Arkadaşlar çok mutluyum. dün oğlum marul salatası yedi ilk defa.dün sofrada kalabalıktık babamlar vardı. ortada bol nar ekşili salata vardı dedemiz çok güzel yer bizimkinede çatal vermiştik daldırdı daldırdı yedi bi beş çatal kadar marul salatasından dedesine baka baka.yemeyenin bile yiyesini getirir şekilde yer babam sanırım dayanamadı velet. sözde pütürlü yemiyoruz ama marulları yuttu valla. sonra domates aldı eline ilk defa obsesfiliğinden öle sulu şeyleri almaz ellemezdi batıra çıkara bir domates yedi.
sabahta peynir yemiş ilk defa ısıra ısıra dedesiyle.
aslında herhaftasonu gidiyoruz annemlere beraber oturuyoruz sofraya ama bizimki yeni yeni iştirak ediyor.
sanırım bakıcımız karşısında yemek yemiyor o kadar ye diyorum senden görsün özensin ama((
dün çok yememiş tüm gün ama akşam yedikleri bana yetti.
bu arada nutrigene başladık.
afiyet olsun tosuncuklara...
Arkadaşlar çok mutluyum. dün oğlum marul salatası yedi ilk defa.dün sofrada kalabalıktık babamlar vardı. ortada bol nar ekşili salata vardı dedemiz çok güzel yer bizimkinede çatal vermiştik daldırdı daldırdı yedi bi beş çatal kadar marul salatasından dedesine baka baka.yemeyenin bile yiyesini getirir şekilde yer babam sanırım dayanamadı velet. sözde pütürlü yemiyoruz ama marulları yuttu valla. sonra domates aldı eline ilk defa obsesfiliğinden öle sulu şeyleri almaz ellemezdi batıra çıkara bir domates yedi.
sabahta peynir yemiş ilk defa ısıra ısıra dedesiyle.
aslında herhaftasonu gidiyoruz annemlere beraber oturuyoruz sofraya ama bizimki yeni yeni iştirak ediyor.
sanırım bakıcımız karşısında yemek yemiyor o kadar ye diyorum senden görsün özensin ama((
dün çok yememiş tüm gün ama akşam yedikleri bana yetti.
bu arada nutrigene başladık.
afiyet olsun tosuncuklara...
Insallah Mervecim de daha cok yemek yemeye baslar ,annesini uzmesin bu kadar.
Masalah Melise,annesi bu guzel menulari nasil hazirliyorsun anlamiyorum,calistigina ragmen yemekleriniz hep cesit cesit.Tebrikler.
Masallah masallah,masallah,hep boyle olsun insallah.
Canim ben de oglumun onunde pek iyemiyorum ama kendimi zorladim kahvaltimiz ve aksam yemegimiz beraber yapiyoruz.Cok karistiriyor batiriyor ama yemekten zevk alsin diye katlaniyoruz.
kızlar sabah aydına gidiyoruz.. bir hafta otelde kalıcaz.. nasıl geçecek bilmiyorum .. tv siz yemek yemeye alışır inş. orda merve .. bu bir hafta nasıl geçecek hiç bir fikrim yok :sinifsinif: inş. güzel geçer bol bol gezeriz.. herkesi öptüm..
kızlar sabah aydına gidiyoruz.. bir hafta otelde kalıcaz.. nasıl geçecek bilmiyorum .. tv siz yemek yemeye alışır inş. orda merve .. bu bir hafta nasıl geçecek hiç bir fikrim yok :sinifsinif: inş. güzel geçer bol bol gezeriz.. herkesi öptüm..
merhaba kızlar ben geldimmmm a.s.
gün gece geldik tatilimiz güzel geçti herşey yolundaydı şansımıza havalarda çok güzeldi gezdik geldik.
geçmişe çok bakamadım göz attım sadece bütün bebeklere afiyet bal şeker olsun.
duruda oralarda babaannesinin yaptığı süzme yoğurtlardan,kestane ballarından,tereyağlarından yedi :) çok yormadı beni ne yemek yapıldıysa az az yedi çok şükür.hele bahçedeki karaüzümleri çok sevdi çekirdekli ve kalın kabuklu olmasına rağmen onlardan çok yedi.
köyde olduğumuz için çok tenhaydı oralar doğal karantina içindeydik yani yine geldik bu kalabalığa korkular başladı.
herşeye rağmen insanın evi gibi yok çok özledim evimi bilgisayarımı sizleri.opuyorumnanaktan
duru 7 gibi kalktı kakasını yaptı sonra süt verdim tekrar uyudu geç yattığı için 11,30 gibi kalktı bi daha.
sonra bizimle kahvaltı yaptı kaşar,labne,bal,incir reçeli,domates,az ekmek,bi tanede danino yedi.
arada üzüm yedi.
kızlar bizimki yiyor içiyor ama çok uzun sürüyor beslenmemiz ve sıkıcı bir hal alıyor.bir çay kaşığının içini üç kez ağzına götürüp yediiryorum. ağzını açmıyor aradan sokuşturmaya çalıştırıyorum.sevdiği şeylerde bile durum aynı. sizinkiler ağzını açıyormu? ağzını açsa bile aldığı miktar asla değişmiyor.
bide son zamanlarda eşim söyledi onunla birlikte bende dudağımı yalayıp yutkunuyormuşum. yemek sonunda çenem ağrımış oluyordu ondanmış. psikopatmı oldum ki?
ferdacım sağol canım a.s.
melisede geçmiş olsun eğer çorbadan başka farklı bişey vermediysen ondandır muhtemelen içindekileri araştır alerjik özellikli bişey varmı öğrenmek lazım.neyseki sönmüş alerjisi.
melisede duruyada afiyet olsun.hoşgeidniz.
bizde değişen bişey yok bu hafta. kayınvalidem bizdeydi 3 gündür bakıcı izinde.yedirmiş içirmiş oda az da olsa.hele cuma günü çok eğlenmişler kahvaltı bulamacının üstüne bide dedesiyle kahvaltı yapmış peynir felan ısırmş yemiş nasıl yaniii oldum????ve haftasonu gene kahvaltımız yok. ama bir haftadır köyden süt alıyorum.tek şekerli 100 ml içiyor gece yatarken. genede devam sütünü prebiyotikli diye bir öğün daha veriyorum sabaha karşı. bide hergün 150 cc kadar aynı sütten yaptığım yoğurdunu yiyor.
bide kraker diyor her yemeğin üstüne yeneceğini biliyor.
afiyet olsun tosuncuklara..
kızlar bizimki yiyor içiyor ama çok uzun sürüyor beslenmemiz ve sıkıcı bir hal alıyor.bir çay kaşığının içini üç kez ağzına götürüp yediiryorum. ağzını açmıyor aradan sokuşturmaya çalıştırıyorum.sevdiği şeylerde bile durum aynı. sizinkiler ağzını açıyormu? ağzını açsa bile aldığı miktar asla değişmiyor.
bide son zamanlarda eşim söyledi onunla birlikte bende dudağımı yalayıp yutkunuyormuşum. yemek sonunda çenem ağrımış oluyordu ondanmış. psikopatmı oldum ki?
ay Duru mu bu inanmiyorum,41 kere masallah ne kadar cok buyumus.Sanberkten tam 1 ay buyuk ama 1 yas buyuk gibi duruyor.Masallah masallah masallah.Cok da mutlu guzukuyor.Insan baska ne ister,,,,,,cocuklarimiz mutlu mu biz daha cok mutluyuz.
Canim Sanberkin dis doneminde oyle yapiyor,suan da bir tane disi cikiyor ve ogunlerimiz birbirine girdi.dr yarim saatten fazla yidirmesi surmemelisini soyluyor.ama dayanamiyorum bu son gunlerde hep 1 saat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?