yok canım pişirip koyma bence küçük parçalara ayır yiyebilcegi kadar çıkart taze taze yap yesin paşa
sağolun kızlar evet duru özellikle bikaç gündür çok güzel yiyor nazar değmesindaha önce lokma lokma denemiştim ama diliyle itiyodu bikaç gündür itmiyor verdiğimi yutuyor demekki doğru zamanı bulduk.:dance:
fikriyecim ne kadar güzel herşey doğal çok özendim valla yakın olsaydık gelirdik.
feridecim yeni dişiniz hayırlı olsun canım.bu arada dün seni ve mervoşu rüyamda gördümsırnaşık şey sizin binaya birine gelmişiz biz sende aşağıda komşularla oturuyosun biraz lafladık tam hatırlamıyorum orayı en çok merveyi hatırlıyorum pıtı pıtı yürüyodu bide çok güzel konuşuyodu büyük çocuk gibi duruyla oynadılar biraz sonra uyandım hayrolsunşutarafagitti
fikriyecim eti arzunun dediği gibi çiğden küçük küçük koy bencedea.s
fikriye canım bulgaristana niye gittiniz kuu fransız kalmışım
elaya sabah mama verdim vücudu kızardı alerji gibi yumurtadanmı diye bugün vermedim gün aşırı vericem artık bakalım
fikriye canım bulgaristana niye gittiniz kuu fransız kalmışım
elaya sabah mama verdim vücudu kızardı alerji gibi yumurtadanmı diye bugün vermedim gün aşırı vericem artık bakalım
sağolun kızlar evet duru özellikle bikaç gündür çok güzel yiyor nazar değmesindaha önce lokma lokma denemiştim ama diliyle itiyodu bikaç gündür itmiyor verdiğimi yutuyor demekki doğru zamanı bulduk.:dance:
fikriyecim ne kadar güzel herşey doğal çok özendim valla yakın olsaydık gelirdik.
feridecim yeni dişiniz hayırlı olsun canım.bu arada dün seni ve mervoşu rüyamda gördümsırnaşık şey sizin binaya birine gelmişiz biz sende aşağıda komşularla oturuyosun biraz lafladık tam hatırlamıyorum orayı en çok merveyi hatırlıyorum pıtı pıtı yürüyodu bide çok güzel konuşuyodu büyük çocuk gibi duruyla oynadılar biraz sonra uyandım hayrolsunşutarafagitti
fikriyecim eti arzunun dediği gibi çiğden küçük küçük koy bencedea.s
cokacimcoookGenciza senin yazdigini ben de gordum inana benim aklimda vardi bugun aksam annecigme yaptirayimbenim zamanim yok yapamk icin.sizin cay bahce nasil varsi burda kahve bahceler oluyor,Ne kadar guzel oldugunu unutmustum,hele ramazanda iftardan sonra cok guzel herkez disirda,:içelim:hihoyyyt
masallah sanberke yarasın kuzuyaa duruyada masallahhh nazar değmesin egede gezinerek yiyo o gidio ben peşinden yeterki yesin die
çok yaramaz oldu bizimkide koltuk tpelerinden inmio aşağı 5 dk gözümün önünden ayırmıyorum maskaralıklar yapıo öldürüo gulmekten bizi çok sıpa oldu cokkk yandım mrizfona dönünce
arzucum yumurta yapmıs olabilir cnm ben bi gun verip diğer gun vermiyorum dokunmasın die havalarda sıcak dokunur yumurtaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?