melisin yediklerini de yazayım
sabah 2 dilim kaşar peynir, kaşarlı domatesli omlet (aslında sucukla sosis de vardı ama bu ikisini de vermek istemiyorum çok az tadımlık sosis verdim bayıldı hiç şaşırmadım etobur kızım), kayısı marmeladı, helva, 1 dilim ekmekle
kahvaltıyı geç yaptık babası dışarı çıkardı geç getirince ara yapamadık acıkmıştı saat 4de öğlen yemeği yedi, yarım kase sebze çorbası, 2 etli lahana ve 1 kabak dolma, çok az yoğurt, biraz ekmek.
ö.sonra 10 siyah üzüm
akşam: 3 yk makarna, 2.5 köfte, biraz domates
yatmadan da birkaç üzüm babasına yedirmiş çoğunu.
hep boyle olsun INSALLAH.:dance::dance:
canım aç bırakınca yiyormuş hatta ayşegülün dediği gibi neredeyse kendisi pişirecek kıvama gelene kadar acıktırıyorum. Yoksa evde sinir harbi oluyor.
inşallah. Ama dişleri çıkınca ne yapacağız bilmem.
maaşallah melise ferdacım çok güzel yemiş inşallah hep böyle devam eder
simdi dusunme onu,dis donemi hide belli olmaz her seferinde degisik sekilde gecebilir,belki de bu sefer cok istahli olur artik yiyecekleri saklamak zorunda kalirsin lülülülülülü:roflol::1ninca::umursamaz:
herkesin iştahı kesiliyor bizim de artarmı keşke :Saruboceq: iştahlı olsa d aben de saklamak istesem sırnaşık şey
fikriyecim olurmu öyle şey yaa kendini suçlama bebek bunlar tabiki hasta olacaklar hem bi bakıma iyi bağışıklık sistemleri güçleniyor.
ben bazen küçük kutu sütlerinden alıyorum pipetle içiyor bi dene istersen belki değişik gelir öyle içer.
canim pipetten icemiyor benimki aklina gelmiyor galiba,benimki zaten biberonu da baya zamandir kullanmiyor hep baraktan sut icti.Bugun de ablam sormustum bu pipet olay.aslinda bebekler icebilirmis cunku emme refleksi guclu ve cok kolay pipetten icermisler,amasanberkin bu refleksi cok cabuk azalmaya basladi sanirim,cunku daha 7 aylikken bardaktan sut icmeye basladi.
Canim hosgeldin,selamlarr izmirden döndük fikriyecim 29 undaa anca iş yapıyorum temizliktir ütüdü bakamadım bi türlüü
ege sabah cicibebe peynir yumurta yedi
2 saat sonra 2 yoğurt
uyuyor kalkınca tarhana çorbası et sulu
bizimle pırasa yerse yer akşamada muhallebii
ay dün dışardaydık mercimek çorbası içirdimm bi lokantada gece uyumadı doğru dürüst gaz yaptı sanırım sizinkilerede yapıo mericmek çorbası gaz baska sebep bulamadımm 20 kere kalkmısızıd rgecee canımı çıkardı sıpaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?