Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

febicim bu havalarda tum bebislere bisey oluyor galiba.Kimin burnu akiyor,kimi boyazi,ishal falan,ne yapaca bunlar ya.Insan sasirdi nasil giydirmemiz lazim.bi gunes cikiyor bi bulutlar?CADIARZU

fikriye ben korkumdan veremiyorum üzüm:))
eloşda bugün maşallah diyim hemen güzel yedi
karışık kahvaltısını yaptı erik yedi yattı
kalkınca kabak yemegi yedi akşam bizimle az tavuk pilav
yatarkende mamasını yedi bakalım şimdi uyuyorzemuszemus
yarın nasıl olcaz bakalım birgün yiyorsa diger gün yemiyor uyuskaydirigubbakcemile3

benimki de uzum hastasi oldu.annemlerin balkonda sma var.Sabah uyanir uyanmaz ordayiz veac oldugu icin cok yiyor,ama sabah yiyince sorun yok,rahat rahat gazlarini cikartiyor.gece ise cok rahatsiz oluyor

ama bu uzum yuzunden kilo almiyor.cunku uzumden dolayi ne yedigise hemencik cikiyor.ama baska bir meyve yemek istemeyince de hic olmada buna da sukur.saglikli olsun artik ne deyim

afiyet olsun bütün bebişlere
Duruda bugün sabah sütünü içti sonra kahvaltıda cevizli kek yapmıştım ondan yedi süt içti yine ve labne yedi öğlen sebze çorbasını içti arada bol üzüm yedi akşam yine kek,yoğurt ve danino yatarkende az süt içti peşine ilaçlarını verdim yattı.

febicim bu havalarda tum bebislere bisey oluyor galiba.Kimin burnu akiyor,kimi boyazi,ishal falan,ne yapaca bunlar ya.Insan sasirdi nasil giydirmemiz lazim.bi gunes cikiyor bi bulutlar?CADIARZU

walla bi kaç kat giydirip duruma göre lahana gibi soymak lazım sanırsam zemuszemus

sensin uyus eloşuma uyus diyo laelaelaelaelae canı istedimi bak ne güzel yiyo prensesimopuyorumnanaktan

yesin canım üzüm iyidir

kaydirigubbakcemile3

oyy kıyamam zorlama sakın boğazı acıyodur çok yiyemez sulu ver annesi senağlama

Sanberk bugun
SABAH 1 yumurtanin sarisin,1/2 beyazin,1 corba kasigi tahil mamasinin icine 1 corba kasigi yogurt,1 danino,1 kucuk dilim ekmek,70 lm meyve suyu.
OGLEN 3/4 kase firinda tavuklu patates,1 corba kasigi yogurt,60 ml karasik meyve suyu.
IKINDI 1 danino,1/2 armut,1 kucuk salkim uzumlmaz: gulmek yok ne guluyorsunuz uzum yedi sanki ne olmus birkac zortladi sadecelülülülülülü
AKSAM 1 kase turlu gibi birsey ugdurdum,1 kavanoz karasik meyve puresi.cokacimcoook

febicim senin bu altaki imza varya ayrintili bakmamistim ve sini 95:CüvCüv: kl zanetmistim,
neymis senin bel olcusu kaydirigubbakcemile2 kiz cok guldum kendime :teytey:

Durumuz annesinin bal petegi bugun biraz daha iyi olmasina sevindim,Insallah yarin daha da iyi olur,amin.

febicim senin bu altaki imza varya ayrintili bakmamistim ve sini 95:CüvCüv: kl zanetmistim,
neymis senin bel olcusu kaydirigubbakcemile2 kiz cok guldum kendime :teytey:

gülme komşuna gelir başına :dilcikar: :umursamaz: :çok üzgünüm:

merveye ve duruya cok cok gecmis olsun.

merve ye niye geçmiş olsun .. zortladığı için mi acep sırnaşık şey merve hasta değil cnm yine de saol a.s.

sensin uyus eloşuma uyus diyo laelaelaelaelae canı istedimi bak ne güzel yiyo prensesimopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
çeşme başında kahvaltı yaptık bugün şekerimdelikafaduldendelikafaduldenüstü başı sırılsıklam oldu kahvaltıdan nefret ediyor sıpabenneyaptımki

bende yazıyım
çeşme başında kahvaltı güldür güldür suyladelikafaduldendelikafadulden
öglen uykusuna yatmadan erik vercem farkındaysanız ben hep erik veriyorum kabız oldugu için iyi geliyor yogurtda çok veremiyorum tutmasın diye neyse
kalkınca dünden kabak arttı ondan vericem akşam bizimle yerse yogurtlu makarna yalancı mantı aslında
en sonda mama

sen biraz ishali var demistin de ondanlülülülülülü saberk gibi zort port yapmasin,lmaz:

aa ewet pardon ishali dişten sanırım ama aşırı değil.. sadece meyve sebze ve sütü azalttık bisküvi muz pilav filan yedirdim bugün düzeldi biraz ama az az 3 kez yaptı yine de .. dişten heralde kendiliğinden düzxelir inş..

:roflol::roflol:
çeşme başında kahvaltı yaptık bugün şekerimdelikafaduldendelikafaduldenüstü başı sırılsıklam oldu kahvaltıdan nefret ediyor sıpabenneyaptımki

ohhhhh yarasınn sulu bi kahvaltı olmuş .. tikkat et kızımı üşütme naniknanik

sanberkin 9 cu disi cikti bugun.
sabah misir unu pisirdim icine yumurta sarisni,peynir ve ekmek kattim ancak yarim kase yedi,1 kucuk kavanoz kadar meyve puresi yedi.
oglende de ancak yarim kase yedi,birkac tane uzum
ikindi meyve puresi ve bir parca kek guzel yedi
.aksamda 1 kase bitirmedi,5 corba kasigi yourt ve kucuk 1 domates yedi.

Son düzenleme:
kanaycım bugün iyi yemiştir inşallah kuzucuk.
gencizacım, fikriyecim bugün de iyi yedi maşallah. Ben fikriyenin sayesinde öğünlerine yeniden baktım çok acıkmadan yediriyormuşum ondan yemiyormuş, şimdi çok acıkmasını bekliyorum.
Durucuk daha iyidir inşallah annesi bugün.
Sanberk de alışacak kendi kendine yemeye, melis de süper yemiyor tabi döküyor biraz ama göz yumuyoruz.
Melis de üzüm çok yiyor ama gaz problemi olmadı çok şükür. Ama bizim de ela gibi kabızlığımız var bugün yaparken yine kanadı çatlak oldu sanırım yine çekeceğiz. 2 öğün sebze 2 öğün meyve yior daha ne yapayım bilmemki.

sanberkin 9. dişi hayırlı olsun. Melisin de tüm dişleri bembeyaz biri patlasa artık :)
çok büyük bir diş hediği yapacağım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…