Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

yarin saat sabah 10 gibi yola cikmayi dusunuyoruz Insallah aksam variriz evimizi.Sanberk yolculuk etmeyi seviyor umarim bu seferde iyi gecer.oglusum daha kucucuk araba,otobus,vapur,gemi,motor,ucaga bindi,Ben ancak 22 yasima gelince bunlar hepsine binmis oldum,ne sansliyimis yavrum benim.

Genciza canim butun gun valiz hazirliyorum evi biraz toparladim,esimin is icin esiyalari hazirlaadim bir ay icin idar etsin,camasir utu benzeri canim,bir kez girdim ama sen yoktun,Sanberkin yedikleri yazip ciktim,Artik bulgaristandan yazarim size.

hadi size iyi yolculuklar canım güle güle gidin gelin.sanberk paşa şanslıymış valla şimdiden böyleyse büyüyüncede artık uzay mekiğine falan biner :roflol:

ben öğlenki yazdığını kaçırmışım şimdi gördüma.s
bulgaristanlısın anladığım kadarıyla eşinin işi sebebiylemi gidiyosunuz gezi amaçlımı:uhm:ne meraklıyım dimi:icecream:

naniknanikEvet coooooook.Canim esimle ikimiz de bulgaristanliyiz.Maalesf o bizi brakip donecek biz orda kalcaz bir ay.Benim ailem orda bayram icin gidiyoruz,yol uzun gitmisken biraz kalalim diyoruz,artik ancak yilbasinda gideriz.Cok gidesim yok acikcasi ama annemler Sanberki ozluyorlar.ne yapalim bizim hayatimiz boyle.
hade sizde Duru ila gelin cok guzel olur.
kizlar hepiniz davetlisiniz.hihoyyyt

anladım canım bizde bayramda karşıda annemlerde olacağız avrupa yakasına geçeceğiz bizim yolumuz kısa en fazla 1 hafta kalırız.tabi senin yol uzak bir ay normal.
buraları ihmal etme haa hergün gir sanberkin yediklerini yazz kontrol edicemkaydirigubbakcemile3

Tamam emredersin komutanimyerimseniben gircem gircem baska ne isim olacak.ANNEmler SANBERKLE ILGILENECEK OOOOOOOOOH yasadim.hihoyyyt
ben yatiyorum yarin yolcu ilk firsatta yazacam.
bebeklerine iyi bakin aaa ben de kontrol edecem.cokacimcoookGUZEL KIZLARIMIZ VE YAKASIKLI OGLANLARIMIZ BOL BOL YEMEKLERINI YESINLER INSALLAH.:Saruboceq:

iyi yolculuklar fikriyecim umaım rahat bir yolculuk olur.

ben de melis ne yedi yazayım bakayım azmı çokmu bir kaç gündüriyice az yiyor.
sabah: 1 dilim peynir, 3 çeri domates, yarım yumurta, 1 ekmek içi
öğlen: tavuk, pilav
arada: 1 kayısılı yoğurt, 1 küçük peynirli puğaça
akşam: 1 kaseden biraz az ekmek doğranmış sebze çorbası, biraz tavuk
biraz tartini tırtıkladı, biraz güllaç tırtıkladı.
emdi ve uyudu.
hafta sonları mücadelem 2 katına çıkıyor melis yemiyor ben yedirmeye uğraşıyorum eşim kızıyor yemiyor çocuk zorlama diye, baba kızla mücadele etmekten yoruluyorum.

merhaba anneler.biz bulgaristana vardik en sonunda.yolculuk yorucudu ama guzel.Sanberk yunanistan gecerken tum yolda uyudu ben de dinledim.Yolda nerdeyse bisey yemedi,herseydeb azar azar.
Bugun KAHVALTIMIZI annem yapmista.ben bol bol uyudum:ecrin_bebek: annem sutlu yufka yapmisti uzerine tereya ve ceviz dokulur isteye bagli recel,bal veye peybie dukulur.sanberk yarim kase yedi ona peynirli yaptim.yum sarisini ve 1/4 beyazini biraz ekmek ve peynirle karisimda yedi 40 ml bizim inegimizden sut icticokacimcoook

ARA balkonda otururken asmadan istedigi kadar uzum yedi en sonunda bir kez isirip atmaya basladi doydu:icecream:
OGLEN anem pirincle bir yemek ypti sanberk 1 kase yedi yaninda bahcemizden 1/2 armut,1/4 elma yedi,bir danino.
ikindi aksam bilmiyorum annecim ne yaparsa.:sm_cool:

Kizlar ben yokum diye sizde girmiyorsunuz.sizi bekliyorum burda.imse yokmu?:uhm:
Genciza hade canim bare sen yaz:çok üzgünüm:

hadi gözünaydın fikriyecim varmışsınız.:dance:
ohh annen bakıyor sanberke sende keyif çatıyosun dimi afiyet olsun paşaya ne güzel şeyler yemişcokacimcoook
ferdacım meliste iyi yemiş canım onada afiyet olsun az değil bence ona göre.

bende dünü yazayım.
bikaç gündür kahvaltıda bulamaç yapmıyorum duruya tahin pekmez karışımı denedim ve çok sevdi zaten tatlıcı biliyosunuz.zeytini daha önce yiyodu dün yemek istemedi zorlamadım.
sabah erken saatlerde 240 cc devam sütü
kahvalatıda bi normal dilim ekmek,biraz tahin pekmez karışımı( ekmeğinden lokma lokma verdim),bikaç dilim kaşar,az tereyağ,bi yumurta sarısı beyazının yarısı bi danino ve 120 cc kadarda süt.süt yerine ondan önceki gün karışık meyve suyu vermiştim bardaktan pipetle içiyor.
arada yarım kase karışık meyve püresi
14,30 da 200 cc bisküvili ballı süt
17,30 da bi kase etli sebze çorbası ekmek içiyle 100 cc ayran
arada iki danino
iftarda yarım dilim fırında makarna ve birazda baklava :icecream:
yatarkende 150 cc devam sütü

merhaba canim.
Ooooh yarisin duniya guzeligime.
Pek de guzel yemis Insallah hep boyle olsun.Canim sen tahin pekmez derken hemen aa yemistir aklimdan gectizemuszemus
Canim Durunun da hemoglobun biraz dusuk cikmista,pekmez yerse bol bol ver.iyiy olur ben ancak meyvelerle verebilirim.

ohhh sanberk ne şanslı öyle tamamen doğal ve sağlıklı yarasın walla.. sanırım orda kilo alır annenin sayesinde sanberk fikriye .. uzun yolda ii durmuş ben 2 saatte bunalıyorum ..

melis de iyi yemiş ama duru kelimenin tam manasıyla silip süpürmüş.. amaaannnn nazar değmesin

benim kızın da üstten bi dişi daha patlamış 2 yanı da bayağı kabarmış .. tabağı görünce eskisi kadar midesi bulanmıyo.. bizdeki ilerleme bu kadar .. siz yazın arada bakarız biz de napalım .. şöyle iştahla isteyerek yediği hiç bişey yok .. inş. kısa zamanda düzelir.. öptüm sizleri.. mucuxxxx... opuyorumnanaktan

fikriyecim yolculuğunuzun güzel geçmesine sevindim ne güzel herşey doğal, süt nmeyveler doğal doğal beslensin biraz çocuk. Sen de rahat edersin biraz yemekler annende :)

genciza ne güzel yemiş duru yok canım yaa bu yedklerini bile zor yediriyorum çok iştahsız bu aralar.

mervenin yeni incisi hayırlı olsun annesi. Düzeler iştahı merak etme dişden olduğu anlaşıldı ne de olsa.

fikriyecim gözün aydın cnmm yolculuğunuzun ii gecmesine sevndimmm bizde 29 unda dönüyoruz evimize .((

GENCIZA,RERIDE,FERDA,ZINENEDILA COK TESEKKURLER KIZLAR.evet ben de cok seviniyorum sanberk dogal beslenecek diye.sabah annem taze taze sut sagdi sanberk fazla icmedi ama hosuna gitti icince nemmm dedi.
sabah tavularimizdan bir yumurta yedi beyazindan az kaldi.
inegimizden bembeyaz bir kibrit kutusu peynir yedi
aksam yaptigim keci sutten yogurt yedi icine bir iki corba kasigi tahil mama koymustum.bir kasik da pekmez.Sapsari bir caykasigi tereyagi yedi.
ARA bahcede otururken 10 taneden fazla uzum taneleri yedi yarim incir yedi ve erken erken uyudu.
OGLEN ICIN bahcede ne yesillik bulduysam bir corba yaptim.yogurt var meyveler var keke var kofte var ne yedigini sonra yazarim.

kizlar babam bir tavuk kesecek onu parcalayip derin dondurmacida koyacam her gun corbalara koyacam.ama nasil yapsam acaba pisirip mi koysam yoksa oyle cigi?sizce nasil daha guzel olur.

fikriye canım bulgaristana niye gittiniz kuu fransız kalmışım
elaya sabah mama verdim vücudu kızardı alerji gibi yumurtadanmı diye bugün vermedim gün aşırı vericem artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…