Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

fikriyecim ben meyve pürelerinin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

melis de sadece herobabyninkini çok güzel yiyordu bir ara artık yemiyor bugün denedim 2 kaşık yedi, yemedi.

kızlar bu arada yaptırmayacağız diye ahkam kesiyordum ama melis ben ve babası d.gribi aşısı olduk 2 gün önce söylemeyi unutmuşum.

fikriyecim ben meyve pürelerinin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

melis de sadece herobabyninkini çok güzel yiyordu bir ara artık yemiyor bugün denedim 2 kaşık yedi, yemedi.

Meyve yerseler en iyisi ama yemegince de iyiki bu kavanoz pureleri var.Sanberk de bi ara istemiyordu hep meyve yedi am kis meyvelerinden tek nar cok iyi yiyor,diyerlerden pek hoslanmiyor.cineyip atiyor.Sanberk de herobaby cok sevioyr,ayrica hipp ve gerber veriyorum.Herobabynin ivinde seker var bu hosuma gitmiyor ama sevdigi icin veriyorum.hipp ve gerberin seker,nista yok sirf meyve ezmesi.ama bunlardan bulmak biraz zor,hipp tek carfurda buldum,gerber ise bulgaristandan aldimobusle bir koli gettirdim.:icecream: ama bitti ot

kızlar bu arada yaptırmayacağız diye ahkam kesiyordum ama melis ben ve babası d.gribi aşısı olduk 2 gün önce söylemeyi unutmuşum.

b ence iyi etmissiniz,esinle ikiniz surekli cok insan icindesiniz,hele esin hastalar icinde.Yaptirmaniz cok doguru bence.Gecm is olsun canim.Melis nasil?

fikriyecim melis beni yalancı çıkardı daha önce 2 kaşık yediği kalan meyve püresini bitirdi şimdi.

melis iyi 2 ayda 700 gr almış ama 500 grmını sırf bu ay almış, kabızlık problemi çözüldü kilo almaya başladı çocuk. Seviniyorum hiç kilo almıyordu en fazla 200 gr alıyordu biliyorsun.

sanberkin nasıldı kontrolü?

Sanberk 11 840 gr0gecen ay 11 129 grdi,boyu da 81 cm-gecen ay 79.5cm kansizlik icin sordum,damlayi kesti ferro sanolB surubu verdi dr.iki ay onu devam edecez sonra tekrar kan alincak.Vitamin ve balik yagi da kesti tek cinko surubu yazdirdi.

aferin Melise yesin yesin,yarasin.Ne guzel canim cok iyi kilo almis.

maşşallah
kansızlığı da düzelir yakında hiç merak etme canım.
evet melis için büyük başarı gerçekten böyle büyür inşallah hep insanlar hiç büyümemiş diorlardı hep moralmen çöküyordum. çok güzel bakıp yediriyorum kilo almıyordu tabi çok da hareketli 5 dk yerinde dursa biraz fazla uyusa yakmasa yediklerini daha iyi olurdu :)

ferdacım iyi etmişsiniz yaptırmakla ikinizde çalışıyosunuz şimdi içiniz rahattır en azından.
bende duruya yaptırmak istiyorum ama babası pek istemiyor ikna etmeye çalışıyorum.biz bişekilde atlatırız ama onlar daha çok küçük.birde bu aşı çocuklara iki doz vurulacakmış sanırım.
bu arada duruda iki gün önce suçiçeği aşısı oldu.

melis çok güzel kilo almış maaşallah.hep böyle gider inşallah canım.

evet canım 2 doz onları tek doz korumuyormuş 2. doz 3 hafta sonra. Biz de çok tereddüt ettik cıva var diye içinde ama ikna ettiler çok sorduk soruşturduk.

inşallah kabızlık ilacını başladık çocuk kilo almaya başladı adeta şimdi çok kızıyorum kendime keşke ilk başladığında götürseymişiz 6 ay önce falan. ama çocuk cerrahisinin çözeceğini düşünememiştik çocuk gastreontoloğuna ve başka çocukçulara gitmiştik.Neyse olacağı böyleymiş ne yapalım.

selam arkadaşlar

pzts günü uzun bir yolculukla aydın didim e ulaştık merve çok aşırı durmamazlık etmedi çok şükür ama geldiğimiz günlerde ağzına lokma koymadı 3 gün aç gezdi bilmiyorum neden ?? sonra biraz düzelmeye başladı en azından bir kaç kaşık yiyo yani artık buna da şükür diyorum ama odada alıp getiriyorum evdeki gibi tv açıyorum

merve havuzu sevdi göbişinden destek liyorum yüzmeye çalışıyo :) hava sıcak ama denize girilmiyo .. bizde kısaca haberler böyle bi hava değişimi oldu tabii ama bazı şeyler değişmiyo mervoş un peşinde koşturuyorum akşama kadar kaydirigubbakcemile3

tatil de onlara herşey de onlara walla derler yaa çocuk olmak varmış .. sağlıklı olsunlar da koşmaya razıyız tabii ..
herkese sevgilerimi gönderiyorum burdan.. Şeniz

feridecimm iyi yapmışsınız hayatım değişiklik olmuştur sizin için.. mervede hava değişiminden etkilenmiştir belki canım.. sende tadını çıkar acukda eşin ilgilensin mervoşla sende dinlen dicem ama sadece bi temenni tabii gerçek hayata geçirmek çok zor:))

hoşgeldin feride biz burda donalım siz havuzlara girin:hulya::hulya:
bende ayrı yapmıyorum zaten çorba yapıyorum ikisi yiyor yemektede canı isterse yiyor bugün çok güzel erişte yedi mesela abisiyle iddialaşarakkaydirigubbakcemile3

saol fikriyecimm tarif için cnm yarın deneyeyim egeye bakalım yicekmii ns yerr bizimde azılar cok fena sibelcim 3 tane gelio ikis uç vermiş biri sivilce gibi hayırlıyla patlatsalarda bitse su diş derdi darısı bize arzucummm bende egeye ayrı yapıyorum genelde corbasını bazen bizim yediğimizden veriyorumm

darısı başınıza evet şekerim ucunu bugün gördüm 1 haftaya elime deger şükür bitti:lepi:

ewt cnm bize hergün tatilmiş eşim öyle diyo lülülülülülü

sşz de gelinnnnnnnnnn.. :)) eloşuma afiyet olsun..

ooo dişleri tamamlamış bahriyeli afiyet olsun..

darısı başınıza evet şekerim ucunu bugün gördüm 1 haftaya elime deger şükür bitti:lepi:

walla pes hakettizin kupa sizin :hooray:

guzel fororaflarinizi bekleriz.

merhaba tekrardan arkadaşlar
apar topar okudum yazdıklarınızı... bayram önü alışveriş günü. ama bugün sabah aylardan sonra ilk defa haftasonu kahvaltımızı bititirince hemen koşup yazaım istedim.
bu sabah erken kalktık her sabah gibi.kalkınca süt içti bir çay bardağı. o yanımda oynarken kahvaltımızı hazırladık. önce bizimle kahvaltı yapsın dedik. bizimle yumurta beyazını çatalyla yedi. az domates felan ısırdı. genelde çatalıyla bize yedirdi pastırmalı yumrta vardı. ağzına bile götürmedi :)))
bizde hala bulamaç verioruz çünkü yemiyor tek tek. bir çay bardağı ıhlamuruna bir ceviz beş fındık bir kaşık kabak çekirdeği yumurta sarısı bir dilim ekmek ve peynir bulamacını bitirdi... çok mutluyummmm...
ben ve eşim domuz gribi aşısını olduk. hatta 15 gün bitti sanırım olalı yani bağışığız(inşallah)urasa henüz düşünmüyoruz. bakıcıyıda aşılayacağız isterse istemezse urası aşılayacağız. ama bir ümit şu tekli aşılardan gelir diye biraz daha erteliyoruz şimdilik.
ya meyvelerini seviyor bizimkide kış meyvelerini sevmedi geçem kışda öyleydi. abla ishalse muzlu biskuvi püresi yapıp veriyor. kabızsa hipp erik veriyoruz.yada kuru kayısı kompostosu yapıyoruz.narı seviyor birtek kendisi yiyor tane tane. diğer meyeleri eline bile almıyor dokunmuyor bile.
afiyet olsun hepinize..

öğlenede sebze çorbası yapacağım. hala bizim yemeklerden yemiyor.tükürüyor. ama maydanozu ısırıp yiyor benimle bir iki tane. birde biber ısırıp yiyor.ama yemekleri sevmiyor tuzlu yada tuzsuz o yüzden hala özel menüye devam yani çorbaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…