merhabalar birkaç gündür melis ne yedi yazmıyorum çünkü beni çıldırtcak kadar az yiyor.
Ne güzel tarifler vermişsiniz ben de denerim teşekkürler. Melis de kek çok seviyor. Sık sık yapıyorum ona. Çikolataya bayılıyor.
ahh canım aynı durumdayız.. denemediğim tarif kalmadı banim de .. kaç haftadır iştahı geri gelsin diye çırpınıyorum .. tabakları süpüren kuzum gitti herşeye öğüren biri geldi.. sevdiği bişey yok gibi.. bir sürü tarifleri deniyorum seveceği şeyler yapim yesin diye ama yok.. iştahı mı yok nedir.. bir kaç haftadır çok yemek seçmeyye başladı biliyosunuz zaten.. yumurta sevmiyodu pek zaten çok sevdiği peyniri de yemez oldu ..kaşarı ne çok yerdi onu da yemiyo sadece zeytin .. yoğurda bayılırdı akşam onu bile istemedi tavuğu balığı bebekken götürürdü şimdi yemiyor.. meyveleri veriyorum eline hep zayi ediyo .... yemiyo yemiyo senağlama çıldırıcam kafayı yiyecek gibi oluyorum o yemedikçe .. eski haline dönsün Allah ım yoksa ben üşütücem yaaa mafoldumben
ferdacım dönem dönem iştahsızlıkları oluyor hepsinin.birde melis henüz diş çıkarmadı bikaç tane birden geliyorsa oda zorluyordur onu.bikaç güne düzelir inşallah canım.
senin bakıcı vardı dimi.eve kamera koyup ordan izleme gibi bi durum yokmu?
yolcu canim biraz sanberke bagli.yaklasik 10-12 saat surcek arabayla,evet orda nette gircem ordaki evimizde de net var.
ah canim M ELIS SANBERKTEN MI KIZKANDI BIR KAC GUN AYNI DURUMDAYDIK BEN DE YAZMAMISTI O GUNLERDE.buyuk bir ihtimalle disler yolda.
Ferdacim sanberk de yemiyordu soylemistim yeni oyuncak aldik simdilik onunla idarediyoruz ama yavas yavas bundan da sikilmaya basladi.bi de dr verdigi supravit vitamini galiba ise yaradi istahi acildi.masallah.
sanberk yerken gostermek istedim.dikkat istahiniz kapanabilir ona gore bakin
sanberk de bazen ogun atliyor.Bu son gunlerinde erken yatiyor ve sabah erken kalkinca erken kahvalti etmis oluyor ve oglen 12 de oluyor hemen sonra uyuor ve tam ikindi vaktine kalkiyor.bu rejim daha cok hosuma gitti bakalim ne zaman kadar.Biz kismet ise yolcuguz Bulgaristana gidecez bakalim yolda nasil olacak bu yemek.Sabah kahvaltisini yidirip cikacaz yol icin kofte,kek ve sivi aptamil veririm.corba icin sinirda oluruz orda yidirim her halde.meyveleri elde veririm Insallah oylr yer.baska ne alsam oyle elde yiyebilecek.bir gun idar edelim.
canım bence mervenin sorunu yürümek, bebkler yürümeye başlayınca yürümek dışında herşeye ilgisini kaybederlermiş. Kısa zamanda düzelir herhalde.
Melis de hastalanıp iyileştikten sonra çok değişti, az yiyor huyusuz (huyu değişti düzzelmiyor), hiç ağlamazdı eskiden şimdi ağlıyor sıkça, kucak kucağa oturalım istiyor ilgimi başka şeye yönlendirsem ağlıyor.
ne zamnadır bitmiş bir tabak görmedim hep bırakıyor, ne yapacağız bakalım.
bu arada dün buluştunuz mu? aklım sizde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?