evet canim bu sekilde cok iyi olur bence.cokacimcoook INSALLAH bu duzen yarar.yalniz Melis rahatsiz oldugu icin belki de istedigin sonuc vermeye bilir simdi ama iglesince de deneyebilirsiniz.
ferdacım çok geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatır prenses.:Saruboceq:
uyku saatlerinde ben biberon yapıyorum iyice mayışıyo emerken:ecrin_bebek:
bugun
SABAH sutte misir unu pisirdim hasir olunca tereyagi 1 corba kasigi yogurt ve 1/2 dilim ekmek kattim,yarim kucuk kase oldu.onu yedi,1 yumurtanin sarisini,beyazindan sadec birkac lokma verdim, 1/2 k.k peynir,1/2 dilim ekmek,50 ml meyve suyu.birkac tane uzum.
OGLEN bir kase corba(bahcede tum yesilliklerden koydum,bir corba bulgur ve 1 corba kasigi pirinc ekledim) 1 kofte.
IKINDI 2 danino icine 1 danino kadar normal yogurt karistirip verdim,biraz elma,erik puresi yedi,10=15 tane uzum yedi.
AKSAM 1 baliktan bir kac lokma kaldi nerdeyse bitirdi,yaninda 1/ dilim ekmek yedi ve 80 ml orman meyveden komposto icti birkac uzum de yedi.
boyle menumuza bakiyorum nerdeyse herseyden var ama tek sut yok,onceden icerdi simdi niye istemiyorsa?
canim masallah melise yineden iyi yemis meme emen cocuk icin bu kadar yemek yeterlidir.Canim sabahki ara yine ver ama sadec e cok az olmalidir o ogun doyurmak icin degilde atistirmalik olmalidir,mesela 1 dilim armut,elme,ananas ,birkac uzum sen iyi vermissin.çok değişiyor huyları, canları pütür istemiyordur bu aralar bıdıkların.
fikriyeciğim uygulayamadım ara öğünsüzlüğü (meyve yemesi lazım 2-3 öğün) ama az yedirdim.
sabah: 1/3 beyaz peynirli tereyağlı tost, kayısı marmeladı, domates
arada 6 siyah üzüm (kuzumun dşleri yok ya kabuğu kalın oluyor yiyemiyor (çekirdeksizleri yiyordu kabukları inceydi) kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkardım 2-3e böldüm)
öğleni normalde 2.30 gibi verecektim ama saat 1de meme diye yapışınca acıktı herhalde dedim. Etli taze fasülye 3yk yedi, bugur pilavı ve yoğurt yemedi. 1 danino ve 1 eti burçak yedi yemeğin peşine.
onları da akşam yer.
arada kavun
akşama tavuk sebze haşlama var menüde biraz bulgur pilavı ve yoğurt da tepiştirmeye çalışırım.yatmadan da armut teklif ederim. bakalım
bugun
SABAH 1 danino icine 2 corba kasigi tahil mamasi,1/2 yumurtanin sarisini,beyazindan birkac lokma,1/2 k.k peynir,60 ml orman meyve kompostosu.asmadan istedigi kadar uzum yedi.
OGLEN 1 kase havuc corbasi ve 1 kofte
IKINDI 1 danino ve bir danino kadar normal yogurt karisimi yedi, bir elma isirdi brakti onu ezip icine 2 avuc orman meyveler kattim buyuk bir kavanoz oldu hepsini yedi.disirda ciktik orda cocuklardan armut gordu 1/2 armut yedi
AKSAM 1 kase tavuklu sehriye corbasi,1danino
canim masallah melise yineden iyi yemis meme emen cocuk icin bu kadar yemek yeterlidir.Canim sabahki ara yine ver ama sadec e cok az olmalidir o ogun doyurmak icin degilde atistirmalik olmalidir,mesela 1 dilim armut,elme,ananas ,birkac uzum sen iyi vermissin.
masallah bebşlerinize ben bayadır yazamıyorum salı dönüyoruz evimize nasipse artık o zaman yazmaya baslarımmöptüm sizleri
maaşallah melis ve sanberke iştahları açılmış ne güzel
özellikle sanberk çok güzel yemiş inşallah hep böyle iştahlı devam ederler.
duruda genelde hep aynı düzende yediği için yazmıyorum bikaç gündür
sabah herzamanki gibi 240 cc devam sütü
kahvaltıda omlet,biraz reçel,ekmek 100 cc kadar süt
arada iki danino
öğle uykusundan önce bisküvili ballı süt 200 cc
kalkınca etli sebze çorbası ekmek içiyle bi kase
arada biraz üzüm
bugün hasta gibi,öksürüyor biraz erken uyumak istedi 200 cc kadar devam sütünü içti yattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?