yok ferdacım kahvaltıyıda sandalyede yapıyoruz artık şimdiye kadar düşmedi umarım düşmez :)
bugünde kahvaltı sonrası üzüm koydum çok güzel yiyodu bende çekeyim dedim:icecream:
duruya maaşallah üzümleri götürmüş sosisopuyorumnanaktan
kızım hasta bişey yemedi bugün .. 2 gündür evde dğildik .. dönerken kadıköyde biraz rüzgar değdi anında burnu akıyo biraz da ateşi var şimdi ilaç vericem yine(
iyi dilekleriniz için tşklr .. ilacını veriyorum yarına daha iyi olur inş..:Saruboceq:
kabizlik olunca kesinlikle yenmeyecek gidalar.
-makarna,pilav,sehriye,nisasta,pirinc unu
-asta,kek,borek,corek,simit,biskuvi,beyaz ekmek,
-jole.pelte
-patates.havuc,
-kabuksuz elma,muz,kizilcik.
kabizliga iyi gelir
sabah ac karnina balli sut veya ilik su icilecek
Prof.Dr.Omer Devecioglu
canim gercekten bunlari yemeyince bu cocuk nasil kilo alacakki?ama onemli olan saglili olmasi,Zaten bu aylardan sonra fazla kilo almasi da iyi degil,bence Melisin kilosu cok iyi fazla olmasi gerk yoktur,
Sanberk de baya zayifladi ama takmiyorum artik onemli olan mutlu ve saglikli olsun.tombis olsayydi cok sevinirdim ama degil elimden geleni yapiyorum son ucta.artik kilo almadi diye kendimi hasta etmek istemiyorum,bence bundan sonra hepimiz icin diyorum bebislerimiz kilolara bakmamaliyiz,Artik daha onemli olan beyin gelisimidir.cok sukur hepimizin bebekler akili ve sirindir,merak edilecek bisey yoktur.
canim almasa da cok normal zaten 1-2 yas arasi 2 kilo alirlarmis,bu 2 kilo 12 ye bol ne kadar oluyorki.Bir yerde okudumki 1 yasindan sonra oyle her ay duzeli kilo alma ve boy uzama olmayabilir,donem donem kilo alirla donem donem boyu da uzar,yani bu ay hic kilo da almaybilir ama sonraki ay bi bakarsin baya da artmis,
150-200 gr arası yapıyor 12'ye bölünce :) az gerçekten.
melisin boyunun uzadığını görebiliyorum ama kilo yok. Olsun canım bak biz de vermeye upraşıyoruz sonra.
canim mesela melise bol bol mercimek ve nohut yidirebilirsin onlar az da olsa patates ve pirincin yerini tutar,
fistik ,findik da bol yidirebilirsin onlar bol enerji kaynayi pekmez ayni sekilde,hele uzum pekmezi hem bol enerji veriri hemde kabizliga iyi gelir.
evet bu devrenin buyuk sorunu,:umursamaz: en azindan simdiden Melise saglikli b ir beslenme aliskanligini kazandirmis olursun,bence hepimiz gelecegi dusunursek rahat olmaliyiz.zemuszemus bebislerimiz diyete ugrasmiyacaklar kesin,hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?