Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

mayalıhamur öyle bizim bakıcı da öyle yemeğini o uyurken yiyor mama sandelyesini bile silip önlüğünü yıkamıyor bir kere gördüm de şaşırdım. 1 sn yanından ayrılmıyor, bunu farkediyorlar tabi. Canını sıkma sen de 5 gün bakıcıyla güzel yiyorsa daha iyi, yaa tam tersi olsaydı .

feridecim üzülme yemiş mervoşum işte demekki yetiyor annesi.

fikriye bence çok güzel bir gelişme tabi yükselir bence bu kadar kafana takma.Sen çok bilinçli bir annesin sanberk de çok güzel yiyor düzelicektir merak etme.

fikriyecim bencede guzel cnmm yukselmiş işte n eguzell devam edersenn daha çok yukselir kansızlığı kalmaz kuzununnn

ben uzun zamandır hiç kanına baktırmadım .. bilmiyorum şu an nasıl önceden sınırda çıkmıştı..

ferda üzülme cnm artık büyüdüler acıkınca kıyameti koparacakları günler yakındır.. yani inşallah :)

biz bugün dışarıda kahvaltı yaptık miktarlarını bilmiyorum ama sanırım fena yemedi: menemen, peynir (beyaz, kaşar ve tulum), biraz yumurta, tereyağı, vişne ve gül reçeli, 2 dilim ekmek içi, domates
öğlen: tavuklu karışık sebze püresi (125 gr kavanoz) ve makarna
akşam: 1 küçük kase şehriye çorbası, mantı ve küçük bir dilim biftek
annemlerdeydik biraz şımarttılar hoşuma gitmedi ama yedi: 2 ayrı çikolata yarım dilim kek 1 petit beurre bisküvi
bugün meyve yemedi hep dışarıdaydık sebze yiyince önemsemedim neyse h.içi düzenimizi kurarız yeniden.

inşallah canım ben de o günleri bekliyorum.

Canim dr degistirmedim ama maalesef bu son iki kez kisa ariklarla kan alindi,cilte cok kotu lekelr cikmisti kasinmaktan yaralar oldu,cilt dr da kan istedi cinko eksikligi olabilir dedi,bizde onun icin kan alanirsa kansizligi icin de bakalim dedik.cinko eksigi de cekti ama cok az minimum deger 78 Sanberkin ise 76 cikti.Vitamini degistirdik simdiya kadar verdigim minadex ti o sadece vitamin ve balik yagi.Simdi nutrigene gectik aldigimiz hem kansizlik icin icinde 13 vitamin ve 4 mineral var.Simdilik boyle devam edecez.artik kismet ise yakinda kan aldirmayacaz,18 aylik olunca o zamn tekrar kan sayimi yapilcak.Bizimki son iki kez damardan alindi daha onceden parmaktan aldilar hep.

Arkadaslar ne guzel moral veriyorsunuz bana,zaten seizinle paylasinca beni derdimi anlayan olunca rahatliyorum biraz.Duzelecegini biliyorum ama sizde beni anlarsiniz anne yuregi iste,yavrusu icin en iyisini istiyor.

geçmiş olsun tatlım. ya ben vimin c yi almadan önce nutrigeni çok aradım buradaki ecza depolarında yok henüz( bi 10 güne bitecek vimin c .tekrar sorayım bi dfahakine bende ondan almak istiyorum.haftasonları unutuyorum hep vermeyi ablada az veriyor sanırım.12. ayda aldık hala bitmedi şurup (

Canim bebegin 15 aylik degilmi?!2 ayligndan beri ayni sisemi kullaniyorsunuz bildigim kadariyla bir sise 2 ay verebiliyor kalani da cope tabi.Bide ne kadar doguru bilmiyorum ama surekli ayni vitamn surubu kullanilmamasi gerekiyor her seferinde degistirmesi gerekiyor.Ben nutrigeni 10 aylikken vermistim ama fazla degil tadi begenmemisti hep kusuyordu ve brakmistim.Simdi tekrar buna donduk umarim bu sefer iyi gelir.

yedikleri
KAHVALTI yumurta,meyve suyu,danino,kayisi
ARA meyve puresi,pekmez,
OGLEN mercimek corbasi,meyve puresi,ekmek
IKINDI yogurt,muz
AKSAM ayni corba,dolma,meyve suyu,pekmez
YATMADAN ONCE danino

bende vimin c veriyorumm aynı kan ilacının tadı iğrenç ben iştahsızlığı için veriyorum ama pek işe yaramadı sankii bakalım bitsindee değiştiriz bizdee

evet tatlım 15 bitti 16 aydayız. alttaki çizelgem kaybolmuş zati zor bulup yapmıştım (
eşime sordum şimdi ikinci şişedeyiz dedi onun hafızası daha kötüdür ama yarın bi ablaya sorayım??? olmadı atayım bari (( minadeksi beğenmedi benimkide viminc nispeten iyi tadı.nutrigeni olmadı hiç almıyayım tadı kötüyse.teşekkürler uyarın için...

yedikleri
KAHVALTI yumurta,meyve suyu,danino,kayisi
ARA meyve puresi,pekmez,
OGLEN mercimek corbasi,meyve puresi,ekmek
IKINDI yogurt,muz
AKSAM ayni corba,dolma,meyve suyu,pekmez
YATMADAN ONCE danino

bunları yiyen bir çocuğun suni haplara neden ihtiyacı olsun ki.. hiç anlamadım ..

kendinizi üzmeyin lütfen sanberk in beslenme şekli çok güzel maaş.. eminim hiç bi sorun yoktur..a.s.

Ben de anlamis degil acikcasi,Sanberkten daha koru beslenn cocuklari var ama masallah hic bir sorunu yok ne kansizlik ne herhangi vitamin eksikligi yooktur.dr muz biraz rahatliyorsa onun gorusune gore Sanberk ck hizli gelisitidi icin.Umarim boyledir.

bugun
SABAH yarimm yumurta,yarim kase sehriye icine 1 k.k peynir,1 cay kasigi tereygi.cok az sut
ARA 1 kavanoz meyve puresi,1 tatli kasigi pekmez
OGLEN bulgurlu ispinak,azicik sut,cikolata
IKINDI meyveli yogurt cubuk
AKSAM uyuduruk bir corba=biber,havuc,maydanoz,pirinc,patates,kiyma
meyve puresi,pekmez

Son düzenleme:
sanberke afiyet olsun .. önümüzdeki ay belki ben de baktırırım kanına .. şimdiye kadar kalsiyumuna hiç baktırmadım ben doktorunuz mu söyledi siz mi istediniz testi ? ferdacım melisin cal. fazlası old. nerden anladınız cnm ?

ben yazmıcam yediklerini moralim bozuluyo balgamı var hırıl hırıl ben de sekrol veriyorum bi kaç gündür .. burnu akıyo .. çürük d.tlü kızım klava: :asigim:

Canim biz istemedik,Sanberkin vucufunda hep lekeler dukuntuler cikiyor,ciltciye goturduk o cinko eksikligine bakalim dedi belki ondan oluyor demisti.Ben de kan aliniyorsa o zamn diyer onemli mineraller ve vitaminlere bakalim dedim.Hepsi iyi cikti ama hep dusk sinirlarda.Bizim dr pek vitamin veren bir dr degil,ancak hasta olunca supravit vermisti.Ama bu sonuclardan sonra vermeye basladik.Bize ciltci vitamini yazmisti cocuk dr degil.

onca vitaminli besinleri tüketmesine rağmen mi alt sınırda ben de bunu anlayamadım fikriyecim .. o zaman benim kızın durumu fenadır yani .....

onca vitaminli besinleri tüketmesine rağmen mi alt sınırda ben de bunu anlayamadım fikriyecim .. o zaman benim kızın durumu fenadır yani .....

Yok canim boyle dusunme bence.Her bebek farkli benimki iyi besleniyor diyebilirim ama her yemeginden sonra mutlaka buyuk toaletini yapiyor ve benim fark ettigm sey cok kez bazi seyler verdigim gin i cikiyor.yani hic faydalanmamis.Onun icin eksik kaliyor bazi vitamin ve mineraller.

tadını beğenmediği şurubu içirmek eziyet gibi melis asla ağzını açmıyor. Şimdiki ilaçlarımızdan çok memnunuz, kabızlık için olandan da vitamininden de. Ben melise multitabs hap kullanıyorum bayılıyor kıtır kıtır çiğniyor, ben de elevit içiyorum benden de geçiyordur tabi.

Ben de anlamis degil acikcasi,Sanberkten daha koru beslenn cocuklari var ama masallah hic bir sorunu yok ne kansizlik ne herhangi vitamin eksikligi yooktur.dr muz biraz rahatliyorsa onun gorusune gore Sanberk ck hizli gelisitidi icin.Umarim boyledir.

canım içini ferah tut ben de ferideye katılıyorum sanberki çpk güzel besliyorsun, ben de doktorunlaaynı fikirdeyim çok hızlı büyüme gelişme dönemindeler böyle olması normal bence.

feridecim melisin kabızlık problemi vardı biliyosun ondan tetkikler tahliller istenmişti o arada yapıldı biz neler yaptırmadıkki allerji testlerine kadar. Bu arada herşey yoluna girdi hergün ğlamadan yapıyor, doktoruyla konuştum ilaca 6 ay devam edecekmiş sonra bir daha görüşeceğiz, günde 1-2 kaşık veriyorum duruma göre.

canım kaaksında geri çıkanlar diyorsan sindiremediği şeylerdir onlar mesela melise mısır verince dişi de yoktu ya yavrunun olduğu gibi çıkıyordu. Domates kabukları vs çıkar geri üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…