Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

kuzum ne yedi yazamamışım kaç gündür ama fena yemedi dünü yazayım bari

sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 iri çeri domates, 1 dilim ekmek içi, 1 zeytin tabağına koydum yedi az kalmıştı.
arada yarım armut biraz muz yemiş
öğlen anneannesi ile dedesi parka götürmüş orada da yemek yedirmişler. 2 köfte, pilav, 1 danino yemiş ve ayran içmiş
akşam: 1 küçük kase çorba, makarna, 1 köfte ve tavuk patates kerevizli sulu yemekten biraz yedi
uyumadan da biraz kurabiye falan atıştırdı.

ohh maşallah ek gıdalara başlamışız...
kız yumurtanın hepsini mi yiyo...
muzu falan nasıl yer küçücük bebek...
makarna köfte mi...akannehirkafamçokkarıştı
ben daha hiç bişey vermedim valla...

tatlım 20008 temmuz annelernin sayfası burası... bebeklerimiz küçük değil hepsi eşşek kadar oldular:))

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy sonradan farkettim ben de çok güldüm kendime... ben 2009 annesiyim de.. karıştırmışım...sabah sabah kusuruma bakmayın artık.. :roflol:

ayy sonradan farkettim ben de çok güldüm kendime... ben 2009 annesiyim de.. karıştırmışım...sabah sabah kusuruma bakmayın artık.. :roflol:

tahmin ettim zaten canım hatta içimden dedimki inşallah bu gazla gidip el kadar bebeğe domatesli makarna yapıp akşamada hamburger ısmarlamaz:))

:))) sabah sabah ben de çok güldüm :)) daha 4 aylık kuzucuk.

tahmin ettim zaten canım hatta içimden dedimki inşallah bu gazla gidip el kadar bebeğe domatesli makarna yapıp akşamada hamburger ısmarlamaz:))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
ayy alemsin.. yok canım Allahtan 2008 eylül annesiyim aynı zamanda...

40ın çıkmadan hamile mi kaldın canım??? ne zordur 2 bebeğe bakmak. Ben bir taneyle başedemiyorum Allah yardımcın olsun.

benim cadıya tahin pekmez almıştım. Şimdiye kadar hep babaannesini yolladığı şekersiz elma pekmezi yediriyordum onu seviyordu bitti üzüm pekmezi aldım koskanın organikmiş iyidir inşallah. Karışımı çok da sevmedi ama yeni gıdaalışır belki.

kahvaltıda: 1dilim peynir, 1 iri çeri domates, 1 zeytin, 1 dilim ekmek içi, pekmez tahim 1 tk ağzına teptim, biraz karışık meyve reçeli biraz tereyağı, tahin helvası (bunu çok seviyor, tabağına kaoyduğum bitince ağladı bitttttt diye bağırdı bitmiş, bayaaa yedi en sonunda kaçırdım). 1 tane de cicibebe.
arada meyve yediririm
öğlen benim anneanneme gideceğiz balık var menüde.

masallah bebişleree ege de dünü yazayımm
sabah cicibebe yumurta süt peynir pekmezz 1 kase
2 yoğurt
yarma çorbası yoğurtlu yumurtalı unluu besleyici yani)
akşam bizimle 2 köfteye yakın yedi
muhallebisinidende az bıraktı evde deildik baska yerde yemek istemio bazenn dikkat cekicii şeyler yoktu çocukları yok ondan herhalde:)

Masallah Melise insallah hep boyle guzel yemek yesin.

sağol canım inşallah çocuk adeta bağırsaklarını tam boşaltmaya başladı diye yiyor belki biraz kilo da alır :))

canım melis de öyle, dışarıda adeta aç kalıyor hiç yemiyor ilgileri dağılıyor herhalde.

mısır unlu peynirli yumurta .. öğlen komşudaydık orda hamurdan filan biraz yedi ..pek bişey yemedi doğrusu .. ikindi brokoli çorbası içti zorla bir kaç kaşık .. şu an uyuyo .. tavuk var menüde .. belki meyve ve yoğurt da yer ve yatar ..

inşallah yemiştir mervoşum.

bizimkide dün neler yedi toplu yazayım ben meyveyi biraz aksatmaya başladım kendime kızıyorum.

sabah kahvaltıda: 1dilim peynir, 1 iri çeri domates, 1 zeytin, 1 dilim ekmek içi, pekmez tahim 1 tk ağzına teptim, biraz karışık meyve reçeli biraz tereyağı, tahin helvası, 1 tane de cicibebe.
arada: 6 üzüm (unutmuşum ekledim)
öğlen 1 iri çinekop, domates biraz pirinç pilavı, 1 danino
akşam 1 küçük kase çorba, yarım tabak sulu köfte
yatmadan muhalledi (küçük kase), 1 kinder çikolata, biraz muz

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok mutluyum. dün oğlum marul salatası yedi ilk defa.dün sofrada kalabalıktık babamlar vardı. ortada bol nar ekşili salata vardı dedemiz çok güzel yer bizimkinede çatal vermiştik daldırdı daldırdı yedi bi beş çatal kadar marul salatasından dedesine baka baka.yemeyenin bile yiyesini getirir şekilde yer babam sanırım dayanamadı velet. sözde pütürlü yemiyoruz ama marulları yuttu valla. sonra domates aldı eline ilk defa obsesfiliğinden öle sulu şeyleri almaz ellemezdi batıra çıkara bir domates yedi.
sabahta peynir yemiş ilk defa ısıra ısıra dedesiyle.
aslında herhaftasonu gidiyoruz annemlere beraber oturuyoruz sofraya ama bizimki yeni yeni iştirak ediyor.
sanırım bakıcımız karşısında yemek yemiyor o kadar ye diyorum senden görsün özensin ama ((
dün çok yememiş tüm gün ama akşam yedikleri bana yetti.
bu arada nutrigene başladık.
afiyet olsun tosuncuklara...

Insallah Mervecim de daha cok yemek yemeye baslar ,annesini uzmesin bu kadar.
Masalah Melise,annesi bu guzel menulari nasil hazirliyorsun anlamiyorum,calistigina ragmen yemekleriniz hep cesit cesit.Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…