Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

kesmedim cnm kıyamadım az daha emsin bakalımm

bence kesmemen iyi oldu canim,cunku kis geliyor rahatsizlaniyorlar ve istahsiz oluyorlar.emziriyorsan en azindan anne sutuden gerekli vitamin ve mineralleri bir miktarini almis olurlar.
Keske Sanber emseydide simdi az yesede fazala uzulmezdim,
ama keske ile bisey olmuyor,tek umudum rahatsizligi cabuk gecmesi,
9 cu disi cikti diyerler da cok sis ama daha cimaz bence.

sanberk bugun fazla yemedi ama yazayim,
sabah,3 corba kasik kadar makarna yedi,1 yumurtanin sarisini,1/4 beyazini,1/4 ekmek ici,50 ml orman meyve kompostosu.
oglende sehriye corbasini birkasik bile yemedi,100 gr yogurt,1 danino,5-6 uzum
ikindi yarim tarcinli,balli kek
aksam yarim balik,20 gr meyve pursi,40 l seftali kompostosu,:icecream:

bizimde 9. diş (azılardan biri) geldi. tabi akabinde ateş ve ishal ve iştahsızlıkta.
geçen hafta felakettik biraz biraz düzeliyor gibi.
haftasonu çoğu sütle geçiştirdiğimiz öğünlerimiz oldu.
sabah erken saatlerde 150 cc süt
kahvaltıda yumurta beyazına bayılıyor benimkinin beyazınıda veriyorum.3 zeytin bir dilim ekmek bir kk peynir süt.
arada bir meyve bugün bir elma rendesi.
öğle pirinçli kabak yemeği bir dilim ekmek
ikindi 3 danino yoğurt yemedi iki cennet elması( meyvenin adını tam bilmiyorum buralarda böyle deniyor) üzüm.3 biskuvi
akşam üç kaşık pilav bir köfte.10 makarna(3 tanesini kendi çatalıyla yedi sevinçten ölcektim)
150 cc süt içip uyudu.
afiyet olsun beişlerinize.

maaşallah mayalıhamur çok güzel yemiş kuzuşun afiyet bal olsun

fikriyecim sanberkede afiyet olsun bizimde akşam menüde balık vardı:icecream:

sabaha karşı 100 cc süt içti tekrar yattı.. benimle kahvaltıda bişey yemedi sadece salatalık kemirdi.. öğlende mısırunlu tereyağlı peynirli yumurta yedi biraz uyurken süt içirdim .. uyanınca buharda balık brokoli havuç haşladım balığın yarısından azını yedi sebzelerden tek lokma almadı :gitme: meyve yedirdim .. muhallebi yedirip yatırcam..

eloş bugün karışık kahvaltısı yaptı yattı
kalkınca tarhana çorbası içti,bizimle yogurtlu makarna yedi gece yatarkende mamasını yedi yattı

maşallah sizlere,zeynep de gene hiçbişi yemedi kresden geleli 3,5 saat oluyor yaklasık ne verdıysem olmadı

maşallah sizlere,zeynep de gene hiçbişi yemedi kresden geleli 3,5 saat oluyor yaklasık ne verdıysem olmadı

cnm hala emiyosa memeyi azalt memeye güveniyodur bence .. bi de burdan okuduysan görmüşündür çok uzun süre aç bıraktık sonrasında güzel yediler .. benim kızım da bu aralar sabahın köründe hortluyo .. gece geç yatıyo ama bişey anlamadım :sinifsinif:

ege sabah cicibebe süt ve peynir yedi ama bugun gec oldu kahvaltımız birazdan 2 tane yoğurt yediricem
sonra çorba akşama bizimle yerse musakka ve pilav
yatarkende muhallebi

afiyet olsun kuzucuklara yoğunluktan bakamamıştım neler yenmiş diye.

melis de balık delisi inşallah hep böyle olur. Dün hem 1 tane sarıkanat yedi bir de benim çuprama saldırdı. Babasına artık ona göre balık al dedim büyük admalara göre hep benimkileri yiyor.

masallah melisee ne guzel egede sevio ama öle çok deill

ayy inanmıyorum duruya, fıstığım benim ne güzel yemiş üzümleri.
Ne güzel oturmuş sandalyeye ayşegülcüm düşmüyormu?

yok ferdacım kahvaltıyıda sandalyede yapıyoruz artık şimdiye kadar düşmedi umarım düşmez :)

bugünde kahvaltı sonrası üzüm koydum çok güzel yiyodu bende çekeyim dedim:icecream:

genciza kızına maşşallah. çok şeker... afiyet olsun.bizimkide sandalyede oturmaz. küçük koltuğunda yerken bile kırk kere ayağa kalkıyor tepesine çıkıyor yanlara oturuyor...

sabah erken saatlerde süt
kahvaltı öğlen bakıcıdaydı yedimi diye soramadım. hergün sor sor ayıp oluyo(( eğer akşam yemeğinden sonra kaka yaparsa anlıyorumki o gün iyi yemiş. genelde sabahları erken bir kere yapıyor. iyi yiyince akşamada yapıyor.
eve getirince danino ve meyve yedi
akşamada bir dilim ekmekle yarım kase sebzeli kıymalı mercimek çorbası...

masallah sosise ne guzel yemiş üzümleri yarasınn kızımmaaa

hepinize teşekkürler kızlar a.s.

duru sabah
225 cc devam sütü içti
kahvaltıda az tereyağına bi yumurta kırdım onu yedi,bi küçük domates,10-15 tane üzüm,bi dilim ekmek içi
arada yarım armut yarım muz
14 gibi bisküvili 225 cc devam sütünü içti yattı hala uyuyor
kalkınca sebzeli,kıymalı atmasyon bi köfte yaptım ondan yediririm
akşama iki hamsi yer
belki meyve yer
yatarkende ne kadar süt içerse artık.

duruya maaşallah üzümleri götürmüş sosisopuyorumnanaktan

kızım hasta bişey yemedi bugün .. 2 gündür evde dğildik .. dönerken kadıköyde biraz rüzgar değdi anında burnu akıyo biraz da ateşi var şimdi ilaç vericem yine (

feridecim geçmiş olsun boncuğa hemencecik atlatır inşallah canım.:Saruboceq:
zaten bi rüzgar görmesinler bi terli kalmasınlar hemen hastanıveriyolar,herkes hasta yaa eşimde hasta olacak gibi inşallah duruya bulaştırmaz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…