Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

afiyet olsun sanberke gayet güzel yemiş

evet aynen fikriyecim bayılıyor duru tatlıya.muhallebi,puding,danino süt dilimi gibi şeyleri ne kadar olsa yer.ama çorba yemek okadar istekli değil oyunla yiyor.tatlı düşkünlüğü çok iyi bişey değil aslında ama şimdi büyüme dönemi abartmamak şartıyla veriyorum.bende tatlıyı çok severim ve yemeklere tercih ederim kızım bana çekmiş:icecream:

Son düzenleme:
duruya da sanberke de kocaman maaşallah

merveye de dün kahvaltı yapmayınca bulamaç halinde kaşıkla ve reklam eşliğinde yedirdim.. ( kızlar dayanamadım aç durmasına.. biliyorum çok zararlı tv ama en azından hiç bişey yemediği şu diş döneminde bazı şeyleri bırakmaya hazır değiliz henüz .. ilerde değiştiremiyeceğimden korkmuyor değlim gerçi ama şimdilik böyle maalesef

öğlende meyve püresi hazırladım yedi uyurken süt içti .. uyanınca bir kaç tane lahana sarması yedi , akşam da sofrada bir kaç kaşık çorba içti .. biraz bizimle meyve atıştırdı.. süt içti yattı ..

bugün de yeşil fasulye pişiricem yerse bakalım :1no2:

afiyet olsun bebişlere.
Melis de süt dilimi falan çok seviyor bayılarak yiyor ama vermemeye çalışıyorum. Doktor süt ürünlerini ve çikolatayı kesti
feridecim üzülme annesin yemeyince üzülmen normal. Diş dönemi geçince düzelecektir herşey.

Ben de evde olmadığım günler yazmıyorum.
bugün yazyım şimdiye kadar. sabah: sucuklu menemen, helva, ekmek (peynir yemiyoruz)
arada misafirim vardı kek tırtıkladı meyve yemedi
öğlen: büyük bir kase sebze çorbası (brokoli, havuç, kereviz, soğan, sarımsak, domates, az az bulgur, mercimek ve şehriye) 1 dilim ekmek

merve ve melisede afiyet olsun

ferdacım neden süt ürünleri yasak kabızlık içinmi yoksa kalsiyumu fazla demiştin ondanmı?

--------------------------------------------------------------------------------

bu sabah
demir ilacindan sonra 50 ml uzum suyu
KAHVALTI 1 yumurta,1 dilim kasar peynir,1/4 dilim ekmek,3 tane zeytin,3 cay kasigi bal,2 dilim domates,100 ml aptamil.1 tane susamli cubuk.
OGLEN bir kase corba(pirinc,bulgur,havuc,patates,maydanoz,yogurt) 1/2 armut
IKINDI 100 ml meyveli yogurt,1 muz,4 tane susamli cubuk
AKSAM ONCE ben yemgimizi hazirlanirken eten istedi yarim kase yedi.
AKSAM yemegi daha vermedim bakalim yiyecek mi

merve ve melisede afiyet olsun

ferdacım neden süt ürünleri yasak kabızlık içinmi yoksa kalsiyumu fazla demiştin ondanmı?

sağol canım.
her ikisi için de, kalsiyum fazlası kabızlık yaparmış kestik 10 gün, sonra kontrole gideceğiz.

canım eten nedir? et mi yazmak istedin yoksa bilmediğimiz bir şeymi merak ettim.
afiyet olsun paşaya ne güzel yemiş.

canım eten etten demek istedim.bulgaristandan et konservesi aldim onu yemeklere katıyorum çok lezetli oluyor bizimki de onu gördü tadına bakınca hoşuna gitti ve yarım kase yedı.hemde hiç ısıtmadım oyle soguk yedi.
Ikındıde sut dilimi vereyim dedi,çok oldum yedi de süpürdü daha da istedi ama ben bilerek sadece 1 tane aldım cünkü o isteyince dayanamaycaktım ve 1 tane daha verecektim.
aksam oglenki corbanın içine ayrı biraz brokolive kabak haçladım ve kattım 1 kase yedi.2 hurma ve 1 kuru kayısı yedi.

eve geldiğimde yeni uyanmıştı uyanır uyanmaz yemediğini bildiğimden yorayım diye hemen aldım parka gittim orda bir külah yedi oynadı eve geldiğimde hazır bişi yoktu. tarhana yaptım kıyma ekledim. bir kase yedi.uykuya yakın ateşimiz çıktı.( ateş düşürücü verip uyudu.
uras asla tatlı bişi yemiyor.annem tutturmuş çikolata yiyen çocuk zeki olurmuş neden vermiyorsun diye. sanki yiyorda vermiyom.o zamanda diyorki eee tabi çocuk şekerin tadını bilmiyorki verdirmediniz bir yaşa kadar sonra bölllleee oldu ((

sanberk de tatlı yemezdi ben zaten tatlı vermiyordum.ama babaanne,anneannemze saglsun gizli gizli veriyorlar.o da yemezmiş zaten ama vere vere tatlıya alıştı.Şimdi baya yemeye başladı.

et konservesi ne güzel bir şey, hazır yemek işte, ben o kadar ihtiyaç hissediyorumki hazır yemeklere ama dışarıdakiler de güvenemiyorum çok şanslısın canım.
süt dilimine bayılıyorlar.
afiyet olsun sanberke.

mayacım hangi dişi çıkıyor urasın azılar galiba çok zorluyor baksana.
Melisin şimdilik 3 dişi patladı herhalde 4. de patlar bugün yarın ne ateş ne ishal olmadı.
Ben de annemle sürekli çikolata mücadelesi veriyorum bana kalsa hiç vermeyecektim ama sağolsun annem sürekli veriyor. Hatta 10 gün yasak biliyorsunuz annem dün yine verdi anne bari bu 10 gün verme diyorum 1 taneden ne olacak diyor. Sabır ne diyim.
Bence tamamen alışkanlık elbet sevecek, ne kadar geç alışsa o kadar iyidir.

sanberk de tatlı yemezdi ben zaten tatlı vermiyordum.ama babaanne,anneannemze saglsun gizli gizli veriyorlar.o da yemezmiş zaten ama vere vere tatlıya alıştı.Şimdi baya yemeye başladı.

işte benden bir tane daha, ahhh anneanneler.

bugun uyANINCA 70 ml orman meyve kompostosu içine 1 cay kasıgı pekmez.
KAHVALTI 1 yumurta,3 zeytin,1 dilim domates,90 ml süt,2 dilim kaşar peynir,2 halka muz,çeyrek dilim ekmek,2 çay k. bal
OGLEN 1 kase sebzeli corba,1 çorba kasıgı pilav,yarım muz,15 tane dut kurusu
İKİNDİ 1 kavanoz meyve püresi içine 1 c.k kızılcık ezmesi ve 1 çay k. pekmez,100 ml yogur2 tane ceviz içi
aksam daha vermedım ama balık hazırladım bize mantı var biraz ondan da vermeyi düşünüyorum ama ona kalm ıs artık.

afiyet olsun paşaya
duruda bugün sabah devam sütü
kahvaltı 1 yumurta 1 kk.peynir,1 küçük domates,pekmez ve biraz ekmek içi
öğlen yatmadan bisküvili süt
arada biraz armut
akşam tavuk,pilav
arada üzüm,armut,elma
gecede devam sütü içip yatar.

aksam yarim balik yedi,manti istemedi yarim kase puduink yedi ve 2 tane kuru incir.aa bide babasinin salatalik trususundan caldi.

sanırım köpek dişi geliyor bir tane azısı var diğer azılarda bişi yok ama köpek dişinin bir teki kızarmış gibi.biz hiç sırayla çıkarmıyoruz dişleri????
dün ara ara ateşlenmelerimiz devam etti. bolca huzursuzluk vardı. sabah öğle yemeklerinden çeyrek yedi üstüne süt içti akşama annemlerde mangalda balık vardı yeğenden kıskançlığa bir tabak brokoliyi beraber yediler ama balıktan yemedi ikiside.ekmek yediler toplamda bir litre sütle günü kapadık.
sabahın seferinde uynaıp kahvaltıyı pas geçtik. bende yoruldum dün çok. uyanınca babanneye gitcez birazda o uğraşsın ((
afiyet olsun bebişlernize.

canimbiraz sabir lazim bu disler ciksa rahatlariz.sANBERKIN DE YUKARDAKI AZIMLAR PATLAMAK YUZERE HER AN ISTAHIN AZILMASINI BEKLIYORUM BEN DE.:çok üzgünüm:

BUGUN AKSAM MISAFIRLIGE GIDECEGIMIZ ICIN OGLEN YEMEGI IKINDIDE YIDIRDIM TOK TUTSUN DIYE,CUNKU SANBERK YABANCI YERDE OTURUP YEMEZ.
Sabah uyaninca demir ilacindan sonra 30 ml meyve suyu ve 1 hurma
KAHVALTI 1 yumurta,1 dilim kasar,1 zeytin,1 diim domates,1 danino icine 2 corba kasigi tahilli mama,1 cay kasigi tahin,2 cay kasigi bal.80 ml sut
OGLEN ceyrek muz,1 kavanoz tahilli meyve puresi,100 ml meyveli yogurt.
IKINDI 1/2 kase corba,1/2 tavuk pirzola
AKSAM 1 sut dilimi,2 ceciz kadar balli kokos toplari,1 ceviz,yarim domates,2 susamli cubuk,100 ml sut.

sanberk bugun
kahvaltisinda 1 yumurta,2 dilim salam,3 corba kasigi tahilli mama icine 1 danino,1 tatli kasgi tahin ve 1 tatli kasigi tereyagi.80 ml meyve suyu icine 1 tatli kasigi pekmez,
ARA yarim muz,2 tane siyah uzum kurusu.1 tane hurma.
OGLEN 170 ml sut,1 kavanoz tahilli meyve puresi,1 danino.yarimsut dilimi.disirda oldugumuz icin bunlari iydirmek zorundaydim
IKINDI 1 buyuk kase mantar corbasi.yanina bisey vermedim fazla tok olmasin diye yoksa aksam yemez.
AKSAM yarim kase manti yaninda 100 ml meyveli yogurt,yarim kayisi,6 yane dut kurusu.

maaşallah paşaya.
duruda bugün sabah kalktığında devam sütü
kahvaltıda omlet,bi dilim cevizli havuçlu kek ve nar suyu
uykudan önce bisküvili süt
akşam mercimek çorbası
arada kinder pingui,elma,armut,erik ( biz yerken eline verdim öyle yedi)
şimdi ben yazarken peynirli çubuk yiyor :)
birazdan biberon verip yatırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…