Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

ayşegülcüm sevindim durunun iyi olmasına. Yarın buluşlmaya bir aksilik olmazsa geleceğim. Geliyorsunzu değilmi sizde anne kız.

Merak etme canim ilerlemez dr dedigini yap,en yakin zamanda iyilesir DUrucumuz,Keyfi yerindeyise korkam cabuk gececek,INSALLAH.:Saruboceq:

sanberkin 9. dişi hayırlı olsun. Melisin de tüm dişleri bembeyaz biri patlasa artık :)
çok büyük bir diş hediği yapacağım kaydirigubbakcemile3

he he bilseydi hemen cikardi bitane ama dislerin akili yokki anlamiyorlar.Her halde melisin cok az aralikla tum disler cikar,istah gunleri olursa uzulme cok normal bu duru,Sanberkin de yukardaki 2 disi gecekmisti biraz da meraklanmistim ama sonra birden 4 de cikti gecekesi ondanmis.O gunlerde cok ama cok istahsizdi,gecti sukur.

canim senin ismin AYsegul mu,genciza hosuma gitmisti ve gercek ismin olup olmadigini hic sormadim,

bana da öyle geliyor canım herhalde birden patır patır çıkacaklar. İştah ne olur bilmem tabi.

Yine bulusma mi oacak tek biz olmayacazsenağlama,ay niye hep boyle oluyor ya.:gitme:

ben de döndünüzmü diye soracaktım ama yok annenlerdesin hala. Yoksa neden gelmiyorsun diyecektim. Neyse sen dönünce de buluşuruz.

inşallah ferdacım Duru kötü olmazsa ve bi aksilik çıkmaz gelicez çok istiyorum bende:1hug:

görüşürüz o halde ben de bir aksilik olmazsa oradayım.

canım sıcak suyu açıyorum ama üşürmükü ne yapsamCADIARZU

canım ya çeşme başı diyince türk filimlerindeki görüntüler canlandı gözümde dılarılarda bir yerler sandım. Güldüm şimdi küçük hanım su eşliğindemi yiyor. Daha ne ilginç şeyler çıkaracak bunlar başımıza kaydirigubbakcemile2

delikafaduldendelikafaduldençok güldüm allah iyiligini versin:icecream:evet canım zorla yiyor formunu koruyor zilliklava:
canim sadece ruzgar carpmasin yoksa usumez bence.

evet dogru diyosun terliyse özellikleyerimseniben

temuzz anneler bulusmada ne yidirdiniz bebislerinize anlatin bakayim.
bugun
SABAH 1 yumurta,beyazindan cok az kaldi,1 dilim ekmekten cok az kaldi,1 k.k peynir,1 kucuk kavanoz meyve puresi,60 ml orman meyve kompostosu.cokacimcoook:CüvCüv:
OGLEN 1 kase mercimek corbasi icine biraz bulgur da katmistim,1 danino
IKINDI 1 danino,1 kucuk kavanoz meyve puresi,10 uzum tanesi,1/2 dilim tarcinli kek.
AKSAM 1 kase etli pirinc corbasi,4 corba kasigi yogurt.cokacimcoook

ilk defa hem yumurtasini hem peyniri ve ekmegini bitirdi.aslinda kahvaltimiz biraz gecekti ve bu kadar cok yedigini ondan kaynaklaniyor diye dusunuyorum,Ac kalcak diyemi dusundu yavrucum bilmem ama hic sorun cikartmadan herseyi yedi,cok ama cok mutlu oldum,Insallah sizin bebisleriniz en yakin zamanda boyle guzel yemeklerini yesinler.Bu duygu cok guzelmis.:sm_cool::dance::Saruboceq::lepi:delikafaduldena.s.:icecream:

fikriyecim keşke sende olsaydın canım inşallah bidahakine senide bekliyoruz

duru sabah sütünü içti sonra kahvaltısını yaptı omlet yapmıştım.çıkmadanda biraz çorba içirdim orda yemekle uğraşmiyim diye.orda meyve püresi yedi eve dönerken bi kutu pipetle süt içti.evde az çorba verdim yatarkende yine süt içti yattı. bugün geziden dolayı düzenimiz biraz bozuldu.

canım ne yemedilerki ama en ilginci hep birbirlerinin şeylerine özendiler. Melis durunun daninosunu (bizimkini önce istemedi ne fark varsa :) sonra onu da yedi) yusufun tavuklu ssebze kavanoz mamasından durunun armudundan herkesten otlandı. Çok komiklerdi.

Canım kahvaltısını geç yaptır ben melis 6.30 da uyansa bile 9dan önce yedirmiyorum yemiyor çünkü. Maşallh güzel yemiş hep böyle yer inşallah.

delikafaduldendelikafaduldençok güldüm allah iyiligini versin:icecream:evet canım zorla yiyor formunu koruyor zilliklava:

:dance: benimki de öyle çıtır kız olacak bunlar alkisalkisalkis

evet fikriyecim sen dönünce yine buluşalım. Yok canım çok da bozulmamış güzel yemiş.alkisalkisalkis

Hanimlar fotoraflarinizi gorunce sizinle beraber olmak cok ama cok istiyorum,Bebisleriniz cok guzel fakit gecirmislerdir sizde bu kesin,Insallah ben de gelince goruselim,
Sanberk bugun ishal oldu aslinda ailece bu durumdayiz.aksam pirincli tavuklu corba vardi hepimize dukundu.Sanberk kahvaltisini guzel yedi nerdeyise herseyini bitirdi,ama gun icinde meyve ve yogurt yedi bi turlu corba iciremedim.Insallah yarin daha iyi olur ve guzel guzel corbalarini yer.

evet Ferdacim ben de artik gec yidircem kahvaltisini.Sanberk 7.30 gibi uyanir oynasin diye brakiyorum ve ben de senin gibi 9 dan sonra yidiriyorum ve gercekten daha iyi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…