merve ve melisede afiyet olsun
ferdacım neden süt ürünleri yasak kabızlık içinmi yoksa kalsiyumu fazla demiştin ondanmı?
--------------------------------------------------------------------------------
bu sabah
demir ilacindan sonra 50 ml uzum suyu
KAHVALTI 1 yumurta,1 dilim kasar peynir,1/4 dilim ekmek,3 tane zeytin,3 cay kasigi bal,2 dilim domates,100 ml aptamil.1 tane susamli cubuk.
OGLEN bir kase corba(pirinc,bulgur,havuc,patates,maydanoz,yogurt) 1/2 armut
IKINDI 100 ml meyveli yogurt,1 muz,4 tane susamli cubuk
AKSAM ONCE ben yemgimizi hazirlanirken eten istedi yarim kase yedi.
AKSAM yemegi daha vermedim bakalim yiyecek mi
canım eten etten demek istedim.bulgaristandan et konservesi aldim onu yemeklere katıyorum çok lezetli oluyor bizimki de onu gördü tadına bakınca hoşuna gitti ve yarım kase yedı.hemde hiç ısıtmadım oyle soguk yedi.
Ikındıde sut dilimi vereyim dedi,çok oldum yedi de süpürdü daha da istedi ama ben bilerek sadece 1 tane aldım cünkü o isteyince dayanamaycaktım ve 1 tane daha verecektim.
aksam oglenki corbanın içine ayrı biraz brokolive kabak haçladım ve kattım 1 kase yedi.2 hurma ve 1 kuru kayısı yedi.
eve geldiğimde yeni uyanmıştı uyanır uyanmaz yemediğini bildiğimden yorayım diye hemen aldım parka gittim orda bir külah yedi oynadı eve geldiğimde hazır bişi yoktu. tarhana yaptım kıyma ekledim. bir kase yedi.uykuya yakın ateşimiz çıktı.( ateş düşürücü verip uyudu.
uras asla tatlı bişi yemiyor.annem tutturmuş çikolata yiyen çocuk zeki olurmuş neden vermiyorsun diye. sanki yiyorda vermiyom.o zamanda diyorki eee tabi çocuk şekerin tadını bilmiyorki verdirmediniz bir yaşa kadar sonra bölllleee oldu((
sanberk de tatlı yemezdi ben zaten tatlı vermiyordum.ama babaanne,anneannemze saglsun gizli gizli veriyorlar.o da yemezmiş zaten ama vere vere tatlıya alıştı.Şimdi baya yemeye başladı.
sanırım köpek dişi geliyor bir tane azısı var diğer azılarda bişi yok ama köpek dişinin bir teki kızarmış gibi.biz hiç sırayla çıkarmıyoruz dişleri????
dün ara ara ateşlenmelerimiz devam etti. bolca huzursuzluk vardı. sabah öğle yemeklerinden çeyrek yedi üstüne süt içti akşama annemlerde mangalda balık vardı yeğenden kıskançlığa bir tabak brokoliyi beraber yediler ama balıktan yemedi ikiside.ekmek yediler toplamda bir litre sütle günü kapadık.
sabahın seferinde uynaıp kahvaltıyı pas geçtik. bende yoruldum dün çok. uyanınca babanneye gitcez birazda o uğraşsın((
afiyet olsun bebişlernize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?