniz bir başka balık da olur
1küçük soğan 1 küçük patates
3 kaşık kırmızı mercimek

yapılışı
az yağda soğan , sobra patatesler kavrulur biraz su katılıp mercimekler atılır pişmeye yakın balık için atılır biraz kaynayınca çorbamız hazır dilerseniz blendırdan geçirebilirsiniz

bu arada balık önceden kızarmış olduğu için direk koydum çorbaya çiğ olunca önce haşlanması gerekiyor

oglende balik corba tarifesini begendim onu yapacam.oglucum hem mercimek hem balik sever umarim karisimi da begenir.
corbayi denedim hicbir tepki vermeden bir kase yedi,cok sevindim.yaninda da yogurt vermekten korktum ve sadece 150 gr meyve puresi verdim.yalmiz bu corbayi biraz cesitlendirdim benim bebegimin zevkine gore ben biraz bulgur,havuc ve meydanoz ekledim.Tekrar yapmaua dusunuyorum o sonraki seferde pirinc ve kabak eklerim.

ikindide 3 tane danino yedi bir corba kasigi tahilli mama
aksam yemegi ayni tarhana corbasi icine biraz peynir ve ekmek ici kattim bir kase yedi.
yatinva sadece 60 cc aptamil icti.
benim verdigim kase 200 ml

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

PATATESLI KEK
1 yas ve sonrasi(6 kisilik)
Malzemeler.2 adet haslamis patates
4 dal maydanoz ve dereoru
50 gr kasar peynir
1/2 cay bardagi sut
2 adet yumurta
1/2 cay bardagi sivi yagi
2 corba kasigi yogurt
1 paket kabartma tozu
1 cay kasigi tuz
bir cay kasigi karbonat
1 corba kasigi limon suyu
1.5 cay bardagi un

Kasar peynirini bir kabin icine rendeleyerek icine sut.yumurta,sivi yagi ve yogurdu da ilave ederek cirpin,Hasalmis patatesi ezilmis olarak ekleyin,yesilikleri de kucucuk kesilip ekleyin geriye kalan malzemeleri de ekleyerek iyice cirpin.
yaglinmis keke kalibina hamurunu dokun ve onceden isitilmis 180 derecede firinda 25 dk pisiriniz.

bunu kahvaltida yada ikindi ogunlerinde verilebilir.

eline sağlık fikriyecim çok güzel bi paylaşım oldu.alkisalkisalkis

bende duruya özel kek yapmak istiyorum.cevizli,fındıklı kuru meyveli ve tam tahıllı dahada zenginleştirilebilir tabi.dilim dilim yada piştikten sonra rondodan geçirilip dondurucada saklayıp sütle yada meyve suyuyla ıslatılıp yedirebiliriz.a.s

evet kuru yemisle de cok guzel olur.Bende kocaman kekei kim yiyecek diye dusunuyordum.fikriniz super.ben de boyle yapacam.
kahvaltida hep bu tahilli mamalardan vermek istemiyor sakiliyor cunku,ben vermekten sikiliyorum cocugum nasil yesinki.
Bide ikindide benimki sadece yogurt ve meyveile doymuyor ekmak parcasi versem yiyor.oyle keek kurabiye gibi seyler versem iyi olur.

genciza yapacan kekini tarifesini yazarsin umarim biz de yapalim.Calisan anneler icin de iyi olur bence hergun keke yapacak halleri yok herhalde.

tamam fikriyecim malzemem tam değil tamamlayayım yapıcam yazarım burda tarifide.

bu arada benimde dondurucuda uskumru vardı çıkardım bi tane pişirdim.durunun dünden sebze çorbası vardı ona katıcam bende.şimdi uyuyor uyanınca yediririm.

BUGUN BALIK GUNU GALIBAbebisler hep balik yer.
Babasi balik sevmiyor diye sik yapamiyorum ama sanberk icin burda bir yer var istedigin balik aliyorsun hemen de pisiriyorlar ben de ordan aliyorum.Biz 10 gunde 1 yersek yeriz ama Sanberke daha sik vermek istiyorum.Aksam bir tabe palamut baligi aldik sadece 2 halak yedi.kalani bugun corbasina kattim hepsini bitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…