selam arkadaşlar
pzts günü uzun bir yolculukla aydın didim e ulaştık merve çok aşırı durmamazlık etmedi çok şükür ama geldiğimiz günlerde ağzına lokma koymadı 3 gün aç gezdi bilmiyorum neden ?? sonra biraz düzelmeye başladı en azından bir kaç kaşık yiyo yani artık buna da şükür diyorum ama odada alıp getiriyorum evdeki gibi tv açıyorum
merve havuzu sevdi göbişinden destek liyorum yüzmeye çalışıyo :) hava sıcak ama denize girilmiyo .. bizde kısaca haberler böyle bi hava değişimi oldu tabii ama bazı şeyler değişmiyo mervoş un peşinde koşturuyorum akşama kadar kaydirigubbakcemile3
tatil de onlara herşey de onlara walla derler yaa çocuk olmak varmış .. sağlıklı olsunlar da koşmaya razıyız tabii ..
herkese sevgilerimi gönderiyorum burdan.. Şeniz
darısı başınıza evet şekerim ucunu bugün gördüm 1 haftaya elime deger şükür bitti:lepi:
öğlenede sebze çorbası yapacağım. hala bizim yemeklerden yemiyor.tükürüyor. ama maydanozu ısırıp yiyor benimle bir iki tane. birde biber ısırıp yiyor.ama yemekleri sevmiyor tuzlu yada tuzsuz o yüzden hala özel menüye devam yani çorbaya.
oyy yerim ben seni köfte niyetine fıstıkk
ay Allahim belezikleri de varmis.Mnem mnem sen kofteyi ye ben seni yerim.
çok tatlııı maşşalahh... bizim mama sandalyemizden(artık işe yaramayan((
ferdacım sen diyettesin meliste daha çok küçük ne işi var bakim çekmecelerde çikolataların eti cinlerinklava:
ben duruya şimdilik sadece çubuk,danino ve süt dilimi veriyorum.daninoları ulaşamacağı yere koydum yoksa hepsini odaya taşıyor bide kaşık alıyor tabi çekmeceden :)
arada kendimiz çikolata yiyeceksek ( kilo verdiysem ödül olaraksırnaşık şey) onada veriyoruz bayılıyor tabi iki eliyle birden hmm yapıyor :icecream:
markete gidince çubukların yerini biliyor direk oraya koşuyor.sadece birtek şey almasına izin veriyorum.böyle alıştırmak istiyorum biraz daha büyüyünce markette beni zor durumda bırakmasın.
bütün çocuklar aburcubur yemeye çok müsait doğal olarak ne kadar geç yerlerse o kadar iyidir.
inan ben yemiyorum benim birkaç diyet çikolatam var geçen hafta almıştım ama ağzıma bile sürmedim hepsi melise alınmış şeyler.
selamlarrr afiyet olsun melise n eguzlede yemiş etii yarasınn
fikriyecim bizimki sevmedi şehriyeyi bugun denedim ama az yedi sonra kustuu sinir oldum cicbebeye devamm yeterki yesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?