Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

Masallah masallah,masallah,hep boyle olsun insallah.
Canim ben de oglumun onunde pek iyemiyorum ama kendimi zorladim kahvaltimiz ve aksam yemegimiz beraber yapiyoruz.Cok karistiriyor batiriyor ama yemekten zevk alsin diye katlaniyoruz.

bugun KAHVALTIDA=1/2 haslamis yumurta,2 zeytin,100 ml aptamil,1 cicibebe
ARA 1 danino,2 dilim ananas,1/4 muz,1corba kasigi pekmez.
OGLEN icin kiymali mercimek corbasi,haslamis ispinak,havuc ve patates pisirdim.icine 1 ceviz de katicam.

maşallah böyle böyle alışır belki, eski pütür günlerine döner :))

Insallah Mervecim de daha cok yemek yemeye baslar ,annesini uzmesin bu kadar.
Masalah Melise,annesi bu guzel menulari nasil hazirliyorsun anlamiyorum,calistigina ragmen yemekleriniz hep cesit cesit.Tebrikler.

fikriyecim her akşam yemek yapıyorum ne yapayım öğlene akşama ayrı genelde öğlen akşam aynı şeyi yemiyor sıkılıyor :sinifsinif:, teşekkür ederimopuyorumnanaktan.

Masallah masallah,masallah,hep boyle olsun insallah.
Canim ben de oglumun onunde pek iyemiyorum ama kendimi zorladim kahvaltimiz ve aksam yemegimiz beraber yapiyoruz.Cok karistiriyor batiriyor ama yemekten zevk alsin diye katlaniyoruz.

yemeklerinizi beraber yiyin şekercim. Ben sırf bunu sağlamak için ö.sonraki ara öğünü kaldırdım akşam yemeği saatini öne çektim bizimle akşam yemeği yesin beraber sofraya oturalım diye. Kocaman önlükler ver kollu onlardan alırsan rahat edersin kolları bile kirlenmiyor. Bizimki dün sulu köfteyi ve çorbayı bile kendisi yedi ama üzeri kirlenmedi pek önlük sayesinde.

kimse yazamamış ben kızımın dününü yazayım bari.

sabah normal kahvaltı yaptı domatesli omlet ve tost yedi kaşar yedi 2 çay kaşığı tahim pekmez ekmek
arada bir danino biraz armut
öğlen pirinç pilavı ve sulu köfte ve 1 küçük kase oğurt hem de hemsini kendi yedi :)
akşam bulgur pilavı 1,5 pirzola 1 küçük biftek domates
yatmadan 1 dilim kek 1 süt dilimi daha ne yedi bilmiyorum annemle babam tepiştirdi.

bugün kahvaltıda 1 kayısı yumurta domates peynir 2 tk tahin pekmez puğaça biraz kek
arada nar (ilk defa yedi becerdi çekirdeklerini yiyemez diyordum ama yedi alttan çıkar mutlaka :)) 1 danino
öğlen dışarıda yiyeceğiz bakalım köfte falan yer herhalde

kızlar sabah aydına gidiyoruz.. bir hafta otelde kalıcaz.. nasıl geçecek bilmiyorum .. tv siz yemek yemeye alışır inş. orda merve .. bu bir hafta nasıl geçecek hiç bir fikrim yok :sinifsinif: inş. güzel geçer bol bol gezeriz.. herkesi öptüm..

merhaba kızlar ben geldimmmm a.s.

gün gece geldik tatilimiz güzel geçti herşey yolundaydı şansımıza havalarda çok güzeldi gezdik geldik.
geçmişe çok bakamadım göz attım sadece bütün bebeklere afiyet bal şeker olsun.
duruda oralarda babaannesinin yaptığı süzme yoğurtlardan,kestane ballarından,tereyağlarından yedi :) çok yormadı beni ne yemek yapıldıysa az az yedi çok şükür.hele bahçedeki karaüzümleri çok sevdi çekirdekli ve kalın kabuklu olmasına rağmen onlardan çok yedi.
köyde olduğumuz için çok tenhaydı oralar doğal karantina içindeydik yani yine geldik bu kalabalığa korkular başladı.
herşeye rağmen insanın evi gibi yok çok özledim evimi bilgisayarımı sizleri.opuyorumnanaktan

duru 7 gibi kalktı kakasını yaptı sonra süt verdim tekrar uyudu geç yattığı için 11,30 gibi kalktı bi daha.
sonra bizimle kahvaltı yaptı kaşar,labne,bal,incir reçeli,domates,az ekmek,bi tanede danino yedi.
arada üzüm yedi.

kız ne işiniz var aydında köye gitmicekmiydiniz yanlışmı biliyorum.
neyse canım merveyi sorun etme tatilinin tadını çıkar az az herşeyden yese yeter ona.
orda havalar güzeldir bol bol gezin resim çekinin :)

iyi yolculuklar canım umarım güzel geçer merve de güzel yer opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım durucuk da hoşgeldi tatilinin güzel geçmesine sevindim. Ohh ne güzel doğal beslenmiş.

afiyet olsun kuzucuğa.

harika çıkmış fotolarda durucuk bayıldım şeker kızım benmim.

kızlar bizim babamız şehir dışındaydı 4 gün annnelerlerde kaldık fena yemedi ama mama sandalyesi olmadığı için çok zor yedi dolaşa dolaşa beni de peşinden koştura koştura.
bugün allerji olmuş yediği bir şey dokundur herhalde ne anlamadıktarhana çorbası olabilirmi uzun zamandır vermiyordum kabızlık yapıyor diye dün ilk defa verdim çok uzun süreden sonra yeni bir tarhana ev tarhanası ama içindeki otlar mı dokundu yada başka birşeymi neyse ilaca cevap verdi söndü hemen ama bilmemiz lazım neye alerji yaptığını CADIARZU

ferdacım sağol canım a.s.

melisede geçmiş olsun eğer çorbadan başka farklı bişey vermediysen ondandır muhtemelen içindekileri araştır alerjik özellikli bişey varmı öğrenmek lazım.neyseki sönmüş alerjisi.

tatlım ne tarafa geliyorsnuz? özel mesajımı almadın sanırım. iki gündür hava çok güzel burda. bizde bugün güneşlendik geldik.iyi tatiller tekrar.

melisede duruyada afiyet olsun.hoşgeidniz.
bizde değişen bişey yok bu hafta. kayınvalidem bizdeydi 3 gündür bakıcı izinde.yedirmiş içirmiş oda az da olsa.hele cuma günü çok eğlenmişler kahvaltı bulamacının üstüne bide dedesiyle kahvaltı yapmış peynir felan ısırmş yemiş nasıl yaniii oldum????ve haftasonu gene kahvaltımız yok. ama bir haftadır köyden süt alıyorum.tek şekerli 100 ml içiyor gece yatarken. genede devam sütünü prebiyotikli diye bir öğün daha veriyorum sabaha karşı. bide hergün 150 cc kadar aynı sütten yaptığım yoğurdunu yiyor.
bide kraker diyor her yemeğin üstüne yeneceğini biliyor.
afiyet olsun tosuncuklara..

kızlar bizimki yiyor içiyor ama çok uzun sürüyor beslenmemiz ve sıkıcı bir hal alıyor.bir çay kaşığının içini üç kez ağzına götürüp yediiryorum. ağzını açmıyor aradan sokuşturmaya çalıştırıyorum.sevdiği şeylerde bile durum aynı. sizinkiler ağzını açıyormu? ağzını açsa bile aldığı miktar asla değişmiyor.
bide son zamanlarda eşim söyledi onunla birlikte bende dudağımı yalayıp yutkunuyormuşum. yemek sonunda çenem ağrımış oluyordu ondanmış. psikopatmı oldum ki?

ay Duru mu bu inanmiyorum,41 kere masallah ne kadar cok buyumus.Sanberkten tam 1 ay buyuk ama 1 yas buyuk gibi duruyor.Masallah masallah masallah.Cok da mutlu guzukuyor.Insan baska ne ister,,,,,,cocuklarimiz mutlu mu biz daha cok mutluyuz.

Canim Sanberkin dis doneminde oyle yapiyor,suan da bir tane disi cikiyor ve ogunlerimiz birbirine girdi.dr yarim saatten fazla yidirmesi surmemelisini soyluyor.ama dayanamiyorum bu son gunlerde hep 1 saat oluyor.

yavuk gğsü vermiştim ya bir de onu denedim ondan değil çorba kalıyor birtek. Ama eşim diyorki bir şeyi ilk yiyişinde olmazmış allerji2-3-4. yyiyişinde ortaya çıkabilirsiş yani herşeyden olabilir diyor kafam karıştı. Biz çok allerji testi yapmıştık kilo almasının yavaşlığı ve kabızlığı için ymurta beyazına çok az çıkmıştı çocuk allerji uzmanı önemsiz demişti yediriyorum zaten başka bir şeye çıkmamıştı bilmiyorum bakalım.
Kabızlık problemi çozülünce kilo almaya başladı kuzucuk 1 ayda 500 gr almış ayda ortalama 250 alıyordu uzun süredir. İnşallah böyle devam eder.

dışarıda güzel yiyorlar bazen kalabalık sofralarda özellikle. Canım sen hep babanın karşısında yedir iyi yiyor :)

iştahı yokken öyle oluyorlar melsin iştahı yokken 1 saat uğraşsam bile yemiyor bazen ben uzatmıyorum onun için hiç deli oluyorum çünkü. Hepimiz psikopat olduk bence akannehir

ay Duru mu bu inanmiyorum,41 kere masallah ne kadar cok buyumus.Sanberkten tam 1 ay buyuk ama 1 yas buyuk gibi duruyor.Masallah masallah masallah.Cok da mutlu guzukuyor.Insan baska ne ister,,,,,,cocuklarimiz mutlu mu biz daha cok mutluyuz.

evet duru öyle, buluşmuştuk ya bizim çocuklar 1 yaş duru 2 yaş gibiydi boyu kilosu duruşu hareketleri herşeyiyle ablaydı.

Canim Sanberkin dis doneminde oyle yapiyor,suan da bir tane disi cikiyor ve ogunlerimiz birbirine girdi.dr yarim saatten fazla yidirmesi surmemelisini soyluyor.ama dayanamiyorum bu son gunlerde hep 1 saat oluyor.

sonuşta yiyorsa iyi fikriyecim melis ağzını açmazsa hayatta açmaz istersen 2 saat uğraş çok inatçı.

melis dün biraz iştahszdı bu dece de uyuku problemi oldu 3 haftadır gündüz uyukusunu 1e düşürdüm gece güzel uyuyordu 1 kere uyanıyordu sadece abarttı son günlerde bir de kalkıp uyumak bilmiyor diş dönemimi yine bilmiyorum.
sabah 1 muz 1 dilim peynir 1 dilim domates 1 dilim helva ekmek içi biraz kek falan iyi yedi annemdeydik
arada 1 danino yarım kurabiye yedi
öğlende iştah gitti bulgur pilavı, türlü, yoğurt vardı menüde hepsindn toplamda 1 küçük kase bile yememiştir.
arada biraz elma tırtıkladı çok yedirmedim akşama güzel yesin diye.
akşam öğlenki yemekleri beğenmedi diye yeni yemek yaptım. sebzeli şehriye çorbası 2-3 tk ancak yemiştir, yoğurtlu kabak dolma yine 2-3 tk yemiştir ancak. 2 köfte yedi ama bu kadar ne ekmek ne birşey karbonhidrat yemedi.
yatmadan önce aç yatmasın diye muhalebi yaptım yarım kase yedi bu fena değildi. biraz da nar tırtıkladı

dun biz de ayniydik,beyefendim bisey begnmedi.
sabah ayri ayri kahvalti verdim ama pek bise yemegince sikildim braktim.hemen en sev digi haslamis tereyagli ve peynirli sehriye yaptim icine haslamis yumurtagi kattim.Yarisini yedi,biraz meyve suyu ictikahvalti bu kadardi.Oyle olunca kahvaltisi gec bitirdi ara vermeyim dedim direk oglen yemegine gectik.
OGLEN Ispinakli-kymali kuru fasulye vardi ancak 2 cr kasigi yedi.Bgnemedi.ama 1 kavanoz meyve puresi yedi icine 1 tatli kasigi pekmez de kattim,100 ml aptamil icti.
IKINDI fazla iyidirmeyim dedim aksam yemegi biraz dah erken vereyim diye
tek bir babymix ve 1 medine hurmasi verdim,2 tane cubuk bunlari kendizi aldi
AKSAM kesin yer dedi ama kiymali bulgur corbasindan zar zor yarim kase yidirebildim,yaninda yarim cinekop,meyve suyu ve 4 halka salatalik yedi.
YATMADAN ONCE 1 kavanoz meyve puresi yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…