yarasın fıstıgıma
bizdede gene diş telaşı başladı 3 ve 4.cü köpek dişleri kabardı geliyor sonrada bitiyor ohhhh:lepi::lepi:
maaşallah eloşa darısı bizlere
duru hanım trabzonda bol bol organik kara lahanalardan yesin bakalım .. kaydirigubbakcemile3 10 gün kadar yoklar malum trabzonda olacaklar o gelecek bu sefer de kısmetse ben gidicem .. inş. yollarda hasta olmaz kızçeler ..
merve öksürüyo bugün balgam sökücü aldırdım .. akşam başlıcaz .. çok kolay hasta oluyo mervem .. yemezse olacağı bu .. 1-2 aydır iştahla yediği olmadı diyebilirim .. ben de pek yazmıyorum :gitme:
sabah geç kalktık yumurta peynir bisküvi ıhlamurda ezdim ilacını verdim .. muz içine kestane bal ve az fındık ekledim .. tavuk pilav yer kalkınca yoğurt .. akşam da hurma - cennet meyvesi de deniyo onu yedircem .. muhallebi yemez sanırım geç kalkınca bir öğün az oluyo gece de süt içerse içer .. bu yazdıklarımı zorla bir kaç kaşık yedirebiliyorum sütü bile içmiyo ki önceden bayağı içerdi diş de yok .. boğazı acıyo belki ama bugünlük değil uzun zamandır iştahsız.. evdeki tartımda 11,2 çıkıyo kilosu kıyafetle boyu da 77 cm ölçtüm hiç bir değişiklik yok .. 1-2 aydır aynıyız..:umursamaz: hasta olmasında gerisi olur ..:Saruboceq:
febici sengeciyordun aklimdan,jacgundur hic goremiyormu seni,Merveyi sorcaktim ben,yazmadigina gore istahsiz gunleri yasiyorsunuz diye dusundum.Canim masallah ama kilosu cok iyiyimis,Sanberk de bu kadar o kadar cok yedigne ragmen.Demekki Merve yediklerinden tam faydalaniyordur.Canim sen vitamin veriyormusun ,ben vermiyordum ama 2 aydir devamli veriyorum eskisine gore istahimiz daha iyi,masallah deyim.boyuda birden uzadi.
geçmiş olsun merveciğe.
canım melis de çıplak 9.2 kilo :))) ama kış kayefetleri ile 10 yakın çıkar herhalde giyisili. merve daha ne olsun tatlım yediği yetiyorki kilosu normal canını soıkma hiç.
bizde bugün evde beraberiz oğlumla.her haftasonu olduğu gibi gene kahvaltımızın yarısını (yumurta peynir ekmek süt bulamacı)yiyebildik. bir haftadır kardeşim bendeydi. abla diyor bakıcı hepsini yediriyor üstüne doymadı diye bir tabakda tahıllı süt yapıp yediriyor. bu sana yapıyor. bende ısrar etmedim üstüne ekmek verdim.
canım bizde de tam tesrsi oluyor ben daha iyi yedirdiğimi düşünüyorum oyunla falan. Acaba bakıcı tv karşısında yada değişik oyunlarlamı yediriyor bir gün izleme olanağın olsa.
arkadaslar Sanberkin kansizligi var demistim,surda birkac gun kahvalti disindan demire zengin olan besinler sut urunlerle birden vermemeye calistim.ogluma kan alindi birkac gun icin hemoglobin 10.2 den 10.4 cikmis,vazla gozukmese de sadece bir kac gun icin bence iyi bir sunuc,sizce nasil?Lutfen bana dogurusunu soyleyin,kendimi kandirmayim bosu bosuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?