Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

melisin yediklerini de yazayım
sabah 2 dilim kaşar peynir, kaşarlı domatesli omlet (aslında sucukla sosis de vardı ama bu ikisini de vermek istemiyorum çok az tadımlık sosis verdim bayıldı hiç şaşırmadım etobur kızım), kayısı marmeladı, helva, 1 dilim ekmekle
kahvaltıyı geç yaptık babası dışarı çıkardı geç getirince ara yapamadık acıkmıştı saat 4de öğlen yemeği yedi, yarım kase sebze çorbası, 2 etli lahana ve 1 kabak dolma, çok az yoğurt, biraz ekmek.
ö.sonra 10 siyah üzüm
akşam: 3 yk makarna, 2.5 köfte, biraz domates
yatmadan da birkaç üzüm babasına yedirmiş çoğunu.

hep boyle olsun INSALLAH.:dance::dance:

simdi dusunme onu,dis donemi hide belli olmaz her seferinde degisik sekilde gecebilir,belki de bu sefer cok istahli olur artik yiyecekleri saklamak zorunda kalirsin lülülülülülü:roflol::1ninca::umursamaz:

simdi dusunme onu,dis donemi hide belli olmaz her seferinde degisik sekilde gecebilir,belki de bu sefer cok istahli olur artik yiyecekleri saklamak zorunda kalirsin lülülülülülü:roflol::1ninca::umursamaz:

herkesin iştahı kesiliyor bizim de artarmı keşke :Saruboceq: iştahlı olsa d aben de saklamak istesem sırnaşık şey

OHH OHH AFIYET OLSUN BEBKLEREE YAA BENIM EREN YEMIYOR YEMIYOR YEMIYORRRRRRRR GÖĞÜSLERIM YINE YARA HASTA OLUNCA BENI SÖMURUYORDA SÖMUYURYOOO BUGUN SU DIŞINDA BıŞı YEMEDI DESEM YERI VARR..

FikriyEM SÜTÜ BIRDE NESKUIK ILE DENE DOKTOR O ŞEKILDEDE VEREBILIRSINIZ DEMIŞTIII

tesekkur ederim canim yarin deneyim,insallah icer,zaten arik anne sutu almiyor bide yemek yemegince cok uzuluyorum,bazen de kendimi cok suclu hissediyorum,yeterince mucadele etmedim fiye,keske sutumu bir damla olsada sagip saklasaydim belki simdi icmek isterdi,ama artik uzlmemden bir faydasi yok,annelik zor iste ilk ve son soyleyen ben olmayacam,
hele simdi hastalandi diye aklimdan neler gecmiyor,yok yeterince temiz tutmadim mi,bulasigimi yanlis yikadim,yoksa yidirecegim zamn ellerimi yiyce yikamadim diye sacma seyler aklimdan geciyor,bi turlu kurtulamiyorum iste,

fikriyecim olurmu öyle şey yaa kendini suçlama bebek bunlar tabiki hasta olacaklar hem bi bakıma iyi bağışıklık sistemleri güçleniyor.
ben bazen küçük kutu sütlerinden alıyorum pipetle içiyor bi dene istersen belki değişik gelir öyle içer.

canim pipetten icemiyor benimki aklina gelmiyor galiba,benimki zaten biberonu da baya zamandir kullanmiyor hep baraktan sut icti.Bugun de ablam sormustum bu pipet olay.aslinda bebekler icebilirmis cunku emme refleksi guclu ve cok kolay pipetten icermisler,amasanberkin bu refleksi cok cabuk azalmaya basladi sanirim,cunku daha 7 aylikken bardaktan sut icmeye basladi.

pipeti ben de denemedim biberonla gece veriyorum çünkü..

bugün doktora gittik aşımızı olduk .. kışa hazırlık bi soğuk algınlığı bi de ateş düşürücü şurup yazdırdım evde bulunsun diye .. eskileri attım .. sütü 500 ml geçmeyecek şekilde vermek gerekiyomuş .. gece çok fazla vermek bal filan atmak da biberon çürüğü yapıyomuş.. ilk diş fırçamızı aldık.. şimdilik diş kaşıyıcı olarak kullanıyoz:) düzenli ve çeşitli meyve güzel yiyosa vitamin şurubuna gerek yok diğer türlü 1.5 yaşına kadar supravit kullansın dedi.. iştah şurubu sordum öyle bişey yok dedi boyu kilosu iyiymiş.. dişlerin düzensiz sırayla çıkması da normalmiş.. bişey sormaya gerek yok aslında doktorlara göre herşey normaallll :umursamaz: sırnaşık şey

kahvaltıda pek bişey yemedi.. kıymalı tarhana yedi az bişey akşama kadar dışarda büyümix verdim onla durdu .. evde meyve püresi yaptım bisküvili onu seviyo napim muhallebi yedi yattı ... :çok üzgünüm:

canım sen dene unuttu diye bişey yok bebek daha o bi iki ısırır sonra çekmeyede başlar bide pipetle çok hızlı içiyolar.ben genelde biyere gittiğimiz zaman alıyorum pratik oluyor ve taze olarak içebiliyor.

selamlarr izmirden döndük fikriyecim 29 undaa anca iş yapıyorum temizliktir ütüdü bakamadım bi türlüü
ege sabah cicibebe peynir yumurta yedi
2 saat sonra 2 yoğurt
uyuyor kalkınca tarhana çorbası et sulu
bizimle pırasa yerse yer akşamada muhallebii
ay dün dışardaydık mercimek çorbası içirdimm bi lokantada gece uyumadı doğru dürüst gaz yaptı sanırım sizinkilerede yapıo mericmek çorbası gaz baska sebep bulamadımm 20 kere kalkmısızıd rgecee canımı çıkardı sıpaa:)

Canim hosgeldin,
canim mercimek yapar hele gazli bebe ise daha da yapar,ben mercimek genelde oglende veriyorum o zamn sikintisi cekmiyoruz,

bugun sanberk biraz daha iyi ama hala pek bisey yemiyorsabah 1 yumurtanin sarisini ve yarim beyazini yedi,1.2 k,k peynir ve 1.4 dilim ekmek,40 ml meyve suyu,
oglen 1/4 kase taze fasulye,100 gr yogurt
ikindi 1/4 dilim ekmek,100 gr myve puresi,
aksam 1 corba kasigi sehriye corbasi,2 kez koftesinden isirdi,50 gr yogurt.
yedikleri bukadar,
keske emzirseydim icim daha rahat ederdi,

bise sorcam ishal icin pirinc unu verdim acaba dogrumu?boyle duymustum siz hic verdinizmi,

kızlar doğukanda mercimeği çok seviyorr..
bebekliketen beri gaz problemimiz olmadı çok şükürr..
ben merciimeğe katmadığım şey yok..

kıyma patates maydonuzz havuç soğan
ıspanak brokoli karnıbahar..pirinç ve mercimek hepsini kaynatım rondodan geçirip
un kavurup kaynatıyorumm itirazsız çok güzel yer bu çorbayı evdekilerede veriyorrum bolca yapıpp hepsi bayılıyorrr..

birtek itirazsız yediği yemek diyebilirimm:gitme:

süper tarif teknocum bayıldım buna mercimeği sevmiyo pek merve yanlız ama çok acıkırsa yer bu şekilde sebze de yemiş olur denicem ben de opuyorumnanaktan

deniz hadi kavuştun evine cnm .. ege ye de afiyet olsun .. memeden kestin mi bakim ?

fikriye sanberk in yedikleri çok az değil ama sanberk daha fazla yediği için ewet az sayılır.. ishali de varsa tam bizim duruma uyuyo .. demek diş çıkaracak azıları kontrol et.. sonradan benim gibi şaşırma cnm kaydirigubbakcemile3

bizimle bir iki atıştırdı kahvaltıda merve miraç sonra bulamacını yedi tahin ceviz ne varsa koydum içine .. sonra uyudu uyanınca yoğurt muz bal yedirdim .. elma ve üzüm rendeledim yedirdim .. akşam da muhallebi yedi.. yani sevdiği ne varsa onları yedirdim güzel yedi .. ama böyle de olmaz ki sebze yediremiyorum .. çorbaları bile açlıktan istemeyerek içerse içiyo .. 2 makarna yiyo 3. yok.. lokma bişey almıyo hala .. ağızı yara tabii kolay mı azı dişleri ağrıyodur :gitme:

kesmedim cnm kıyamadım az daha emsin bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…