Kahvaltida istahinda biraz azilma oldu ama bu disler hala cikmadi,ciksa cok rhatlarim,
buara bizimki dis fircasi kullaniyor ama sadece suyla yikariyoruz acaba dis macunu ne zamn kullanmaya baslariz?bulgaristanda bebekler icin ayri dis macunlar var yani cocuk macundAN FARKLI BURDA VARMI VE NERDE BULABILIRIM,
Canım sen sabah ara verıyormusun?ben gordugun kadarıyla kahvaltıdan dırek oglen yemege gecıyorum cunku ara verınce oglende ıstahsız oluyor oglum,arasız olmasın dıyorsa arada vazla bısey verme bırkac uzum veya yarım meyve,veya bır kuru yemıs,bunlar hemen enercı veren gıdalar oglen kadar neselı tutar bebısını ve oglende belkı daha ıstahlı olur.
demekki ikindi ogununuz proble,ilai yogurt vermeyebilirsin onun yerine meyveli sut olabilir yada yarim kase pudink icine bir dili meyve ezilebilirsin,Sanberk muzlu sut sever mesela onu denedin mi?
diş konusunu şimdi internetten araştırdım
-3 yaşına kadar dişmacunu önerilmiyormuş.
-temiz bir tülbent yada gazlı bez ıslatılarak sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra dişler temizlenmeliymiş.
-gece beslemesi yapılmamalıymış.
-süte şeker v.s. gibi tatlandırıcılar katılmamalıymış.
-çocuğu oyalamak için eline karbonhidratlı ve şekerli gıdalar yerine elma havuç gibi besleyici değeri yüksek ve diş temizliğine yardımcı gıdalar verilmeliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?