Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

kızlarrrr melisindişi çıktı daha doğrusu dişleri.
geçen çarşamba alttakileri cuma da üsttekileri toplu iğne başı gibi görüdm dün artık net görünmeye başladılar. ;Böyle yaşamaya o kadar alışmıştıkki inanamıyoruz. Tam tamına 14 ay 21 günlükkken ilk dişimiz çıktı rekorlar kitabına aday olacağız :)))

biraz huyusuz sebepsiz ağlıyor geçen hafta çok iuyanıyordu gece 5 kere uyandığı oldu, bundanmış herhalde. Bir de birazcık ishal olsaydı :) bana yapıştı iyice, iştahı zaten azalmıştı.
bugün işe götürmüştüm
sabah yarım tosttan biraz az yedi (normalde 1e yakın yerdi)
arada çeyrek armut (nnormalde hepsini yerdi)
öğlen: kavanoz tavuklu türlünün yarısını (aslında sevmişti 190 gr şişenin hwpsini yerdi, ilk deneyişim ama dışarıda iyi oldu)
ara yok
akşam iyi yediuzun süreden sonra açtı demekki. 1 orta boy kase sulu köftte (parates bezelye havu. domates ve köfte), 1 küçük kase yoğurt, 2 yk na yekın bulgur pilavı

febicim merve ile mücadelenizin bbitmesine sevindim :)
teknologcum aman dikkat nasıl yapıyorsun hem direksiyon hem meme ben yapamam valla 10 yıllık şöförüm :)

ayy ferdacım çok sevindim valla sanki durunun dişi çıktı:sm_cool:.hadi gözümüz aydın :teytey:
afiyet olsun fıstığa

aman melisin dişlerini nasıl kutlasak tebrik ederiz melisciiiiimmm .. iyi ki çıkardın dişleriniiiii :teytey:

tekno alemsin yani.. ben araba kullanırken yan aynalara zor bakıyorum kaydirigubbakcemile3 aşmışın kendini aman dikkkaaaatttt oğluşuma bişey olmasıınnn lmaz:

5 te dünden kalan bi parça balığından yedi akşamda sofrada çorba yemedi az tavuk yedi 1 yemek kaşığına yakın pilav ve birkaç kaşık da yoğurt yedi.. bu günümüze şükür..

mervoşada afiyet olsun

duru bugün sabah süt
kahvaltı kaşar,labne,pekmez,domates,danino
öğlen bisküvili süt
arada yarım armut
akşam sebze çorbası
arada bi armut bi danino (biraz kabızlığı var o yüzden armut veriyorum sık sık)
yatarkende ne kadar süt içerse artık

teşekkürler arkadaşlar.kendi kendine bırakayım azıcık dicem ama şu dönem olmaz eve çok geç geliyorum sadece bir saat görebiliyorum.
bakıcıyla iyi anlaşıyorlar ama bakıcı aç bırakamıyor kıyamıyor.
bugünde bulamaçlarını hüpletmiş.ama 45 dk da en az çay kaşığı tarzında.annemde yoğurt ve meyvesini yedirememiş . akşamda az şehriye yedirmiş.az evvelde 200 cc devam sütünü içti uyku arasında.annem duruma çok üzüldüğü için sanırım ben kuş kadar hafifledim yemiyo kızım dedikçe boşver anne dedim. aştım kendimi sanırım :))))

cnm bulamaç mulamaç hüpletmiş ya sen ona bak yani.. benimki ağzını o kadar bile açmıyor çoğu zaman .. zorla yedirdim hep ben .. ayşegül ün dediği gibi haline şükret geçicidir .. azılarını kontrol etsen belki arkalardan dişi çıkıyodur.. ben farketmemiştim de merveninkiler çıkarken

dun sanberk
SABAH 1 yumurta,2 zeytin,80 ml sut,40 ml meyve suyu icine 1 kasik pekmez,100 ml meyve puresi icine 1 cay kasigi pekmez,1 dilim salam,1 danio icine 1 corba kasigi 8 tahil mamamsi ve 1 cay kasigi tahin.
OGLEN 150 cilekli sut,1 danette,6 tane kasarli cubuk.rd daydik mecbur bunlara verdim.
IKINDI yarim babymiz,bir kavanoz meyve puresi,50 ml aptamil.
AKSAM 150 ml mercimek corbasi,1 cr ks pilav,1 danette icinde 2 corba kasigi 8 tahilli mama.
hele sukur bugun iyiy yedi

fikriyecim maaşallah sanberke ne varsa silip süpürmüş afiyet olsun paşaya aman nazar değmesin.
kız kahvaltıda hem süt hem meyve suyu hemde meyve püresimi verdin çok karışık bi kahvaltı olmuş.

melis ilk dişinimi patlattı ayolakannehir bencede rekorlar kitabına imza atarkaydirigubbakcemile3
eloş 13.dişi çıkarmak üzere:roflol:

sinir oldum sabah yaaa abisi patates kızartması yedi eloşda yedi biraz 5 tane falan bende mamasını yaptım kustu mama yapmamalımıydım bilmiyorum o yetmişmiydi bu çocugun huyunu suyunu anlamadım daha yaaa:çok üzgünüm:

Gencıza evet canım kahvaltımız cok karasık ve bana gore mıktarı vazla,ama ne yapayı benımkı bır oma bun dan bır bundan yer yanı ılk bı yumurta bıtırene kadar sut ve meyve suyu ıcer mesela,danıno da bıtırene kadar meyve pure de yer.boyle yapmasam yemegı brakıyor.

ayşegül evet canım bencede ama eloşun huyu bişey fazla gelsin yeterki eeee formumuzu nasıl koruyoruz dimi ama:roflol:

ayşegül evet canım bencede ama eloşun huyu bişey fazla gelsin yeterki eeee formumuzu nasıl koruyoruz dimi ama:roflol:

doguru doguru,annesi o 5 tane patateste ne kadar cok kalori var biliyormusun yustelik sut de vermissin.lmaz: aaaaa olurmu oyle.karsinda manken var formunuzu bozma lutfen:icecream::roflol:
canim kizartma oldugu icin kusmus olabilir ac karninda yagli midesini bulandirmis olabilir.

ayşegülcüm, feridecim, fikriyecim, arzu ela hepinize çok teşekkürler kızlar. Arzu elacım ne yapayım çıkmadı çıkmadı havuç kemirttim diş hapları içirdim yok yok, ümidi kesmişken çıktı. Duru da tüm dişleri tamamlamıştı ala da öyle biz de yetişeceğiz, elaya yetişmemize 1 çıktı kaldı 12 :))))
Elanın midesi patates yağlı olduğu için bulanmış olabilir bence de.

mayalihamur canım benim kurduğumuz düzeni bakıcı devam ettiremiyor ben de deliriyorum, ben 1 armut yediriyorum örneğin o çeyrek, yemedi diyor. küçük kase bir şey yese iyi yedi diyor ben büyük kase yedirip tatmin olmuyorum bir de. n yapalım işte kendimiz bakamayınca böyle sorunlar olabiliyor.
Ayrıca bir şey yemeye yemeye alıştırıyorlar bizi, azıcık yese seviniyoruzi kendini aşman bundandır :))

tüm bebişlere afiyet olsun.

offf bugün bişey yemedi resmen .. sabah emdi kahvaltıda tek lokma yemedi bulamaç yaptım onu da yemedi muz bal fındık ezdim onu yedi tam bitirmedi .. uyudu uyurken süt vermeyi spora daldım unuttum .. uyanınca çorba içer dedim içmedi .. bir tane erik yedi elinde.. akşam yemeğinde 2 kaşık ıspanak bir kaç kaşık yoğurt yedi.. çok kötü bir gündü yani .. inş. yarın daha iyi olur .. bi günü bi gününü tutmuyo bu aralar .. eskiden olsa sinirden oturur ağlardım ben de kendimi aştım galiba

evet belkide yaglı oldugundandır kızlar:bbo:
diş çıkarıyoruz hatta sanki az bişey patlamış gibi o yüzden iştah yok ishal bugün;
patatesi kustuktan sonra mama yaptım yatarkende 3 danino yadi
kalktı mercimekli tarhana zorla bi görseniz çıldır geldi bana-tatlicadiarzu-
zeytin kadar et:))))bi o kadarda muz mama verecektim mızırdandı uyudu bugün mamasız yattık gece çok aglamasa bari
ferda şekerim hayırlı olsun canım incinizalkisalkisalkis

melisin dişleri hayırlı olsun tatlım.bakıcı hakkında bende şöyle düşünüyorum. sanırım kendim bakamadığım için suçluluk hissediyorum ve kadına b.k atıyorum(( çok ii anlaşıyorlar arkasından hergünde ağlar ama işte ama insan genede içi kendi gibi olsun istiyor tabi bu imkansız.bir haftadır annem bizde bakıcıya habire laf giydirdiği için her an bakıcısızda kalabilirim???
ne yedi ne içti diye sormadım bugün. duymak bilmek istemedim.
bebişlerinize afiyet olsun bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…