bendede aferin var ama onu nezle olunca burnu akınca falan veriyorum.bugün birdenbire öksürük başladı burun akıntısı falan yok öksürük şurubu benical verdim.duruya daha önce bronşit başlangıcı denmişti iğne vurulduktan sonra geçmişti ancak.şimdide ondan korkuyorum inşallah ilerlemeden kesilir.
aksi gibi yarın pazar ama kötü olursa acile gideriz artık.
duru bugün daha iyi gibi fikriyecim ama öksürük devam ediyor hala.ilacını verdim dut pekmezi verdim ve kestane balı vardı ondan verdim çok az şimdi uyuyo kalkıncada ıhlamur vericem.keyfi yerinde ama ara ara çok kötü öksürük tutuyor.yarını bi edelimde doktora götürcem artık.
duru bugün daha iyi gibi fikriyecim ama öksürük devam ediyor hala.ilacını verdim dut pekmezi verdim ve kestane balı vardı ondan verdim çok az şimdi uyuyo kalkıncada ıhlamur vericem.keyfi yerinde ama ara ara çok kötü öksürük tutuyor.yarını bi edelimde doktora götürcem artık.[/QUOTE
Insallah cabuk duzelir Durucumuz,en iyisi yarin dr gidin,o olur no olmaz.
maşallah melis08 kuzuna.benim kızım dün beni çıldırttı.kapadı ağzını açmıyor.eskiden ağzında bekletirdi şimdi dişlerini kilitliyor.iştah açıcı şurup alsam mı.zinferol diye iştah açıcı bi şurubu arkadaşım kullanmış memnundu.çok faydasını görmüş.ama iştah açıcı şurupların da boy kısalttığını duydum.kendi doktorumuza da soramıyorum.çekiniyorum.çünkü ona göre kızımın kilosu gayet iyi.sizin bu konuda bi fikriniz var mı?
canım bir de eliyle yiyeceği şeyler ver belki iştahı açılır, benimki makarna sebze haşlama köfte tavuk vs hep kendi yiyor daha da güzel yiyor.
genciza canım duruyu doktora götürünce bize de haber ver yazık kuzucuğa çabuk toparlar inşallah.
merveye de afiyet olsun yemiştir inşallah hepsini febicim.
bizimki de dün güzel yedi bir süredir çorba yapmıyorum sevmiyor çok kuru gıdaları daha güzel yiyor.
sabah klasik kahvaltısını yaptı
arada 6 siyah üzüm
öğlen makarna ve etli taze fasülye
arada 1 danino çeyrek armut 1 küçük dilim kek yedi
akşam da (ben evde yoktun ilk defa akşam bıraktım biz dışarıdaydık teyzesi baktı) makarna, 1 baget tavuk ve karnıbahar brokoli kabak haşlama bırakmıştım normal yiyeceğinden biraz fazlaydı hepsi. Ablam aradı bir ara hepsini yese çatlamaz değil mi ya da kusmaz sonradan çünkü bitirmek üzere dedi. Bitirsin dedim birşey olmaz yemiş yani.
kendisi yiyeceği şeyleri kendisi çok güzel yiyor elini sokacak illa. çatal elinde yakalam için uğraşıyor biraz sonra bırakıp elinle yemeye başlıyor.
ferdacım maaşallah melise çok güzel yemiş hep böyle devam eder inşallah
kanaycım sende canını sıkma doktor normal diyorsa öyledir.bunların iştahları bi geliyor bi gidiyo zaten dişten olabilir özellikle.
bugün duruyu sağlıkocağına götürdüm sırtını dinledi ve geç kalsaydınız bronşite çevirebilirdi dedi.haftasonuna denk gelmişti aksi gibi neyse çok şükür ilerlememiş daha.boğazındada biraz kızarıklık varmış.aslında bugün daha az öksürdü tek tük.keyfide yerinde hiç demezsiniz hasta yaramazlıklara tam gaz devam.hihoyyyt
dun yedikleri
SANBERK 1 yumurtanin sarisini,1/4 beyazini,1 kucuk dili ekmek,1/2 beyaz peynir,1 danino,60 ml orman meyve kompostosu,5 tane uzum.
OGLEN1/2 kase tavuk corbasi,1/2 kase sebzeli pilav,50 ml yogurt
IKINDI 1 danino,30 ml sut,1/2 armut,2 tane cubuk kraker.
AKSAMDAN ONCE 2 salkim uzum
AKSAM 1/2 tavuklu corbasi ,2 corba kasigi pilav,1 danino.
anneme saulsun kucucuk bebege 2 salkim uzum yidirmis aksam gazdan 2 ye kadar uyamadi yavrucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?