Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

yok canım pişirip koyma bence küçük parçalara ayır yiyebilcegi kadar çıkart taze taze yap yesin paşa

sağolun kızlar evet duru özellikle bikaç gündür çok güzel yiyor nazar değmesin daha önce lokma lokma denemiştim ama diliyle itiyodu bikaç gündür itmiyor verdiğimi yutuyor demekki doğru zamanı bulduk.:dance:
fikriyecim ne kadar güzel herşey doğal çok özendim valla yakın olsaydık gelirdik.
feridecim yeni dişiniz hayırlı olsun canım.bu arada dün seni ve mervoşu rüyamda gördümsırnaşık şey sizin binaya birine gelmişiz biz sende aşağıda komşularla oturuyosun biraz lafladık tam hatırlamıyorum orayı en çok merveyi hatırlıyorum pıtı pıtı yürüyodu bide çok güzel konuşuyodu büyük çocuk gibi duruyla oynadılar biraz sonra uyandım hayrolsunşutarafagitti

fikriyecim eti arzunun dediği gibi çiğden küçük küçük koy bencedea.s

ay canim evet ya keske yakin olsada hepimiz burda toplansak super olurdu.ben de eti cigi koycam tesekurler.opuyorumnanaktan

fikriyecim ineğinizin sütüyle sütlaç çok güzel olur sanberke yedirirsin dün biyerlerde tarif soruyolardı sende yazmışsın bende yazdım.off bayılırım sütlaca bugün yapsammı ne:icecream:

cokacimcoookGenciza senin yazdigini ben de gordum inana benim aklimda vardi bugun aksam annecigme yaptirayim benim zamanim yok yapamk icin.sizin cay bahce nasil varsi burda kahve bahceler oluyor,Ne kadar guzel oldugunu unutmustum,hele ramazanda iftardan sonra cok guzel herkez disirda,:içelim:hihoyyyt

masallah sanberke yarasın kuzuyaa duruyada masallahhh nazar değmesin egede gezinerek yiyo o gidio ben peşinden yeterki yesin die
çok yaramaz oldu bizimkide koltuk tpelerinden inmio aşağı 5 dk gözümün önünden ayırmıyorum maskaralıklar yapıo öldürüo gulmekten bizi çok sıpa oldu cokkk yandım mrizfona dönünce

arzucum yumurta yapmıs olabilir cnm ben bi gun verip diğer gun vermiyorum dokunmasın die havalarda sıcak dokunur yumurtaa

fikriye canım bulgaristana niye gittiniz kuu fransız kalmışım
elaya sabah mama verdim vücudu kızardı alerji gibi yumurtadanmı diye bugün vermedim gün aşırı vericem artık bakalım

Arzucum benim annemler Bulgaristanda yasiyor,bayram icin geldik.Sik gelemedigimiz icin bir ay kaliriz.
Canim yumurtadan da labilir,Sanberkin domatesten vucudunda oyle kizarmisti .:asigim:

Son düzenleme:
fikriye canım bulgaristana niye gittiniz kuu fransız kalmışım
elaya sabah mama verdim vücudu kızardı alerji gibi yumurtadanmı diye bugün vermedim gün aşırı vericem artık bakalım

yumurtadan değildir cnm bence havalar iyice serinledi.. kuruyemiş türü de yapabilir..

cnm rüyan hayrolsun mübarek günde.. ben de dün gece sahurda babannesinin merveyi çok sevişini konuşuyoduk aklıma mervenin bebişi olursa yani benim torun ne güzel olucak diye konuştuk gülüştük eşimle.. o günleri görebilsek ne muhteşem bi duygu ..kaydirigubbakcemile3

duru lokmaya ne çabuk alıştı .. ben kahvaltı yapmadığım için genelde bulamaç yapıyorum şu aralar zaten peyniri ve yumurtayı sütü meyve suyunu içmediğinden mecburen yani.. geç kalktı zaten yumurta kattığım sebze çorbasını içirdim..ramazandan sonra napıcaz bakalım..

benim sütlaç devamlı aklımda bi nasip olmadı eşim de istiyor aslında..

ayy fikriye orada olasımız geldi yanii.. gezin bakalım hihoyyyt

ah canim bizimki de sirf yememek icin bize de maymunculuk yapiyor.gozlerini kapatiyor,basini saga sola sagliyor.

SANBERK
sabah bir yumurta yedi beyazindan biraz kaldi,yogurt icine 2 corba kasigi tahil mama,1 kibrit kutusu peynir,50ml sut
ARA 10 tane kadar uzum,1/2 incir
OGLEN bahcede ne varsa sebze hasladim icine biraz arpa ve pirinc biraz da sut ekleyip corba oldu.
oglenden yaptigim corbadan bir kase(200 ml) yedi yaninda da 100 gr meyve puresi yaptim yedi/
IKINDI amcamlar portakizden geldiler bugun bahcesinden portakal toplamislar bize de getirdiler sanberk cok seviyor birtane isirip yarisini yedi kalani bir erik ve bir dilim ananasla karistirip meyve suyu yaptim onu da icti,100 gr yogurt yedi
aksam etli musakka yaninda 70 ml sut icti ve 100 ml meyve suyu icti.
bugun bu kadar yedi.
bizim sut ve sut urunlerimiz az gibime geliyor nasil artirsam acaba.yemekleri de hep sutlu olmasini da istemiyorum.
sutlac yaptim ama ondan birkac kasik yedi sevmedi oglusum.

feride canımkuruyemiş vermedim hiç biz şampuandan şüphelendik dalin kullanıyordum nivea ya geçtik şimdilik yok bakalım ondada olursa sebamed alıcam çünkü banyodan sonra abartılı oluyordu

geçmiş olsun çirkinnn çıtırımaa...hem çıtır hem narinn şampuandan bile kabarıyormu.ç.

arzu bakk heryere geliyon topiğe gelmiyonn kaçmadı gözümden habaeirn olsunn...kuzuları öp benim yerimee..

bugun Sanberk istaksiz olanlarin arasinda.aslinda cok sey verdim hepsinden azar yedi.aksam bakalim bari aksam guzel yese.

fikriyecim sanberk iştahsızlığı bıraksa da bu fırsatı değerlendirse, bir daha nereden bulacak taze doğal yemekleri.

arzu-ela yumurta yeni yemiyor ki neden şimdi allerji yapsın CADIARZU şampuandır herhalde. ya da başka birşey, belirlenmiştir herhalde artık bugün. Nedenmiş ben de merak ettim.

ben de melis neler yedi yazayım benim doğuştanb tok kızım bugün evdeydim ben yedirdim.
sabah: 1 kibrit kutusu peynir, 3 çeri domates, pekmez, yarım dilim tost ekmeği, (yumurta yapmıştım yemedi), 1 çay bardağı ıhlamur
ara: yarım dilim kavun, biraz kek
öğlen: küçük bir kase sebze çorbası (ekmek doğranmış), 1 yoğurt
ara: yarım dilim kavun, birden biraz az erik
ara: biraz kek
akşam: 1 küçük kase şehriye çorbası (ekmek doğranmış), biraz makarna, biraz et
yatarken küçük kasenin yarısı kadar muhallebi

Masllah Melise dun guzel yemis,evet canim ben de kiziyorum istanbulda olsa tamam derim ama burda hersey daha guzel burda yese bari diyorum.
Dun butun gun naz yapti aksam yarim kase yoktu pirinve sebseden bir yemek yapiyor annem ondan yedi.komsumuz nehirden balik tutmustu bir tane verdi,ve soktaydim Sanberk hepsini yedi.
sonra yengeme gitmistik orda yengem taze peynir yapmisti yiyecegini sanmiyordum ama bir kibrit kutusuna kadar kasik kasik yedi.cokacimcoook Bu benim oglum mu saskin bakmistiCADIARZU

Bazen alerji hemen cikmaz mesela Sanberkin domatesten alerjisi bir ay sonra cikmisti.

alerjisi var ama bugun kahvaltida kucuk bir domates tereygida kavurdum bir yumurta ve bir yaprak maydanoz koydum,hazir olunca peynir ve ekmek ici koydum,bagila bagila yedi.hatta ben gecikince elimi tutup mama diyordu.Keske butun yemekleri boyle yese.Sonra bu bitince biraz daha ekmek uzerine peynir surdum yedi.meyve suyundan birkac yudum icti sadece.

bugun teyzesiyle okula gitti orda sabah sabah 1/2 kofte yemis.geldiler 60 ml yogurt ve 50 ml meyve suyu icti.suan uyor.
OGLEN isirgan otu corbasi cine bulgur ve pirin de kattim,1 kofte yedi
IKINDI 1/2 muz,2 cicibebek biskuvusi,150 yogurt
AKSAM bir kase mercimek corbasi,50 ml yogurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…