duru nasil oldu acaba,annesi haber beklioruz.
fikriyecim sağol canım sorduğun için a.s.
öksürüğü azaldı arada burnu akıyor ilaçlarını veriyorum keyfi yerinde çok şükür öyle hasta gibi değil inşallah ilerlemeden geçer.:Saruboceq:
sanberkin 9. dişi hayırlı olsun. Melisin de tüm dişleri bembeyaz biri patlasa artık :)
çok büyük bir diş hediği yapacağım kaydirigubbakcemile3
ayşegülcüm sevindim durunun iyi olmasına. Yarın buluşlmaya bir aksilik olmazsa geleceğim. Geliyorsunzu değilmi sizde anne kız.
fikriyecim sağol canım sorduğun için a.s.
öksürüğü azaldı arada burnu akıyor ilaçlarını veriyorum keyfi yerinde çok şükür öyle hasta gibi değil inşallah ilerlemeden geçer.:Saruboceq:
he he bilseydi hemen cikardi bitane ama dislerin akili yokki anlamiyorlar.Her halde melisin cok az aralikla tum disler cikar,istah gunleri olursa uzulme cok normal bu duru,Sanberkin de yukardaki 2 disi gecekmisti biraz da meraklanmistim ama sonra birden 4 de cikti gecekesi ondanmis.O gunlerde cok ama cok istahsizdi,gecti sukur.
Yine bulusma mi oacak tek biz olmayacazsenağlama,ay niye hep boyle oluyor ya.:gitme:
ayşegülcüm sevindim durunun iyi olmasına. Yarın buluşlmaya bir aksilik olmazsa geleceğim. Geliyorsunzu değilmi sizde anne kız.
canim senin ismin AYsegul mu,genciza hosuma gitmisti ve gercek ismin olup olmadigini hic sormadim,
evet fikriyecim adım Ayşegül sen sevdiysen Genciza demeye devam et canımopuyorumnanaktan
canım sıcak suyu açıyorum ama üşürmükü ne yapsamCADIARZU
inşallah ferdacım Duru kötü olmazsa ve bi aksilik çıkmaz gelicez çok istiyorum bende:1hug:
canım sıcak suyu açıyorum ama üşürmükü ne yapsamCADIARZU
canım ya çeşme başı diyince türk filimlerindeki görüntüler canlandı gözümde dılarılarda bir yerler sandım. Güldüm şimdi küçük hanım su eşliğindemi yiyor. Daha ne ilginç şeyler çıkaracak bunlar başımıza kaydirigubbakcemile2
canim sadece ruzgar carpmasin yoksa usumez bence.
temuzz anneler bulusmada ne yidirdiniz bebislerinize anlatin bakayim.
bugun
SABAH 1 yumurta,beyazindan cok az kaldi,1 dilim ekmekten cok az kaldi,1 k.k peynir,1 kucuk kavanoz meyve puresi,60 ml orman meyve kompostosu.cokacimcoook:CüvCüv:
OGLEN 1 kase mercimek corbasi icine biraz bulgur da katmistim,1 danino
IKINDI 1 danino,1 kucuk kavanoz meyve puresi,10 uzum tanesi,1/2 dilim tarcinli kek.
AKSAM 1 kase etli pirinc corbasi,4 corba kasigi yogurt.cokacimcoook
ilk defa hem yumurtasini hem peyniri ve ekmegini bitirdi.aslinda kahvaltimiz biraz gecekti ve bu kadar cok yedigini ondan kaynaklaniyor diye dusunuyorum,Ac kalcak diyemi dusundu yavrucum bilmem ama hic sorun cikartmadan herseyi yedi,cok ama cok mutlu oldum,Insallah sizin bebisleriniz en yakin zamanda boyle guzel yemeklerini yesinler.Bu duygu cok guzelmis.:sm_cool::dance::Saruboceq::lepi:delikafaduldena.s.:icecream:
delikafaduldendelikafaduldençok güldüm allah iyiligini versin:icecream:evet canım zorla yiyor formunu koruyor zilliklava:
fikriyecim keşke sende olsaydın canım inşallah bidahakine senide bekliyoruz
duru sabah sütünü içti sonra kahvaltısını yaptı omlet yapmıştım.çıkmadanda biraz çorba içirdim orda yemekle uğraşmiyim diye.orda meyve püresi yedi eve dönerken bi kutu pipetle süt içti.evde az çorba verdim yatarkende yine süt içti yattı. bugün geziden dolayı düzenimiz biraz bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?