fikriyecim ben meyve pürelerinin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
melis de sadece herobabyninkini çok güzel yiyordu bir ara artık yemiyor bugün denedim 2 kaşık yedi, yemedi.
kızlar bu arada yaptırmayacağız diye ahkam kesiyordum ama melis ben ve babası d.gribi aşısı olduk 2 gün önce söylemeyi unutmuşum.
fikriyecim melis beni yalancı çıkardı daha önce 2 kaşık yediği kalan meyve püresini bitirdi şimdi.
melis iyi 2 ayda 700 gr almış ama 500 grmını sırf bu ay almış, kabızlık problemi çözüldü kilo almaya başladı çocuk. Seviniyorum hiç kilo almıyordu en fazla 200 gr alıyordu biliyorsun.
sanberkin nasıldı kontrolü?
Sanberk 11 840 gr0gecen ay 11 129 grdi,boyu da 81 cm-gecen ay 79.5cm kansizlik icin sordum,damlayi kesti ferro sanolB surubu verdi dr.iki ay onu devam edecez sonra tekrar kan alincak.Vitamin ve balik yagi da kesti tek cinko surubu yazdirdi.
aferin Melise yesin yesin,yarasin.Ne guzel canim cok iyi kilo almis.
ferdacım iyi etmişsiniz yaptırmakla ikinizde çalışıyosunuz şimdi içiniz rahattır en azından.
bende duruya yaptırmak istiyorum ama babası pek istemiyor ikna etmeye çalışıyorum.biz bişekilde atlatırız ama onlar daha çok küçük.birde bu aşı çocuklara iki doz vurulacakmış sanırım.
bu arada duruda iki gün önce suçiçeği aşısı oldu.
melis çok güzel kilo almış maaşallah.hep böyle gider inşallah canım.
feridecimm iyi yapmışsınız hayatım değişiklik olmuştur sizin için.. mervede hava değişiminden etkilenmiştir belki canım.. sende tadını çıkar acukda eşin ilgilensin mervoşla sende dinlen dicem ama sadece bi temenni tabii gerçek hayata geçirmek çok zor:))
hoşgeldin feride biz burda donalım siz havuzlara girin:hulya::hulya:
bende ayrı yapmıyorum zaten çorba yapıyorum ikisi yiyor yemektede canı isterse yiyor bugün çok güzel erişte yedi mesela abisiyle iddialaşarakkaydirigubbakcemile3
saol fikriyecimm tarif için cnm yarın deneyeyim egeye bakalım yicekmii ns yerr bizimde azılar cok fena sibelcim 3 tane gelio ikis uç vermiş biri sivilce gibi hayırlıyla patlatsalarda bitse su diş derdi darısı bize arzucummm bende egeye ayrı yapıyorum genelde corbasını bazen bizim yediğimizden veriyorumm
darısı başınıza evet şekerim ucunu bugün gördüm 1 haftaya elime deger şükür bitti:lepi:
guzel fororaflarinizi bekleriz.selam arkadaşlar
pzts günü uzun bir yolculukla aydın didim e ulaştık merve çok aşırı durmamazlık etmedi çok şükür ama geldiğimiz günlerde ağzına lokma koymadı 3 gün aç gezdi bilmiyorum neden ?? sonra biraz düzelmeye başladı en azından bir kaç kaşık yiyo yani artık buna da şükür diyorum ama odada alıp getiriyorum evdeki gibi tv açıyorum
merve havuzu sevdi göbişinden destek liyorum yüzmeye çalışıyo :) hava sıcak ama denize girilmiyo .. bizde kısaca haberler böyle bi hava değişimi oldu tabii ama bazı şeyler değişmiyo mervoş un peşinde koşturuyorum akşama kadar kaydirigubbakcemile3
tatil de onlara herşey de onlara walla derler yaa çocuk olmak varmış .. sağlıklı olsunlar da koşmaya razıyız tabii ..
herkese sevgilerimi gönderiyorum burdan.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?