Melis,Duru,Merve,Ela kizlarimizopuyorumnanaktan neler yedo acaba yoksa rejimdeler mi?hihoyyyt
ay emziren annelri dusunemiyorum,hic uyamiyorsunuz gibime gelyor hele calisanlara cok ama cok aciyorum.Bazen dusunuyorum keske birbirimizden yakinda otursak da bir tencere yemek yapip butun bebislere vereyim yesinler,anneleri de biraz dinlesinler.
Arkadaslar burda bir komsumla boyle yapmaya basladik menu hazirladik ve oglen icin ben aksam o yapiyor yemekleri.cunku hep fazla pisiriyoruz.Ben bizim yemeklerimizden de veriyorum ama herzaman ona uygun gormedigim icin cok kez aksam da ozel yaparim.
Burda nasil desem yani oyun ve yemek gruplari ulusturmuslar anneler ve yemek yapmak bu sekilde paylastirmislar.Ama tabi burdaki sehirler kucuk ulasim cok kolay.Burda dogum izni 2 sene ama bir sebep dolayi daha erken isi basliyorsun haftata 1 gun izni hakkin var.Ve dogum izni bitmeyip calismaya basliyan anneler toplanip bir anne haftata izni gununu kullanip kendi ve diyer cocuklara bakiyor.
bu uygulama cok hosuma giti acaba turkiyede boyle bir imkani yokmu?
tüm annelere ve bebişlere iyi bayramlaropuyorumnanaktan
hepinizin ramazan bayramını kutluyorum a.s.
tüm annelere ve bebişlere iyi bayramlaropuyorumnanaktan
dihepinizin ramazan bayramını kutluyorum a.s.
Tesekur ederiz tesekkur ederiz Durunun annesi.Sanberk elinden opuyor.Sen bize vermesen de biz onu severiz.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?