ayyyy hadi hayırlı olsun feridecim gözünaydın çok sevindim artık fındığı durduramazsın
canım atlıkarıncaya birlikte bindikiki kere bindi bi babasıyla bi benle.onu bindirdim atın üstüne bende yanında ayakta onu tuttum.at inip çıkıyor oda dıgı dıgı dıgı diyor :roflol:
mervoşun bebeğinede iyi bakın haa ihmal etmeyin mamalarını :icecream: durununda bi bez bebeği var durunun beziyle altını bile değiştiriyoruz yaaaa:roflol:
Ay duru cok komik ya annesine supurgeyle temizlik yapiyor kardesi olursa ona da bakacak artik EEE ANNESI ne yapacak hep kk de olur,
kizlar buraya bakin guzel kahvalti tarifeleri var
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/312017-2008-annelerinin-beslenme-programi.html
Feride sen aklima gelmistin canim.Mervenin neyi sevip sevmedigini bulmaya karar vermistin.ben de bisey soyleyim sana Sanberk corbalari soguk icmez,icecekleri meyveleri ve yogurdu buz gibi soguk sever,meyveleri dilim olarak istemez direk kocaman armutu eline vercen o zamsn yer.Cok yapiskan seyleri de sevmez.Sen de bunu belki fark etmissindir ama aklinda bulunsun diye yazdim.
ayyyy hadi hayırlı olsun feridecim gözünaydın çok sevindim artık fındığı durduramazsın
canım atlıkarıncaya birlikte bindikiki kere bindi bi babasıyla bi benle.onu bindirdim atın üstüne bende yanında ayakta onu tuttum.at inip çıkıyor oda dıgı dıgı dıgı diyor :roflol:
mervoşun bebeğinede iyi bakın haa ihmal etmeyin mamalarını :icecream: durununda bi bez bebeği var durunun beziyle altını bile değiştiriyoruz yaaaa:roflol:
yaa evet bide o maceramız vardı :icecream: valla duruya güvenip çocuk yaparsam yandığımın resmidir.bırak KK'yı w.c ye gidip k.k. bile yapamam :roflol:
yaa evet bide o maceramız vardı :icecream: valla duruya güvenip çocuk yaparsam yandığımın resmidir.bırak KK'yı w.c ye gidip k.k. bile yapamam :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?