afiyet olsun sanberke ben de yazayım.
sabah: 1 yumurtayla domatesli peynirli omlet, 1 dilim ekmek içi, biraz peynir, 2 kaşık danino (muzluydu sevmedi), yarım muz
arada üzüm ve 1 dilim kek
öğlen hiç bir şey yemedi diyebilirim yarım kaseden az sebzeli şehriye çorbası yemekleri ağzına sürmedi
ö.sonra öğünü vermedim iyice acıksın diye, açlıktan ağlamaya başladı ben de en sevdiği şeyleri yaptım bu arada.
akşam: makarna, 2 köfte, brokoli karnıbahar ve kabak haşlama
sonra 1 salkım üzüm 1 sütdilimi
yatmadan önce yarım kase muhallebi, 1 cicibebe
öğlen kötüydü ama sonra telafi ettik. Dişi çok kaşınıyor yemekten 15 dk önce jel sürdüm öyle yedi akşam yemeğini.
canım bilmiyorum dişmi yemeğimi beğenmedi anlamadım akşam yedi oysaki CADIARZU
denizcim sen hala bulamaçmı veriyosun sabahları,artık büyüdüler lokmalara geçmen gerek canım o zaman cicibebe vermek zorunda kalmazsın normal ekmek yer.
ben unonun büyümek ekmeğinden veriyorum sabahları bi dilim yiyor.
bu sabah
kalktığında yine 225 cc devam sütü
kahvaltıda bi yumurta,bi kk. peynir,labne,reçel,bal,mandalina suyu,bi dilim uno
arada küçük bi kase üzüm
öğlen uykusunu biraz erken uyudu o yüzden süt vermedim
kalktığında bi kase mercimek çorbası yedi
akşamada köfte,kereviz,tavuklu şehriye var ne kadar yerse artık
arada danino meyve teklif ederim
yatarkende süt
denizcim sen hala bulamaçmı veriyosun sabahları,artık büyüdüler lokmalara geçmen gerek canım o zaman cicibebe vermek zorunda kalmazsın normal ekmek yer.
ben unonun büyümek ekmeğinden veriyorum sabahları bi dilim yiyor.
bu sabah
kalktığında yine 225 cc devam sütü
kahvaltıda bi yumurta,bi kk. peynir,labne,reçel,bal,mandalina suyu,bi dilim uno
arada küçük bi kase üzüm
öğlen uykusunu biraz erken uyudu o yüzden süt vermedim
kalktığında bi kase mercimek çorbası yedi
akşamada köfte,kereviz,tavuklu şehriye var ne kadar yerse artık
arada danino meyve teklif ederim
yatarkende süt
sehriyeyi az suda kaynatiyorum cok az su kalana kadar kaynatiyorum.Sonra icine bir yumurta kiriyorum ve 2 dk karistirarak daha pisiriyorum.Pisince icine tereygi ve peynir(beyaz veye kasar olabilir) katiyorum.aysegyulcum mecburen bulamaç veriyorum cnm öle tek tek ekmek versem sıkılıo hemen 2 3 lokma yiyip kalkmak istio yada ağzından atıo en azından bulamaç yapınca ne kdr yediğini biliyorumm öle reçel fln yemio ege hepsini içine katıp yediriyorumm ancak öle yiyoo duru masallah iştahlı egede istahlı olsaa yerdi sanırım ama 1 kaseyi zorla yediriyorumm
fikriyecim su sehriyeyi anlatırmısın egeye denemek istiyorum içine ne koyuyosun nasıl veriosun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?