Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

canım ben ferimax kan şurubu kullanıyodum ama son iki aydır vermiyorum.antibiyotik kullanınca kesmek gerekmişti şimdi tekrar başlamam lazım aslında en azından şişeyi bitirmek istiyorum.ondan sonrada bi kan testi yaptırıp ona göre doktor gerekli görürse veririm.
duruda leke olmadı canım.ama eğer çıkmıyorsa lekeler bi dişçiye göster belki biberon çürüğü başlangıcıdır.biberon emmeyen bebeklerdede olabiliyomuş çünkü.macunuda sorarsın doktora belki o söylediğin kullanılabilir.

yesekkurler canim,mutlaka disciyle danisacam,lekeleri bebek doktora gostermistim kan ilacindan dedi,ilaci brakinca geciyor dedi ama ben rahatlamadim,disciye gostermeden rahatlamayacagim,

duru sabah devam sütü
kahvaltı omlet,domates,pekmez,danino,bi parça ekmek
öğlen uykudan önce süt
ara yoğurda muz rendeledim yarım çay kaşığı pekmez bikase,yarım dilim kek
akşam balık
aralarda elma ve salatalık tırtıkladı
yatarkende süt içecek.

dun sanberk neler yedi
KAHVALTIDA 1/2 yumurta,50 ml aptamil,1 danino,2 corba kasigi tahil mama,1 cay kasigi tahin,1 cay kasigi tereyagi,1 hurma,1/4 ekmek,1 zeytin
ARA 1 hruma,1/2 kayisi,2 tane kuru uzum,40 ml aptamil
OGLEN biraz ikindiye yaklasmisti aslinda sutlu mantarli sebzeli corba icine 1 corba kasigi pilav.yaninda 1/2 mandalina
ARA 2 corba kasigi yogurdun icine 1 danino,2 cici bebe,1/2 ceviz
AKSAM 1 kase ayni corbadan,100 gr pudink
YATMADAN once birkac yudum aptamil,

ne zamandır yazamıyordum bakıcı yedirince yazmıyordum dün ve önceki gün beraberdik bugün de evdeyim :))
çarşamba hiç bir şey yemedi diyebilirim boğaz enfeksiyonu ve dişin etkisiyle. 4. de patladı. Peşpeşe mısır gibi patlıyorlar.
dün de az yedi ama yazayım:
sabah: kahvaltıyı beklerken 2 çubuk kraker,
kahvaltıda: yarım dan az tost, 1 yumurta, biraz kayısı marmeladı
arada: 3/4 armut
öğlen: bulgur pilavı kıymalı bezelye yemeği
arada: 1 dilim kek, bir kaç çubuk
akşam: 2 köfte, yarım dilim ekmek, brokoli karnıbahar bezelye haşlama.
yatmadan da küçük bir kasenin yarısı kadar muhallebi

fena yememiş baktım da :)

bu sabah da: yarım dilim ekmek, 2 kido peynir, 1 bardak nesquikli süt, kayısı marmeladı, tereyağı.
ara yapmadık geç uyanmıştı uyudu uyanınca yemek yediririm meyvemizi ö.sonra yeriz.

fikriyecim ben de dişteki lekeleri kan ilacından zannediyorum.

ben melise 9 aydan beri vermiyorum hiç kan ilacı sizler devam ediyormusunuz?

diş macunu 3 yaştan önce kullanılmaz diye biliyorum bir de.

maşalalh kuzucuklaraa afıyet bal şeker olsunn benımkı kahvaltıyı etmıyor yaa sadece benı emıyor kahvaltıdaa bu sabah yıne bişi yemediiii((((

dün bizde bayram telaşındaydık. kahvaltıyı pas geçip (sinirlenmemek için ilk kaşıkta hayır deyince hemen kaldırdım)sabahın seherinde annemlere gittik.bir dilim ekmek ve sütle öğleni ettik bayramda yorulduk .öğlen babaannesinin tavuksulu şehriyesini içti. biz mutluluktan uçtuk. sonra yarım kasede yoğurt yedi nasıl olduysa.
akşamda bir köfte yarım patates yedi uyudu.
bu sabah bakıcı yok babaanne bizde. ben işe gitmemle dönmem bir oldu kahvaltıyı yapmamış.ekmek yemiş bide yumurta beyazı. ateşimiz var ( süt içip uyuduk...

fikriyecim ben de dişteki lekeleri kan ilacından zannediyorum.

Ben melise 9 aydan beri vermiyorum hiç kan ilacı sizler devam ediyormusunuz?

Diş macunu 3 yaştan önce kullanılmaz diye biliyorum bir de.

bız hala kan ılacı devam edıyoruz daha da edecez.nem de anlmadaım ya ılacı cok duzenlı verıyorum ıcıyor da ama kanı hala aynı degısme yok,dr da bısey demıyor hala ılacı devam dıyor,acaba baska dr mı danıs sam yanı kan ılacı hıcbırsey degımıyor.kulanmada once kan 9.2 dı kulandıktan sonra hep 10.3 duruyor 7 aıdır aynı sonuc cıkıyorsa ılacı deyısmemesı gerkmıyor mu?
Canım esın dr belkı fazla olur am aona sorsan ne yapmalıyım acaba?nasıl bır yol ızlenmelıyım?

sorarım fikriyecim eşime. Ben kullanmıyoeum hiç ama melisde kansızlık yok. Sen pekmez de veriyorsun pekmezin üzüm pekmezi olmasına dikkat etsen sonuç değişir belki. Kansızlık üzerinde etkili olam üzüm pekmezi.

tesekkur edeım canım,uzum pekmezı coktan vermedım onu da baslayım,

fikriyecim eşime sordum çok detaylı bilgisi yok branşı değil ama kabataslak şöyle cevap verdi çocuk hızla büyüyor bu dönemlerde kan az geliyordur dedi, ama önemli değil zamanla toparlar dedi.
Bi de eğer çok süt içiyor yada ilacı süt ürünleriyle birlikte veriyrsa demir ilacı işe yaramaz dedi ama ben senin bu konuya dikkat etiğini biiliyorum.

işte tatlım yeşil yapraklı sebzeler ıspanak gibi yedir bolca, üzüm pekmezi vs. geçer üzülme.

ben de yazayım melis ne yedi (sabahı yazmıştım da tekrar yazıyorum düzenli olsun diye):
sabah: yarım dilim ekmekle 2 kido peynir, kayısı marmeladı, 1 bardak nesquikli süt
ara yok
öğlen: kıymalı bezelye yemeği, bulgur pilavı
arada: 2 cicibebe, 2 susamlı çubuk, 1/4 armut, 1 kuru kayısı
akşam: 1 köfte, makarna, brokoli
yatmadan biraz kavun.

afiyet olsun melise
duruda bugün sabah kalktığında süt
kahvaltıda kaşar,pekmez,yumurta,biraz ekmek bi danino
öğlen uykudan önce süt
uykudan sonra tavuklu sebze çorbası,bi danette
akşam çeyrek muz,bir mandalin,bikaç çubuk
uykudan öncede yine süt.

afiyet olsun bebikleree..erende bugün sabah kahvaltı etmedıı yazdığım gıbı
öğlen yarım kase tel şehrıye çorbası,bır ıkı kaşık yoğurt
arada 10 adet çubuk kraker, yarım nar,ve 1 dılım elma,
akşam 2 balık (çinekop)
marul salatası çorbadan bır ıkı kaşık anca yedi. bırde aralarda annesütü,
yatmadan önce yıne benı emdı uyuduktan sonra 200 ml ineksütü içti gece yıne aanne sütüne devamm:))))

masallah,canim oglusun hem anne sutu hem inek sutu mu da iciyor,cok iyi nek sutu iciyorsa memeden kesince sutten eksik kalmaz.

Cok tesekkur ederim canim,biraz rahatladim,evet kan ilaci sut urunlerle karistirmamak lazim onu biliyorum,Zaten burda da yaziyorum bazen kan ilacindan sonra mutlaka biraz meyve veya meyve suyu veriyorum.Tesekkurler.a.s.

bu sayfayıda takip edemiyorum bayağıdır.
Elçin artık ne bulursa yiyor. bütün yemeklerden yediriyorum.
yoğurt mutlaka yiyor. haşlanmış yumurta yemesede tavada pişirilmiş yumurtaya bayılıyor.
muz delisi oldu son zamanlardada.
yeni yeni çikolata falan yemeye başladı. pek vermiyordum. gerçi yine fazla vermiyorum ama eline geçirincede yiyor.
balığı çok seviyor. üzüme bayılıyor. elmayı ısırarak yiyor. yani ona yiyecek olsunda artık ne olursa olsun :))
tek istemediği şey süt. yani inek sütü. onu içmiyor. gerçi hala emiyor belki o yüzdendir.
son zamanlardada bardak merakı başladı. suyu bardaktan içmeye bayılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…