muzlu sut aslinda pinarin devam sutudur.onu sevdi.genciza saul canim sanberk pipetten icmeye basladi iyiki soyledin de ben de denedim .!.:çok sevindim fikriyecim :1hug: pipetli bardakta süper fikir bak bu benim aklıma gelmemişti a.s
mayalıhamur canım bizimkilerdede ara ara öyle tutuyor bi süre sonra geçiyo ama biraz sabırlı ol.şimdilik öyle ver,arasıra denersin elbet tekrar başlicaktır yemeye.hiç bişey yememesinden iyidir.
arkadaşlar beslenme şeklimiz hepten değişti.herşeyi blendırlamaya başladık. kahvaltıyı bile.yesin diyede devam ediyoruz bir haftadır. sevdiği dolma içini bile bu akşam rondodan geçirdim(
ekmeği üzümü mısırı taneli yiyor kendisi. ama benim elimden hiçbişi yemiyor. yumurta beyazını bile istemiyor.
bakıcıda yedirememiş hatta bu hafta yoktum annemde de yememiş.bugün aç bıraktım uzun süre genede yemedi katı bişi(( kafayı yicem ((bide ağzını asla açmıyor çay kaşığının yarısı kadar gidiyor her seferinde karışımlardan ağzına.
sabah sütünü içirmedim.omlet yaptım yemedi krep yaptım yemedi kahvaltı karışımını yemedi sonra kahvaltı karışımını bledirladım yedi.
öğlen pilav köfte vardı. yemeyince gene blendirladım.
akşamda mamma mamma diye ortalığı yıktı katı ne verdiysem tükürdü.dolma içini blendirladım.
aralarda bişi vermedim. 6 şar saat arayla yedirdim.
çocuk dru arkadaşımı aradım yemiyorsa öyle ver tam hastalık zamanı direnci düşmesin dedi.
gelen dişde yok neşesi yerinde.
feii kendi kendine uyuma alıştırmalarınamı başladın benmimki ya memede yadaa ayakta uyuyorr sadece uykusu varsa arabada ise uyuya kalıyorr yadaa memeye gelipp uyumak istiyorr ben direksiyonda o memedee beraber araba kullanıyoruzzzkaydirigubbakcemile2amman kimselere sölemeyinnnakannehir:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?