Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

kızlar kötü bir haberim var melis yine kakasını tutmaya başladı ama suçlu biziz çocuk muzu sevdi diye hergün 1 tane muz verilmezki herkes kabız olur offf neyse ilacın dozunu arttırdım fobisini hiç unutmamış demek o yüzden 6 ay tedavi süresi var unutturmak için.
ne yapayım dolabı açöınca ya danino ya muz kaçırıyor dayanamıyorum. Ama artık 2 günde 1 o da yarım.

iyi eğlenceler feridecim. Hava değişiminden yememiştir melis de 2-3 gün yemez bişr yere gidince hem hava değişimi hem de meraktan heyecandan.

darısı başınıza evet şekerim ucunu bugün gördüm 1 haftaya elime deger şükür bitti:lepi:

gözün aydın canım.

o da alışır canım üzülme.
kızlar sıkmayın canınızı eninde sonunda alışacaklar.

bugun yedikleri
KAHVALTIDA 1 yumurtadan biraz kaldi,130 ml aptamil,1 ceviz,1 tatli kasigi hindistan ceviz ici,1 t.k. pekmez,1/2 kavanoz meyve puresi.
OGLEN aksamdan kalan mercimek ve kereviz-karnibaharli corba-tolam 1 kase,1/2 dilim ekmek,2 cwviz buyuklunde kofte,1/2 kavanoz meyve puresi
IKINDI 1 babymix kadar yogurt.1 danino
AKSAM 1 kase corba(bezelye,brokoli,havuc,atates,pirinc) 2 ceviz buyuklunde kofte,1/2 maydanoz
YATMADAN ONCE 1 danette,40 ml sut

oyy yerim ben seni köfte niyetine fıstıkk

ay Allahim belezikleri de varmis.Mnem mnem sen kofteyi ye ben seni yerim.

çok tatlııı maşşalahh... bizim mama sandalyemizden(artık işe yaramayan ((

sağolun teyzoşlar :)
bileziklerini doğar doğmaz takmıştım fikriyecim arada açıyorum daralıyor. Hiç iğneyle takılan nazar boncuklarından maşşallahlardan takamadım hepkorktum açılı da batar diye bir yerine ya da hep unuttum bir yere giderken çareyi böyle buldum.
mayacım oturmuyor mu artık? ben de onun içine turtmayınca zaptedemiyorum hiç yediremiyorum yiyor sonra serbest bırakıyorum gezerken de uzatmaları oynuyor.

melis dün sabah peynirli omlet ekmek helva biraz reçel yedi
arada üzüm bir dilim kek
öğlen şekilde gördüğünüz pirzola bu seferki etliydi bayaa ama bitirdi biraz makarna, haşlanmış sebze (karnıbahar, brokoli, kabak)
arada bir çikolata (bunu kendisi kaçırmış açmış sonuna doğru gördüm), danino, yarım kavonoz meyve püresi
akşam: balık (mezgit) ve domates (dedesine eşlik etti)
sonra yine dedesinin tabağından çalmış 1 kuru kayısı ve küçük bir kase kuru üzüm buna şaşırdım ilk defa yedi hem de çok sevdi.
yatarken 1 küçük kase muhalllebi.
yatmadan

ayyy kızlar benim kızım çikolata manyağı oldu ne yapacağım bilmem, en alt çekmecede durur hep (yerini değiştirdim şimdi) sabah eti cin almış yiyordu hem de kahvaltıdan önce almaya kalktım kıyamet koptu hiç de eyvallahı yok açıyor ve yiyor şimdi de piko bulmuş açamaz dedim açtı ve yiyor. Dolaptaysa dolaptan kaçırıyor ne yapacağımı şaşırdım markete gittiğimizde alıyor falan ve elinden alamıyorum tadını aldı bir kere. Dişleri çürüyecek zaten 4 dişimiz var çok kıymewtliler çürürse bir daha da çıkmaz 15 ayda elde ettik zaten :))

hahahayy canim bisi olmaz yhaa..
abartmadigi sürece.. merak etme..
efede kac aydir yiyiyor cikolatayi.. hatta 6 aylikti tadini aldiginda :roflol:
halalari veriyordu :) kiziordum tabi bende.
bizimde cikolatalar alt dolaptan üst dolaba tasindi ama mutfaga giriyor.. isigi yakip üst dolbi gösteriyor mama mama diye tepiniyor simdide :roflol:

ferdacım sen diyettesin meliste daha çok küçük ne işi var bakim çekmecelerde çikolataların eti cinlerinklava:

ben duruya şimdilik sadece çubuk,danino ve süt dilimi veriyorum.daninoları ulaşamacağı yere koydum yoksa hepsini odaya taşıyor bide kaşık alıyor tabi çekmeceden :)
arada kendimiz çikolata yiyeceksek ( kilo verdiysem ödül olaraksırnaşık şey) onada veriyoruz bayılıyor tabi iki eliyle birden hmm yapıyor :icecream:
markete gidince çubukların yerini biliyor direk oraya koşuyor.sadece birtek şey almasına izin veriyorum.böyle alıştırmak istiyorum biraz daha büyüyünce markette beni zor durumda bırakmasın.

bütün çocuklar aburcubur yemeye çok müsait doğal olarak ne kadar geç yerlerse o kadar iyidir.

canım sorma ben kek (kendim yapıyorum çok seviyor) danino arada da süt dilimi ve çubuk veriyordum. Kinderin minik çikolataları var nadiren ondan veriyordum. Bizimki şimdi marketi topluyor evde balık kraker bile var hiç tadını bilmemesine rağmen, alıyor ve aldırıyor annemle falan gidince de. Alışkanlık halini almadan bırakmalıyım. Sen güzel alışkanlık vermişsin.
inan ben yemiyorum benim birkaç diyet çikolatam var geçen hafta almıştım ama ağzıma bile sürmedim hepsi melise alınmış şeyler.

selamlarrr afiyet olsun melise n eguzlede yemiş etii yarasınn
fikriyecim bizimki sevmedi şehriyeyi bugun denedim ama az yedi sonra kustuu sinir oldum cicbebeye devamm yeterki yesinnn

selamlarrr afiyet olsun melise n eguzlede yemiş etii yarasınn
fikriyecim bizimki sevmedi şehriyeyi bugun denedim ama az yedi sonra kustuu sinir oldum cicbebeye devamm yeterki yesinnn

teşekkürler canım.
canım çok güzel tabaklar hazırlasan ona dikkatini çeker mi acaba ben tabak hazırlayıp önüne koyuyorum aç değilse bile ilgisini çekiyor. peynir, zeytin, domates falan ne veriyorsan renkli bir tabak olsa meyve de koyabilirsin hepsini minik minik doğrarsın, ufak ufak alışmış olur.

kızlar bu yazdığıma inanmayacaksınız. Fikriyecim tavsiyenle bebelac devam sütü almıştım bir ara denedim pek içmedi bir daha da denemedim. Şimdi kek süt saati yapayım dedim içtikçe içti ben de 3 kere hazırladım 100 cc içti toplamda şaşırdım. ilk defa anne sütü haricinde süt içmiş oldu hem de biberonla (biberon hiç kullanmadı biliyorsunuz öyle göstermeli 30cclik bir biberonuz vardı ondan 3 tane hazırladım).

Son düzenleme:
afiyet olsun melise ferdacım ne güzel süte başlamış oldu demek.gündüz emziriyormuydun melisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…