fikriyecim sanberk iştahsızlığı bıraksa da bu fırsatı değerlendirse, bir daha nereden bulacak taze doğal yemekleri.
arzu-ela yumurta yeni yemiyor ki neden şimdi allerji yapsın CADIARZU şampuandır herhalde. ya da başka birşey, belirlenmiştir herhalde artık bugün. Nedenmiş ben de merak ettim.
geçmiş olsun çirkinnn çıtırımaa...hem çıtır hem narinn şampuandan bile kabarıyormu.ç.
arzu bakk heryere geliyon topiğe gelmiyonn kaçmadı gözümden habaeirn olsunn...kuzuları öp benim yerimee..
geçmiş olsun kaçıyorrr zor yakalıyorum ben sen bu gidişle hiç yakalayamayacaksınn:))))))
bizde hep bayb tv izliyoruzzz yoksa oda olmasa hayatta ağzını açmazz..açışıda diyorumyaa sankii kuş gibi kaşık bile girmiyor ağzınaa kaşığı itiyrumm yemeğin yerısı akıyor zatenn..bugün helee yemeklerin yarısını yemedi sinir bastı ..
bizde hep bayb tv izliyoruzzz yoksa oda olmasa hayatta ağzını açmazz..açışıda diyorumyaa sankii kuş gibi kaşık bile girmiyor ağzınaa kaşığı itiyrumm yemeğin yerısı akıyor zatenn..bugün helee yemeklerin yarısını yemedi sinir bastı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?