evet belkide yaglı oldugundandır kızlar:bbo:
diş çıkarıyoruz hatta sanki az bişey patlamış gibi o yüzden iştah yok ishal bugün;
patatesi kustuktan sonra mama yaptım yatarkende 3 danino yadi
kalktı mercimekli tarhana zorla bi görseniz çıldır geldi bana-tatlicadiarzu-
zeytin kadar et:))))bi o kadarda muz mama verecektim mızırdandı uyudu bugün mamasız yattık gece çok aglamasa bari
ferda şekerim hayırlı olsun canım incinizalkisalkisalkis
melisin dişleri hayırlı olsun tatlım.bakıcı hakkında bende şöyle düşünüyorum. sanırım kendim bakamadığım için suçluluk hissediyorum ve kadına b.k atıyorum(( çok ii anlaşıyorlar arkasından hergünde ağlar ama işte ama insan genede içi kendi gibi olsun istiyor tabi bu imkansız.bir haftadır annem bizde bakıcıya habire laf giydirdiği için her an bakıcısızda kalabilirim???
ne yedi ne içti diye sormadım bugün. duymak bilmek istemedim.
bebişlerinize afiyet olsun bolca.
melisin dişleri hayırlı olsun çok sevindim.ekmekleri kocaman kacaman parçalayıp yutsun şimdi.
benim kızım da tam tersi bende bi şey yemiyor.bakıcıda gıkı çıkmadan yiyormuş.çok şükür.inşallah hep böyle gider.
ayşegülüm her kafadan bir ses çıkıyo bu konuda .. ben dönüşümlü olarak toz mama ( mama diyorum çünkü toz devam sütü mamanın aynısı ismi süt ) veya pınar ın içeriği zenginleştirilmiş çocuklar için olan sıvı sütünü veriyorum .. 2 sini de veriyorum yani.. bazı doktorlar da pastörize süt olsun yeterli diyo .. yani bu konu biraz karışık :bbo:
kızım yemek yemiyor.. hem de hiç .. az filan değil yani hiç yemiyor resmen .. napıcam elini kolunu tutup zorla mı yedirim .. aç mı kalsın .. napim şimdi ben :çok üzgünüm:
evet feridecim benimde bu konuda kafam çok karışık.doktorumuz artık inek sütü verebilirsiniz ortalama iki büyük su bardağı kadar demişti mama kullanmanıza gerek yok demişti.ama benim içim rahat etmediğinden bende sabah ve akşam yatarken devam sütü öğlen inek sütü veriyorum şimdilik.
bu arada durunun bugün köpek dişi patladı :) ben alt azıları beklerken tesadüfen farkettim.
feridecim reklamla yumurcak tv.le oyunla v.s. artık ne kadar yedirebilirsen.boşver acıkınca yer diyemiyorum bu saatten sonra çünkü senide anlıyorum anne olarak.içimiz rahat etmiyor onlar bişeyler yemeden.
hayırlı olsun melisin dişleri bizimde 7 ve 8 çıktı sanırım şimdi azılar geliorr çünkü uyumuo geceleri doru dürüstt yemek yemeside oyunla yiyoruz yesinde razıyımmm o şekildedee
ege de o kadar iştahsızdı ki azıları patlatmaya çalışıyormuş
kanayarak çıkıyor azıları
kocaman kocam bir görseniz nasıl yarmış..
kızlar ben kesinlikle devam sütünden yanayım ve oğluma da veriyorum
ama sütlaç muhallebi ve sabah kahvaltılarını ya pınar çocuk sütü ile yada inek(pastorize) sütü ile hazırlıyorum
bence de artik buyuduler ve muhalebileri,yemekleri ve yogurdu inek sutuyle hazirlamak lazim,ben de hem pinarin devam sutu hemde aptamil sivi kullaniyorum 2 yasa kadar boyle devam etmeyi dusunuyorum,ama tabi cocuk kendisi karar v ercek.
bizde aptamil sişe devam sütünü kullanıyoruz.inek sütünü içmiyor.300-500 cc arası. gece 1200 de ve sabaha karşı.kahvaltı bulamacınıda eğer gece boyunca 500 cc içmişse ıhlamurla içmemişse normal inek sütüyle yapıyoruz.
sabah kahvaltı bulamacını yemiş.meyve öğününde bir domates yemiş. öğlen pirinçli kabak yemeği yemiş.(hepsi belendirlanıyor:))bakıcı gidince annem gene meyve ve yoğurdunu yedirememiş. bende çorba yapmadım. 6 saat açlıktan sonra akşam iki ince dilim kıymalı pide içi yedi.mammaaa diye bağırdı aptamil süt şişesini bulmuş gelmiş.200 cc içti 800 de uyudu.
bu arada bugün babaannesine anneee deyip duruyordu. büyükanneye(bakıcıya) de anne diyor. üç anneli bir durum söz konusu. çok gıcık oluyorummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?