Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

bence en iyisi yarin dr gotur cunku bebeklerde hastilik cok cabuk ilerliyor.bugun 1 kez oksururse yarin 10 kez olabilir.Bizim dr muz hep bekletmeyeceksin diyor hemengetir gece ise beni ara danis diyor.

aksi gibi yarın pazar ama kötü olursa acile gideriz artık.

aa ev et yarin pazar.Insallah bisey olmaz canim surup keser bence.Yarin yine oksuruyorsa eczaneden vitamin c ampul al onu icirt bogazindaki mikroplari olduruyor.Duru pekmezi yiyor dut ve keciboynozu pekmezlari oksuruye,bronsite iyi geliyor.

bugun sut icirebildim diye seviniyorum ama biraz gazi oldu ya,aksam yatacagi zaman karni baya sertlesti simdi surekli cikartiyor Allahtan rahatsiz olmuyor uyuyor,yatinca biraz agladi ama cabuk sustu.

afiyet olsun duruya sanberke ne güzel yemişler.
duruma ne olmuş geçmiş olsun canım havalar çok dengesiz çabuk toparlar inşallah.

duru bugün daha iyi gibi fikriyecim ama öksürük devam ediyor hala.ilacını verdim dut pekmezi verdim ve kestane balı vardı ondan verdim çok az şimdi uyuyo kalkıncada ıhlamur vericem.keyfi yerinde ama ara ara çok kötü öksürük tutuyor.yarını bi edelimde doktora götürcem artık.

çok geçmiş olsun cnm .. aman dikkat havalar iyice serinledi.. umarım çarşambaya kadar iyileşir fıstığım ..
merve de mısır unlu omletten yedi biraz sabah .. yoğurt , muz , brokoli çorbası ,muhallebi menümüz .. ne kadar yerse..

genciza canım duruyu doktora götürünce bize de haber ver yazık kuzucuğa çabuk toparlar inşallah.
merveye de afiyet olsun yemiştir inşallah hepsini febicim.
bizimki de dün güzel yedi bir süredir çorba yapmıyorum sevmiyor çok kuru gıdaları daha güzel yiyor.
sabah klasik kahvaltısını yaptı
arada 6 siyah üzüm
öğlen makarna ve etli taze fasülye
arada 1 danino çeyrek armut 1 küçük dilim kek yedi
akşam da (ben evde yoktun ilk defa akşam bıraktım biz dışarıdaydık teyzesi baktı) makarna, 1 baget tavuk ve karnıbahar brokoli kabak haşlama bırakmıştım normal yiyeceğinden biraz fazlaydı hepsi. Ablam aradı bir ara hepsini yese çatlamaz değil mi ya da kusmaz sonradan çünkü bitirmek üzere dedi. Bitirsin dedim birşey olmaz yemiş yani.
kendisi yiyeceği şeyleri kendisi çok güzel yiyor elini sokacak illa. çatal elinde yakalam için uğraşıyor biraz sonra bırakıp elinle yemeye başlıyor.

maşallah melis08 kuzuna.benim kızım dün beni çıldırttı.kapadı ağzını açmıyor.eskiden ağzında bekletirdi şimdi dişlerini kilitliyor.iştah açıcı şurup alsam mı.zinferol diye iştah açıcı bi şurubu arkadaşım kullanmış memnundu.çok faydasını görmüş.ama iştah açıcı şurupların da boy kısalttığını duydum.kendi doktorumuza da soramıyorum.çekiniyorum.çünkü ona göre kızımın kilosu gayet iyi.sizin bu konuda bi fikriniz var mı?

teşekkürler canım.
Bana sorarsan iştah açıcı şurup kullanma kızım 9 kilo ona rağmen birşey kullanmadım ve kullanmayacağım. Önemli olan sağlıklı olması kilo alması değil bence, vitamin veriyorum arada ama onun da tadını sevmiyor çoğu zaman içmiyor. Sonradan yan etkileri çıkar bence canım boşver.
ayrıca yemiyorsa bir problemi vardır ya dönemseldir canı istemiyordur bizim de başımıza gelir bazen. Ya diş çıkarıyordur, burnu tıkalıdır, kaka problemi vardır (biz sıklıkla yaşıyoruz bağırsaklarını boşaltıp şişi inince yiyor ancak) vs.
Kafana takma canım çok fazla (söyleyene bak :kedi:)
öpüyorum kuzunu.

canım bir de eliyle yiyeceği şeyler ver belki iştahı açılır, benimki makarna sebze haşlama köfte tavuk vs hep kendi yiyor daha da güzel yiyor.

.
canım bir de eliyle yiyeceği şeyler ver belki iştahı açılır, benimki makarna sebze haşlama köfte tavuk vs hep kendi yiyor daha da güzel yiyor.

haklısın canım ama olmuyor.az önce yemeğini hazırladım mümkün değil ağzını açmıyor.kafayı yiyeceğim inan.artık huzurum kalmdı.bugün yemek vermeyecğim artık.bakalım ne olacak.yoksa sinir hastası olacağım.yakında kayınvalidem gelir yine kendine bakmışsın kızına bakamamışsın yine der.bakalım ben ne derim o zaman.neyse şu anda çok huzursuzum

ferdacım maaşallah melise çok güzel yemiş hep böyle devam eder inşallah

kanaycım sende canını sıkma doktor normal diyorsa öyledir.bunların iştahları bi geliyor bi gidiyo zaten dişten olabilir özellikle.

bugün duruyu sağlıkocağına götürdüm sırtını dinledi ve geç kalsaydınız bronşite çevirebilirdi dedi.haftasonuna denk gelmişti aksi gibi neyse çok şükür ilerlememiş daha.boğazındada biraz kızarıklık varmış.aslında bugün daha az öksürdü tek tük.keyfide yerinde hiç demezsiniz hasta yaramazlıklara tam gaz devam.hihoyyyt

masallah Melise hep boyle devam etsin,Bizde kendi kendi yemege ogretiyoruz ama olmuyor kasikla her yeri dokuyor hepimize yidiriyor tek kendisine yidirmez,catalla hizli hizli vuruyor tabaga kendine zarar vercek diye korkuyorum.Benim yardimiyla biraz yer.Ama genelde Snberki kandirmakla iyidirdigim icin kendi yemek yemegie ogretmek zor olacak gibime geliyor.Ilk once bir bebek yemek meragi olmalidirki de de yemek yemegi ogrensin.cokacimcoook

dun yedikleri
SANBERK 1 yumurtanin sarisini,1/4 beyazini,1 kucuk dili ekmek,1/2 beyaz peynir,1 danino,60 ml orman meyve kompostosu,5 tane uzum.
OGLEN1/2 kase tavuk corbasi,1/2 kase sebzeli pilav,50 ml yogurt
IKINDI 1 danino,30 ml sut,1/2 armut,2 tane cubuk kraker.
AKSAMDAN ONCE 2 salkim uzum
AKSAM 1/2 tavuklu corbasi ,2 corba kasigi pilav,1 danino.

anneme saulsun kucucuk bebege 2 salkim uzum yidirmis aksam gazdan 2 ye kadar uyamadi yavrucum.

durucum çok geçmiş olsun yavrum yaa .. inş. 2 güne iyileşir opuyorumnanaktan

kanaycım merve de aynısıydı cnm seni çok iyi anlıyorum dişini patlattı biraz düzeldi ama ishal şu aralar :sinifsinif:

afiyet olsun paşama ... kızlrın içinde uğur böcüğü sarı paşam benim maaşallaaah götürmüş üzümleri.. yazdığını okuyunca kahkahayı bastım kocişim de güldü okuyunca .. merve de gaz yapan bişey verince zort zort sabahı zor ediyo kuzum kaydirigubbakcemile3

sorma Febicim,inan tam bu anda da zort yapiyor:kedi: evet ya dun neydi bu,2 ye kadar uyamadik gazi gelince aglayip cikartiyordu ondan sonra biraz rahatladi ve daha sonra hic uyanmadi ama sik sik zirtladi:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…